ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μουλάς: Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μου

μουλάς-επιβεβαιώθηκαν-οι-προβλέψεις-517493

Επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 απέστειλε ο Γιώργος Μουλάς χθες, σχολιάζοντας όσα έγιναν στη Γενική Συνέλευση. Αναλυτικά:

«ΘΕΜΑ: Επιβεβαίωση των προβλέψεων μου για την συνέλευση

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

«Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις» επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι προβλέψεις μου, που σας είχα διατυπώσει για την ομαλή διεξαγωγή της χθεσινής γενικής συνέλευσης του Ολυμπιακού.

Οπως πληροφορούμαι από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ αλλά και από παρόντα μέλη, δεν έλειψαν, τόσο από επώνυμα στελέχη, όσο και από άτομα εντός της συνέλευσης οι ύβρεις και οι αήθεις χαρακτηρισμοί εναντίον εμού, του δημάρχου κ. Μπέου και άλλων. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη ότι τόσο ο δήμαρχος, όσο και εγώ ήμασταν απόντες. Εντούτοις ορισμένοι εντελώς απρόκλητα δεν δίστασαν να μας καθυβρίσουν.

Μπορείτε να αναλογιστείτε τι θα επακολουθούσε αν ήμασταν παρόντες, όπως είχαμε την πρόθεση να κάνομε; Ίσως να υπήρχαν δραματικότερες εξελίξεις.

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι κανείς από την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν προσπάθησε να κατευνάσει τα πράγματα και να μην επιτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές εναντίον μελών της ομάδας. Ούτε μία παρατήρηση έστω για τα μάτια του κόσμου. Θα έπρεπε τέτοιου είδους ανεπίτρεπτες συμπεριφορές να καταδικαστούν πάραυτα.

Διαφωνίες μεταξύ μας μπορεί να υπάρχουν, οι τραμπουκισμοί και οι προπηλακισμοί δεν έχουν θέση και δεν τιμούν το ήθος και την ένδοξη ιστορία του συλλόγου».

Γιώργος Μουλάς

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου