ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Περιμένει τον εκ νέου ορισμό

ολυμπιακός-βόλου-περιμένει-τον-εκ-νέο-580133

Τον εκ νέου ορισμό του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που ήταν προγραμματισμένος για προχθές Κυριακή στην Κατερίνη για τη 13η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League και ως γνωστόν δεν πραγματοποιήθηκε, αφού παρουσιάστηκαν προβλήματα γαστρεντερίτιδας σε 16 ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», περιμένει άμεσα ο Ολυμπιακός Βόλου, που πάντως προετοιμάζεται και για το επόμενο ματς με την Αριδαία στον Βόλο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μάλιστα ακόμη και σήμερα η αρμόδια επιτροπή της Football League θα εξετάσει τα φύλλα αγώνων της 13ης αγωνιστικής και φυσικά αυτό που συνέταξε – παρουσία των ανθρώπων της βολιώτικης ΠΑΕ – ο Καρδιτσιώτης διαιτητής Λάμπρος Μπεκιάρης, στο οποίο ανέφερε τους λόγους υγείας που δεν παρουσιάστηκε η βολιώτικη ομάδα και μαζί και τα έγγραφα που προσκόμισε ο Ολυμπιακός Β. και απεστάλησαν στη διοργανώτρια.

Θυμίζουμε πως από το Σάββατο που πρόεκυψε το πρόβλημα στη βολιώτικη ομάδα η ΠΑΕ ενημέρωσε άμεσα τη διοργανώτρια, αλλά, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, εκείνη δεν μπορούσε να αναβάλει το ματς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αγωνίστηκε λόγω ανωτέρας βίας προχθές λόγω του προβλήματος υγείας που προέκυψε με 16 ποδοσφαιριστές της ομάδας (έπαθαν τροφική δηλητηρίαση) και δεν μπόρεσαν να μεταβούν στην Κατερίνη όπου πήγαν μόλις τέσσερις παίκτες (Φιλίποβιτς, Κολέλα, Τζούριτς, Ερέρα) και στελέχη της ομάδας.

Η ιατρική γνωμάτευση από το νοσοκομείο Βόλου είναι ισχυρή για να οριστεί εκ νέου ο αγώνας αφού αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε για δύο μέρες να παραμείνουν εκτός κάθε αθλητικής δραστηριότητας και με συγκεκριμένο διαιτολόγιο από την ώρα που εξετάστηκαν Σάββατο σε δημόσια μονάδα υγείας.

Ετσι μετά τη σημερινή εξέταση των ισχυρών βολιώτικων δικαιολογητικών, στον Ολυμπιακό Βόλου θα περιμένουν και την κλήση από την Πειθαρχική Επιτροπή της λίγκας, για την Παρασκευή ώστε να δικαιολογήσουν εκ νέου την έκτακτη ανάγκη της μη διενέργειας του αγώνα και η Επιτροπή θα αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού με το πιθανότερο να ορίζεται σε νέα ημερομηνία.

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένοντας να γίνει μια Τετάρτη αυτό το ματς που δεν έγινε για τη 13η αγωνιστική, αρχίζουν να προετοιμάζονται και για το επόμενο που είναι για τη 14η την Κυριακή 30/5 με τον Αλμωπό Αριδαίας στον Βόλο και είναι το τελευταίο του Μαΐου. Στη συνέχεια τον Ιούνιο ο Ολυμπιακός στη 15η (Κυριακή 6/6) θα παίξει στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, στη 16η (Κυριακή 13/6) είναι το ματς Ολυμπιακός-Θεσπρωτός, στη 17η (Κυριακή 20/6) θα παίξει στην Καβάλα και στην18η αγωνιστική (Κυριακή 27/6) η χρονιά κλείνει με το Ολυμπιακός-Πιερικός.

Τριάδα κορυφής στο +12

Για τρίτη φορά στη σεζόν, στη βαθμολογία του Βορείου ομίλου της Football League, βρίσκονται τρεις ομάδες μαζί, ενώ στις 14 Απριλίου στην τριάδα ήταν και Ολυμπιακός Βόλου με Βέροια και Καβάλα στους 12 βαθμούς.

Τώρα μετά την 13η αγωνιστική Καβάλα και Πανσερραϊκός έπιασαν τη Βέροια στους 28 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός είναι 5ος απέχοντας 12 βαθμούς από την κορυφή.

Ο Αλμωπός που είναι επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Βόλο δείχνοντας ότι έχει ανάγκη κάθε βαθμό πήρε προχθές έναν ακόμη έστω και με παίκτη λιγότερο, στην έδρα του απέναντι στην πρωτοπόρο Βέροια, Η Βέροια από την πλευρά της παρ’ ότι δεν κέρδισε κράτησε το «μηδέν» για έβδομο παιχνίδι και έχει την καλύτερη άμυνα (2).

Η Καβάλα φαίνεται να ξεπέρασε γρήγορα την ήττα σοκ στην έδρα της από τον Απόλλωνα Πόντου, και πήγε στην Κατερίνη αποφασισμένη να πάρει τη νίκη, κάτι που μόνο η Βέροια είχε κάνει ως τώρα. Η νίκη έφερε την Καβάλα με ένα παιχνίδι λιγότερο συγκάτοικο με τη Βέροια και τον Πανσερραϊκό που έπαιξε σε εννέα μέρες για τρίτη φορά στην έδρα του και νίκησε όπως και τις δύο προηγούμενες με 1-0.

Εκτός από την τριάδα, πάνω από τον Ολυμπιακό Βόλου είναι 4 βαθμούς – με παιχνίδι περισσότερο – και ο Πιερικός που έχει μια νίκη παραπάνω και μια ήττα λιγότερη από τους ερυθρόλευκους.

Δυάδα στους σκόρερ

Ο Ιάσων Παπαδημητρίου συνεχίζει να είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 7 γκολ έχοντας συγκάτοικο και τον Παναγιώτη Μάνιο του Αλμωπού Αριδαίας.

Ο Παπαδημητρίου έχει πετύχει 3 γκολ σε βάρος της ΑΕΠ Κοζάνης (2 εκτός κι 1 εντός) ενώ σκόραρε μια φορά και στα ματς του Ολυμπιακού με Τρίγλια Καλαμαριά, Καβάλα στο Βόλο και μια φορά στην Αριδαία.

Ο Μάνιος έχει πετύχει 4 γκολ σε βάρος της Τρίγλιας (το ένα εκτός έδρας)και ένα γκολ πέτυχε με Πιερικό, Καλαμαριά και ΑΕΠ Κοζάνης.

6 ΓΚΟΛ έχουν οι Γιάννης Λουκίνας (Βέροια) και Τόμας Έντσο Πράντο (Πανσερραϊκός).

5 ΓΚΟΛ οι: Αριστείδης Κόκκορης (Καβάλα),Στέλιος Πόζογλου και Γιάννης Πασσάς (Βέροια) και Αλέξανδρος Καλογέρης (Καλαμαριά).

Στα 4 είναι οι Χρήστος Κολλάς και Ιορδάνης Αδαμάκης της Καβάλας που έχει τα περισσότερα γκολ συνολικά (24),ενώ 3 φορές έχουν σκοράρει οι Βασίλης Γαβριηλίδης, Νίκος Βαλαβανόπουλος (Καβάλας), Γιώργος Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός), Κώστας Δεμηρτζόγλου, Λεωνίδας Κυβελίδης (Πιερικός) και Κρίστιαν Λουσέρο (Αριδαία).

Για τον Ολυμπιακό Β., εκτός του Παπαδημητρίου (που αν δεν σκοράρει η ομάδα δεν κερδίζει) από ένα γκολ έχουν πετύχει ο Βουκελάτος και οι αμυντικοί Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης και Μπουτζίκος. Από τα 11 συνολικά γκολ, μόνον δυο σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο και τα 9 στο δεύτερο.

Αύριο Θεσπρωτός-Απόλλων

Αύριο Τετάρτη γίνεται το εξ αναβολής ματς του βορείου ομίλου της Football League (για 10η αγωνιστική) (17:00) Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου. Διαιτητής ορίστηκε ο Λεμπέσης (Πειραιά), βοηθοί οι Δημόπουλος (Φλώρινας), Φαλτάκας (Γρεβενών) και 4ος ο Τάσης (Ηπείρου). Η ομάδα της Ηγουμενίτσας θα έχει στη συνέχεια να δώσει ένα ακόμη ματς που «χρωστάει», Καβάλα-Θεσπρωτός (για τη 11η αγωνιστική – 2/6).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου