ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις

ετοιμάζει-τις-επόμενες-κινήσεις-516406

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός, με τη δημιουργία ανταγωνιστικού ρόστερ, η προετοιμασία και τα φιλικά είναι οι επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που τελειώνοντας τα διαδικαστικά με τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας είναι έτοιμη και για τα επόμενα βήματα.

Στον Ολυμπιακό μετά την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής (150.000 ευρώ), την πληρωμή του παράβολου συμμετοχής (7.500 ευρώ), τον έτοιμο φάκελο για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με την προϋπόθεση το Μ.Κ. να είναι τουλάχιστον 350.000 ευρώ, έκαναν ίσως τα πιο σημαντικά – και με το ανάλογο οικονομικό κόστος – βήματα, όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στην ΠΑΕ θεωρούν σημαντική και την κάθε λεπτομέρεια για την καλύτερη εικόνα της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου.

Στη βολιώτικη ΠΑΕ εκτιμούν πως αφού πλέον δεν υπάρχουν οφειλές θα πάρουν και την αδειοδότηση από την ΕΠΟ για να γίνουν μεταγραφές χωρίς περιορισμούς, ενώ ήδη έχουν προχωρήσει σε κάποιες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

Το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί νέες επαφές και ίσως κάποιες συμφωνίες θα παρουσιαστούν πριν τις 21/7, όταν και θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή Γιώργου Βαζάκα. Την ημερομηνία αυτή πιθανόν θα ανακοινωθεί και η ημέρα για το επίσημο αγωνιστικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς και της προετοιμασίας.

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου και η προετοιμασία θα γίνει αρχικά στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ στον Άγιο Γεώργιο Φερών, αλλά και στο Καρπενήσι όπως και πέρσι ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί ένα δυνατό φιλικό από την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί στις 25/8 στο Αλκαζάρ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου