Μεγαλώνουν οι ελπίδες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-03, 12:43:14
Μεγαλώνουν οι  ελπίδες

Στον Ολυμπιακό ποντάρουν πως με την παραβίαση του αυτοδιοίκητου θα έρθει και η δικαίωση

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μεγαλώνουν καθημερινά οι ελπίδες του Ολυμπιακού για τη δικαίωσή του και την επιστροφή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Εκτός από την εξωτερική πίεση που περιμένει να ενταθεί ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο που μετατέθηκε για τις 20 Μαρτίου να  διορθώσει  το λάθος  του περασμένου  καλοκαιριού... από  την  Ομοσπονδία.

Στον Ολυμπιακό κινούνται και με μυστικότητα έχοντας ενισχύσει το νομικό επιτελείο και περιμένουν όλες οι κινήσεις και οι πιέσεις να έχουν νόημα και ουσία, που θα μεταφρασθεί σε απόφαση που θα είναι αυτή που θα δικαιώνει την προσπάθεια που κάνουν εδώ και 7 μήνες οι ερυθρόλευκοι για να δικαιωθούν και να επιστρέψουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Παρά τις τρικλοποδιές με ψευδείς ειδήσεις στις οποίες απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος

ο Ολυμπιακός ακούει θετικότερα μηνύματα για τη δικαίωσή του αλλά αυτό που περιμένει είναι η ουσία και οι υπέρ του αποφάσεις, ώστε η ομάδα να επανασυσταθεί… για να αρχίσει να ετοιμάζεται και να επανέλθει σε αγωνιστική δράση

Πλέον οι κατηγορίες έχουν καταρρεύσει, ενώ και στελέχη της ΕΠΟ παραδέχθηκαν το καλοκαιρινό λάθος της Ομοσπονδίας, αλλά αυτό που περιμένει ο Βόλος είναι η επί της ουσίας αποκατάσταση της αδικίας όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Στα νέα θετικά μηνύματα είναι και οι τελευταίες κινήσεις από FIFA και UEFA στον οποίων την πίεση ποντάρει για τη δικαίωσή του ο Ολυμπιακός.

Όπως έγινε γνωστό επιθεωρητής της UEFA ερευνά αυτά που φωνάζει εδώ και καιρό ο Βόλος, αν δηλαδή παραβιάσθηκε το αυτοδιοίκητο στην περίπτωση του Ολυμπιακού... ενώ η FIFA είναι να στείλει στην Aθήνα τον διευθυντή εθνικών ομοσπονδιών της Tιερί Pεζνάς για συνομιλίες με την EΠO.

Η παγκόσμια συνομοσπονδία θεωρεί πως με το νέο νόμο υπάρχει παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου και έτσι ελλοχεύει ο κίνδυνος αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Πάντως ο Ολυμπιακός ποντάρει και σε αλλαγή στάσης από ΕΠΟ και ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, κάτι που γίνεται με την κόντρα που έχουν με την πολιτεία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκτός από την ΟΥΕΦΑ ποντάρει και στην αποκάλυψη της αλληλογραφίας μεταξύ ΕΠΟ και FIFA με την παγκόσμια ομοσπονδία πάντως να δείχνει ότι άκουσε σοβαρά τις καταγγελίες των Βολιωτών για την παραβίαση τού αυτοδιοικήτου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=