ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Να γυρίσει άμεσα σελίδα

ολυμπιακός-βόλου-να-γυρίσει-άμεσα-σελ-624532

Μετά τον σχετικό προβληματισμό, τα παράπονα για τη διαιτησία και τον εντοπισμό κάποιων λαθών που ήρθαν μετά τη δεύτερη φετινή ήττα στον Βόλο και σε ντέρμπι στον Ολυμπιακό το μόνο που σκέφτονται είναι να γυρίσουν άμεσα σελίδα και να επιστρέψουν στις επιτυχίες και στις θέσεις ανόδου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του, χάνοντας μετά από τη Βέροια και από τον Πανσερραϊκό και έμεινε πίσω τους, απέχοντας όμως μόνο μια νίκη από την κορυφή.

Η βολιώτικη ΠΑΕ εξέφρασε και τις διαμαρτυρίες της για τη διαιτησία Τσαμούρη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να διορθώσει και κάποια πράγματα στο παιχνίδι της κυρίως με τη δημιουργία φάσεων και γκολ , ενώ και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Στέφανος Ξηροφώτος, μετά την ήττα (0-1) από τον Πανσερραϊκό στις δηλώσεις του στάθηκε και στο «φρένο» που έβαλε και η διαιτησία αναφέροντας τα εξής: «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να αποτυπώσω αυτό που είδατε. Να καταφέρουμε να χάσουμε το παιχνίδι με μισή φάση του αντιπάλου, αλλά και ένα διαιτητή απίστευτο. Ο κ. Τσαμούρης ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Όλος ο κόσμος ασχολούνταν μαζί του. Κράτησε όρθια την ομάδα του Πανσερραϊκού στο πρώτο ημίχρονο, η οποία περίμενε πότε θα δεχτεί το πρώτο γκολ. Ο διαιτητής «καθάρισε» πολλές φάσεις και πέτυχε να μας εκνευρίσει με τα σφυρίγματα του. Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παικτών του Πανσερραϊκού. Δεν μπορώ, όμως, να μην σταθώ στη διαιτησία. Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις δόθηκαν υπέρ του αντιπάλου. Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν θυμάμαι αλήθεια κάποια φάση του Πανσερραϊκού, πέρα από το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που πραγματικά περίμενε πότε θα δεχτεί το γκολ. Ο διαιτητής τη βοήθησε με τα σφυρίγματά του. Φύγαμε από το γήπεδο με μία πικρία. Σίγουρα, όμως, η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που θέλουμε. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ, όμως, πως άδικα χάσαμε το παιχνίδι».

Πλέον από σήμερα όλοι στον Ολυμπιακό κοιτούν μπροστά όπου υπάρχει Ηγουμενίτσα και αντίπαλος ο Θεσπρωτός την ώρα που ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μπουτζίκος σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τόνισε πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς με μία φάση ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού των «ερυθρολεύκων»: «Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα των Σερρών, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω, ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά σε μία φάση ευτύχησε και έβαλε το γκολ. Πιέσαμε στη συνέχεια, αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε.

Συνεχίζουμε, δεν θα το βάζουμε κάτω, θα δούμε τι έφταιξε, θα προσπαθήσουμε παραπάνω και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Να κερδίσουμε.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί πραγματικά Κυριακή-Τετάρτη δίνουμε μία μάχη. Έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο και θέλουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί σ’ αυτό το ρυθμό.

Και τα δύο ντέρμπι, με Βέροια και Πανσερραϊκό, κρίθηκαν κατά τη γνώμη μου στη λεπτομέρεια. Οι διαφορές στις ομάδες είναι πολύ μικρές.

Με τη Βέροια σε μία φάση δεχτήκαμε ένα γκολ, το έγινε ακριβώς έγινε και με τον Πανσερραϊκό. Αν βάζαμε εμείς πρώτοι τέρμα, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο πέρα από το να προσπαθούμε».

Η προσπάθεια φυσικά θα συνεχιστεί αφού τίποτα δεν έχει κριθεί εκτός του ότι η Βέροια και η Καβάλα, που έγινε η πρώτη ομάδα στη σεζόν με πέντε γκολ σε ένα αγώνα έχουν το απόλυτο στην έδρα τους, όμως η ερχόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει και το μεταξύ τους ντέρμπι που θα φέρει σίγουρα νέες ανακατατάξεις.

Τώρα η Βέροια και η Καβάλα που θα παίξουν στην έδρα της δεύτερης έχουν από 15 βαθμούς ο Πανσερραϊκός έχει 13 και ο Ολυμπιακός 12 θέλοντας να είναι πιο δημιουργικός και να περιορίσει και κάποια λάθη ώστε να φτάνει πιο άνετα στις νίκες…

Μπορεί να προβληματίζει ότι δεν κέρδισε ντέρμπι αλλά βλέποντας ξεχωριστά κάθε ματς περιμένει και ετοιμότητα κάποιων παικτών και καλύτερο ρυθμό αφού το πρόγραμμα θα ομαλοποιηθεί (παίζοντας μόνο Κυριακές) μετά τα μισά του Μάιου. Βέβαια για τη Βολιώτικη ομάδα προέχουν τα σημαντικά τρία ματς του Απριλίου αρχικά στην 7η αγωνιστική (24/4) που ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Ηγουμενίτσα που πέρσι γνώρισε βαριά ήττα απο τον Θεσπρωτό, ενώ στην 8η αγωνιστική (Τετάρτη 28/4) θα υποδεχθεί στο τρίτο ντέρμπι την Καβάλα.

Τετάρτη (5/5) είναι και η 9η αγωνιστική που είναι φινάλε α΄γύρου με το Πιερικός-Ολυμπιακός, στην 10η αγωνιστική (Κυριακή 9/5) ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Τρίγλια με τελευταία Τετάρτη 12/5 να υποδέχεται την ΑΕΠ Κοζάνης πριν όμως από το ντέρμπι για την 12η αγωνιστική (Κυριακή 16/5) στην Βέροια. Μετά όλα τα ματς ως το τέλος είναι Κυριακές…

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει τώρα μόνο νίκη στην Ηγουμενίτσα και να εκμεταλλευτεί το ότι οι δυο της κορυφής έχουν να παίξουν μεταξύ τους!

Αγωνιστικά αναμένονται για τη συνέχεια περισσότερες λύσεις περιμένοντας την απόλυτη ετοιμότητα του Χερμάν Ερέρα για καλύτερη δημιουργία, μια επιπλέον λύση μεσοαμυντικά με την εμπειρία του Καμερουνέζου Ζερόμ Γκιοατά, ενώ και μεσοεπιθετικά αναμένεται και αυτή του Γιώργου Νικλητσιώτη.

Οι σκόρερ

Συγκάτοικο απέκτησε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ ο Βολιώτης Ιάσων Παπαδημητρίου που όταν δεν σκοράρει δεν κερδίζει και ο Ολυμπιακός! 18 γκολ σημειώθηκαν στην 6η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League. Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με πέντε γκολ βρίσκονται των οι Παπαδημητρίου (Ολυμπιακός Βόλου) και Πόζογλου (Βέροια).

3 γκολ έχουν οι: Πασάς (Βέροια), Γεωργιάδης, Πράντο (Πανσερραϊκός), Κολλάς (Καβάλα), Μάνιος (Αλμωπός Αριδαίας)και Κυβελίδης (Πιερικός).

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Βόλου

Καβάλα-Βέροια

Τρίγλια-Απόλλων Πόντου

Πανσερραϊκός-Αλμωπός Αριδαίας

ΑΕΠ Κοζάνης-Πιερικός

Μέχρι 26/4 η τακτοποίηση συνδρομών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου τονίζοντας, πως τα μέλη του συλλόγου θα πρέπει μέχρι τη Μ. Δευτέρα 26/4 να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, για να έχουν δικαίωμα στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στα μέλη του συλλόγου ότι μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (συνδρομές) προς τον σύλλογο, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία.

Για την εξυπηρέτηση των μελών λειτουργούν τα γραφεία του συλλόγου, που είναι στην οδό Λαχανά 38, A’ όροφος (στον κυκλικό κόμβο ΚΤΕΛ) τις παρακάτω ημέρες και ώρες

Δευτέρα 18.00-20.00

Τετάρτη 18.00 -20.00

Πέμπτη 18.00-20.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες 6979002709 και 6944753405 .

Σε περίπτωση, που λόγω των περιοριστικών μέτρων χρειαστεί να αλλάξουν οι ώρες λειτουργίας του γραφείου, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση με τις αλλαγές του ωραρίου».

Συλλυπητήρια για Βουρδάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 μετά τον αδόκητο χαμό της καλαθοσφαιρίστριας Φωτεινής Βουρδάκη, που είχε φορέσει τα ερυθρόλευκα τη δεκαετία του ‘80. Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια της για την απώλεια της παλαιάς καλαθοσφαιρίστριας της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου Φωτεινής Βουρδάκη. Η εκλιπούσα υπήρξε μέλος της ομάδας που συμμετείχε την δεκαετία του 1980 στην Α Εθνική κατηγορία γυναικών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου