ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σημαντική ενίσχυση με Μπάτροβιτς

σημαντική-ενίσχυση-με-μπάτροβιτς-499745

Μία ακόμη και σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου αποκτώντας τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό Βέλικο Μπάτροβιτς, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η μεταγραφή του 27χρονου Μπάτροβιτς είναι η δεύτερη για τη βολιώτικη ομάδα μετά από αυτή του 24χρονου Τσέχου Φίλιπ Χάσεκ, ενώ αναμένεται και συνέχεια στην ενίσχυση με τον 21χρονο Πορτογάλο Ντουάρτε Βαλέντε να αναμένεται σήμερα στον Βόλο.

Στον Ολυμπιακό πάντως περιμένουν, ίσως και σήμερα, τη θετική απάντηση σε αίτημα, που εστάλη από τη διοργανώτρια της SL2 στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να δοθεί παράταση στις ανανεώσεις των συμβολαίων και μόνο σε αυτές, αφού «αυτόματα» η βολιώτικη ΠΑΕ θα μπορέσει να ανακοινώσει τουλάχιστον πέντε ακόμη παίκτες που θα είναι και στο ρόστερ της νέας περιόδου. Το αίτημα άλλωστε έγινε ώστε οι πολλές ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν να έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν με παίκτες άνω των 25 που ήταν στο ρόστερ τους μέχρι 30/6, αλλά μετά την απόρριψη των φακέλων μπήκαν σε περιορισμό μεταγραφών.

Σημαντική μεταγραφή

Πάντως ο Μπάτροβιτς θεωρείται εξαιρετική προσθήκη, αλλά και επιτυχία για τον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης με πολύ καλές εμφανίσεις πέρυσι με την Παναχαϊκή ήταν μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων.

Ο Βέλικο Μπάτροβιτς γεννήθηκε στις 5/3/1994 στην Ποντγκόριτσα, προέρχεται από τις ακαδημίες της Παρτιζάν, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή και πέτυχε οκτώ γκολ σε 26 ματς, έχει παίξει Europa League με τη Νις, έχει κερδίσει ένα Κύπελλο Σλοβενίας με την Ντομζάλε το 2017 και εκτός από το Μαυροβούνιο (FK Zeta) και την Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Σερβία (Ραντνίσκι Νις), Βουλγαρία (Εταρ Βελίκο Τάρνοβο, Septemvri Σόφια), Πολωνία (Βίτζεβ Λοτζ) και Σλοβενία (ΝΚ Ντομζάλε), ενώ είναι και διεθνής με την U21 του Μαυροβουνίου.

Η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ για την απόκτηση του Μπάτροβιτς: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βόλου συνεχίζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνει την απόκτηση του Μαυροβούνιου Βέλικο Μπάτροβιτς.

Ενός ποδοσφαιριστή που ήταν από τους καλύτερους του περσινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 με τη φανέλα της Παναχαϊκής, αφήνοντας το στίγμα του.

Γεννήθηκε στις 5/3/1994 και αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός, όσο και ως φορ.

Πέρυσι αγωνίστηκε με την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, κάνοντας γεμάτη χρονιά, καταγράφοντας 26 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και οκτώ γκολ.

Εναν χρόνο πριν αγωνιστεί στην Παναχαϊκή ο Μπάτροβιτς έπαιξε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Σερβίας με τη Ραντνίσκι Νις (αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ), ενώ στο δεύτερο μισό της περιόδου 2019-20 μεταγράφηκε στη Σεπτέμπρι Σόφιας, που πρόλαβε να παίξει μόλις ένα παιχνίδι, καθώς το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας διεκόπη, λόγω του κορονοϊού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εχω εικόνα από τη Σούπερ Λιγκ 2, είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και εύχομαι η νέα μου ομάδα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, κάνοντας χαρούμενους τους φιλάθλους μας.

Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, καθώς προτιμώ να μιλώ με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο».

Χθες μαζί με τον Μπάτροβιτς στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε και ένας ακόμη Σέρβος ποδοσφαιριστής που είναι στα υπόψη και η απόκτησή του θα κριθεί από τι θα δείξει στην προετοιμασία, ενώ αναμένεται και ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ.

Ο Ντουάρτε Βαλέντε

Ο Πορτογάλος Ντουάρτε Βαλέντε (Duarte Urtigueira Gouveia Beirão Valente), θεωρείται κλεισμένος από τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου 1999, έχει μια συμμετοχή με την Εθνική Πορτογαλίας U19 και στη χώρα του αγωνίστηκε μόνο στην Εστορίλ.

Ο Βαλέντε είναι αμυντικό χαφ και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο κυπριακό πρωτάθλημα με την ομάδα της Καρμιώτισσας έχοντας καταγράψει 14 συμμετοχές.

Κλείνει και στόπερ

Ενώ φαίνεται να απομακρύνεται η παραμονή Γιαννίτση στον Ολυμπιακό (που συνεχίζει ο Ιγκορ Φιλίποβιτς) στη βολιώτικη ΠΑΕ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με 25χρονο κεντρικό αμυντικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόπερ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό ήταν πέρσι συμπαίκτης του Μπάτροβιτς στην Παναχαϊκή και είναι ο Αλκης Μαρκοπουλιώτης.

Ο Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης που τη σεζόν 2016-17 ήταν στην ΑΕΚ, γεννήθηκε στις 13/8/1996, πέρσι ήταν στην Παναχαϊκή (17 συμμετοχές), έναν χρόνο πιο πριν φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Δράμας (15 συμμετοχές), ενώ το 17-18 έπαιξε στον Κισσαμικό (17 συμ.).

22/8 στο Καρπενήσι

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι. Στην Ευρυτανία θα βρεθεί από τις 22 Αυγούστου, θα διαμένει στον Αγιο Νικόλαο και στο Casa Di Neve, ενώ οι προπονήσεις του θα γίνονται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, όπου θα δώσει και φιλικό με το Αιγάλεω. Πριν το Καρπενήσι 21/8 θα παίξει φιλικό με την Καλαμάτα στο Πήλιο ή στον Αγιο Γεώργιο, ενώ πιο πριν (14/8) θα παίξει και με τη Δήμητρα. Μετά την επιστροφή από την Ευρυτανία έχουν κλειστεί φιλικά με Πιερικό και Τρίκαλα.

Η έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού μετά και τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος για τις 26/9 μετατέθηκε κι αυτή κατά μια εβδομάδα και αντί για την ερχόμενη Δευτέρα 2/8 η πρώτη των ερυθρόλευκων θα γίνει την άλλη Δευτέρα 9 Αυγούστου.

Νέα θητεία Ν. Τσεκούρα

Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή έγινε χθες βράδυ η εκλογική διαδικασία στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, που ο Νίκος Τσεκούρας, μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, από σήμερα αρχίζει νέα θητεία. Σήμερα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου