ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο νίκη στην Ηγουμενίτσα

μόνο-νίκη-στην-ηγουμενίτσα-620839

Για την Ηγουμενίτσα αναχωρεί σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που θέλει μόνο νίκη στο αυριανό (15:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, για την 7η αγωνιστική της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τον Ολυμπιακό που θα κάνει και μια προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής ο μοναδικός στόχος είναι αύριο η κατάκτηση των τριών βαθμών όπως έχει κάνει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις απώλειες της έδρας και να βρεθεί στις δυο θέσεις ανόδου και του χρόνου να αγωνίζεται στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία χωρίς να περιμένει την αναδιάρθρωση.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε δύο παιχνίδια ντέρμπι στην έδρα του, από τη Βέροια, και τον Πανσερραϊκό κάνει επιτακτική την ανάγκη για νίκη αύριο γνωρίζοντας μάλιστα πριν το ματς με τον Θεσπρωτό και το αποτέλεσμα από το ματς των ομάδων που είναι μπροστά του και γίνεται νωρίτερα.

Αύριο Βέροια-Καβάλα θα παίξουν στην έδρα της δεύτερης και έχουν από 15 βαθμούς ο Πανσερραϊκός έχει 13 και ο Ολυμπιακός 12 θέλοντας αύριο με το «διπλό» ή να πιάσει έναν από τους δυο ή σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι να μειώσει τη διαφορά ….αφού μετά την Ηγουμενίτσα θα πρέπει και οι ερυθρόλευκοι να κερδίσουν ντέρμπι καθώς στην 8η αγωνιστική (Τετάρτη 28/4) θα υποδεχθεί στο τρίτο ντέρμπι την Καβάλα.

Αυτό που θέλει αύριο ο Ολυμπιακός είναι η δική του επιστροφή στις νίκες, ενώ ο αντίπαλος Θεσπρωτός ως τώρα έχει 2 νίκες, μια εντός (3-1 την ΑΕΠ Κοζάνης), μια εκτός (0-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς), μια ισοπαλία 0-0 με την Τρίγλια στην Ηγουμενίτσα και 3 ήττες, η μια εντός (0-1 από Καβάλα) και δυο εκτός, σε Κατερίνη (2-0) από Πιερικό και στη Βέροια (3-1).

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις νίκες του μακριά από το Βόλο όπως έκανε στο δεύτερο 45λεπτο στα παιχνίδια εκτός έδρας, με ΑΕΠ Κοζάνης και Αλμωπό Αριδαίας και μάλιστα να είναι πιο δημιουργικός και να περιορίσει και κάποια λάθη ώστε να φτάνει πιο άνετα στις νίκες…

Βέβαια ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Ηγουμενίτσα που πέρσι γνώρισε βαριά ήττα από τον Θεσπρωτό, αλλά όλοι έχουν κατανοήσει το πόσο μεγάλης σημασίας θα είναι οι τρεις βαθμοί και η νίκη θα συμβάλει στην ψυχολογική ανάταση της ομάδας, ενόψει του νέου ντέρμπι που ακολουθεί με την Καβάλα την Μ. Τετάρτη στη Νεάπολη.

Ο Ολυμπιακός που αύριο θα έχει επιπλέον λύσεις, πέρσι είχε γνωρίσει ήττα 4-1 στην Ηγουμενίτσα ενώ και στον πρώτο γύρο παίζοντας με τον Θεσπρωτό στον Αλμυρό ήρθε 1-1. Πιο πριν την περίοδο 16-17 στη Γ΄ Εθνική κέρδισε στον Βόλο 3-0 με τρία γκολ του Φλίγκου και στην Ηγουμενίτσα έχοντας στον πάγκο τον Κ. Μπράτσο κέρδισε 1-2 με σκόρερ τους Αλ. Αναστασίου και Λόρι Κέρη.

O Mπαΐλής στην Ηγουμενίτσα

Ο Νίκος Μπαΐλής από την Πρέβεζα ορίστηκε διαιτητής στο παιχνίδι ανάμεσα σε Θεσπρωτό και Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας.

Ο Νίκος Μπαϊλής την περσινή σεζόν (16/11/19) είχε σφυρίξει το ντέρμπι Νίκη Β.-Ολυμπιακός Β. 2-0 και φέτος ήταν διαιτητής σε ένα ματς ΣΛ 2 (Παναχαϊκή – Ιωνικός 0-1) και ένα της ΦΛ (Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα 0-1). Στο παρελθόν έχει σφυρίξει 5 ματς του Θεσπρωτού με 4 νίκες και μια ισοπαλία.

Βοηθοί του αύριο θα είναι οι κκ Αλέξανδρος Μπαλιάκας και Παύλος Φραγκούλης, των Ενώσεων Κοζάνης και Πρέβεζας/Λευκάδας αντίστοιχα και τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League ο Βολιωτης Στέφανος Καλατζής ορίστηκε πρώτος διαιτητής στην αναμέτρηση ΑΕΠ Κοζάνης-Πιερικός, με τον Αλέξανδρο Αναστασίου να είναι β’ βοηθός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ολοι οι διαιτητές των αναμετρήσεων 7ης αγωνιστικής της Football League σε Βόρειο όμιλo είναι:

12.00 (ΕΡΤ 3) Καβάλα – Βέροια

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αργολίδας), Σάββας (Σερρών)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

15.00 Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

15.00 Τρίγλια – Απόλλων Πόντου

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Καραγιάννης (Θράκης)

4ος: Τσιάρας (Καβάλας)

15.00 Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας)

4ος: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

15.00 Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης – Πιερικός

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Μάνασης (Τρικάλων), Αναστασίου (Θεσσαλίας)

4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου