Αντεπίθεση από τον Αχ. Μπέο!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-02, 15:36:58
Αντεπίθεση  από τον Αχ. Μπέο!

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

«Χαίρομαι που υπάρχει πανελλαδική αναγνώριση για ένα δημιούργημα το οποίο οι Γερουλάνοι και οι Μπιτσαξήδες το διέλυσαν» τόνισε για τον Ολυμπιακό Βόλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην  αντεπίθεση  πέρασε  πάλι  χθες  με  ραδιοφωνικές  του συνεντεύξεις  ο Αχιλλέας Μπέος, που  εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ προς την πολιτεία, την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ, υπεραμύνθηκε της  αθωότητάς  του τονίζοντας  ότι  κρατείται παράνομα και υπογράμμισε  πως  θα  παλέψει ως το τέλος  για  τη  δικαίωσή  του.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου που κρατείται στις φυλακές του Ναυπλίου μιλώντας χθες στα ραδιόφωνα του Sentra και του “metropolis” αναφέρθηκε σε όλα... και για τον Ολυμπιακό τόνισε πως χαίρεται που υπάρχει πανελλαδική αναγνώριση για ένα δημιούργημα του Αχιλλέα Μπέου, το οποίο οι Γερουλάνοι και οι Μπιτσαξήδες το διέλυσαν.

Ο Αχ. Μπέος υποστήριξε πως πίσω από την κράτησή του υπάρχει μεθόδευση ή κρύβεται «μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Τόνισε πως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση πως κάθε φορά που θέτει αίτημα αποφυλάκισης δίνεται στη δημοσιότητα ένα ακόμη σενάριο, με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση «Σάχα», ενώ απέφυγε να κάνει προγνωστικά για το φετινό πρωτάθλημα.

«Διατάξεις και νόμοι έχουν βιαστεί» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αποσπασμάτα από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον Sentra έχουν ως εξής:

Για την κράτησή του στις φυλακές Ναυπλίου: «Είναι πασίγνωστο ότι βρίσκομαι, κατά τη δική μου άποψη και του κόσμου, παράνομα στις φυλακές του Ναυπλίου. Συμπληρώνω 8,5 μήνες εδώ και αυτοί που με κρατάνε θα πρέπει να ντρέπονται, αν έχουν φιλότιμο και δικαστική συνείδηση. Δεν μας λένε ποιο είναι το έγκλημα, ποια η συμμορία μου. Αυτή η ιστορία μπορεί να γυριστεί και σαν έργο. Έχει επιπτώσεις σε εμένα και την οικογένεια μου. Ο κάθε άνθρωπος τραβάει τον δικό του Γολγοθά».

Για το αν έχει αλλάξει στην φυλακή:«Είναι μια μεγάλη εμπειρία και ένα μεγάλο σχολείο η φυλακή. Βλέπεις ποιοι είναι οι αληθινοί σου φίλοι. Βιώνεις καταστάσεις που λες εδώ τελειώνω ή βγαίνω και συνεχίζω. Ήμουν ευαίσθητος και έγινα ακόμη περισσότερο. Μπορεί να μου πήραν τα πάντα ή να προσπαθούν να μου τα πάρουν, αλλά την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά μου δεν θα μου την πάρουν. Είναι δύσκολο να τα βάλεις με το κράτος, αλλά δεν θα με νικήσουν χωρίς να παλέψω. Εγώ θα παλέψω μόνος μου ενάντια σε αυτούς. Θα παλέψω γιατί έχω το δίκιο με το μέρος μου».

Για τα στοιχεία που δεν υπάρχουν: «Είπαν ψέματα τον κόσμο. Λένε ότι βγήκαν καινούργια στοιχεία. Γιατί υπήρχαν παλιά; Ποια είναι, να μας τα δείξουν. Ο πολίτης, παγκοσμίως, δεν είναι υποχρεωμένος ν’ αποδείξει την αθωότητά του, αλλά η δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη να αποδείξει την ενοχή του. Έχουν αποδείξει καμιά ενοχή μου; Γιατί με κρατάνε; Είμαι πατέρας με 5 παιδιά. Σε κόντρα είμαι μαζί τους. Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει και την προσβάλουν κάποιοι λειτουργοί της. Υπάρχουν έντιμοι δικαστές και εύχομαι κάποια στιγμή να κριθώ από αυτούς.

Δεν παρακαλάω κανέναν. Σε 18 μήνες θα βγω θέλουν δε θέλουν. Έχω τέτοια ψυχικά αποθέματα και θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Ήδη έχω ξεκινήσει τον αγώνα μου στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Είναι άδικο και δε τιμάει την δικαιοσύνη, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις να κυνηγάει ένα πατέρα πέντε παιδιών, που δεν έχει δώσει δικαίωμα στο παρελθόν. Στη δικογραφία έχουν γίνει έκτροπα.

Διατάξεις και νόμοι έχουν βιαστεί. Εδώ είναι πασιφανές ότι υπάρχει μεθόδευση. Υπάρχει μεθόδευση από εξωδικαστικές παρεμβάσεις. Εγώ συνεχίζω να λέω ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχουν, όμως, έντιμοι δικαστές».

Για τις πληροφορίες που έχει σχετικά με την κράτησή του: «Μου έχουν δώσει πληροφορίες ότι υπάρχει από πίσω μία μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια. Όταν βγω θα τα πούμε όλα. Υπάρχει μεθόδευση είτε από την πολιτεία είτε από μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια. Αυτή η οικογένεια ήταν αντίπαλός μου στο ποδόσφαιρο».

Για αιτήσεις αποφυλάκισης: «Έχω κάνει τρεις αιτήσεις. Είναι τυχαίο κάθε φορά που κάνω μία αίτηση βγαίνει ένα θέμα; Μία φορά μπορεί να είναι, αλλά όχι συνέχεια. Είναι άνανδρο και πρόστυχο αυτό που κάνουν. Ας αφήσουν το δικαστικό σώμα να πάρει μία απόφαση. Μην προσπαθούν να επηρεάζουν δικαστικές συνειδήσεις με ψεύτικα γεγονότα».

Για τις νέες κατηγορίες: «Ο κ. Κωνσταντινίδης, δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του. Δηλώνει δημοσιογράφος, αλλά το επάγγελμα του ξέρετε ποιο είναι; Πασόκος. Είναι εργαλείο του ΠΑΣΟΚ, από τα λεγόμενα εργαλεία του κ. Γερουλάνου. Άλλος ανεπάγγελτος κι αυτός. Που τον κρατάνε ακόμα στην κυβέρνηση, γιατί το μοναδικό μουσείο που δεν έχουν κλέψει είναι της Ακρόπολης. Αν έχω συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή Σάχα ή με άλλους παίκτες της Α.Ε.Κ. ή με μάνατζερ τους, πριν τον αγώνα ή πριν από 7 μήνες, δέχομαι να μείνω ισόβια στην φυλακή. Τι να στήσει ο Ολυμπιακός Βόλου από την ΑΕΚ; Χωρίς να θέλω να προσβάλω την ιστορία της, την οποία και σέβομαι. Με τους παράγοντες που την κατάντησαν έτσι έχω πρόβλημα. Χρειαζόταν πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου να στήσει την Α.Ε.Κ., με την οποία έπαιξε τέσσερις φορές και της έβαλε εννέα γκολ; Την κέρδισε τρεις φορές και τη μια φορά που έχασε στο Ο.Α.Κ.Α. με 1-0, ήταν με ένα πέναλτι που δεν υπήρχε».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Χαίρομαι που υπάρχει πανελλαδική αναγνώριση για ένα δημιούργημα του Αχιλλέα Μπέου, το οποίο οι Γερουλάνοι και οι Μπιτσαξήδες το διέλυσαν.

Έχετε ήδη αρχίσει αν όχι να πιστεύετε, τουλάχιστον να αμφιβάλλετε έντονα ότι τα στοιχεία αυτά δεν υπάρχουν. Δεν ζητάω να βγω από την φυλακή. Αν προβλέπεται από το νόμο να γίνει. Μην προσπαθείτε οι δημοσιογράφοι να επηρεάσετε τους δικαστές».

Για τις απομαγνητοφωνήσεις: «Υπάρχουν 8-9 συνομιλίες που είχα με τον Μαρινάκη, τον Πατέρα και τον Πιλάβιο, όμως έχουν κόψει κομμάτια από αυτές της συνομιλίες. Γιατί δεν τις παρουσίασαν ολόκληρες; Ποιο φυσικό πρόσωπο επέλεξε τι θα κοπεί και τι θα παρουσιαστεί; Έγιναν πολλές παρατυπίες που ο κόσμος και οι έντιμοι δικαστές δεν γνωρίζουν. Δεν είναι δυνατόν να κρίνομαι από τον κάθε Κωνσταντινίδη και Θωμαΐδη».

Για το αν έχει μάθει από τα λάθη του: «Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη και εγώ μαθαίνω από τα λάθη μου. Εσείς οι δημοσιογράφοι θα με κρίνεται ως παράγοντα. Ως παράγοντας αυτοί που βλέπω τώρα είναι ...”μισή χόρτα”!!. Δεν θα κρίνεται τον χαρακτήρα μου, αλλά τον παράγοντα Αχιλλέα Μπέο».

Για την πορεία του ως παράγοντας: «Ήμουν ένας παράγοντας που προσπάθησε για την ομάδα του. Αν ήμουν καλός θα το κρίνεται εσείς. Αγαπάω αυτό που κάνω και γι΄ αυτό έχει επιτυχία. Θέλετε να πάρουμε τον Πανιώνιο, τον Ηρακλή ή τον Ολυμπιακό Βόλου; Δεν πλήρωνα στην ώρα μου; Σαν παράγοντας που προστατεύει την ομάδα του θα έρθει σε κόντρα με τον Παναθηναϊκό, με την Α.Ε.Κ., τον Ολυμπιακό και με τα κέντρα αποφάσεων. Θέλω η ομάδα μου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι ρόλο κομπάρσου. Δεν έχω πίσω μου έναν δημοσιογραφικό στρατό».

Για την Super League: «Αρρώστια είναι αυτό που υπάρχει τώρα. Οι μισές ομάδες της Super League, κακώς συμμετέχουν».

Για το τι θα κάνει όταν αποφυλακιστεί: «Όταν θα ξαναβγώ ένα πράγμα έχω σκοπό στη ζωή μου όσο χρόνο και να πάρει, να καθαρίσει η υπόθεση. Το χρωστάω στα παιδιά μου, να καθαρίσω το όνομά τους».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=