ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη συνέχεια ακόμη καλύτερος

στη-συνέχεια-ακόμη-καλύτερος-629863

Για μια ακόμη φορά για τον Ολυμπιακό Βόλου ζητούμενο η συνέχεια των επιτυχιών, ενώ παιχνίδι με παιχνίδι θέλει και να βελτιώνεται και να είναι πιο δυνατός αφού υπάρχουν συνεχόμενα ματς. Σίγουρα από την σημαντική νίκη (0-1) προχθές στην Αριδαία κρατάει το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς που τον έφεραν στην κορυφή αλλά παράλληλα χρειάζεται να περιορίσει και κάποια λάθη ώστε να φτάνει πιο άνετα στις νίκες…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αλλωστε ακολουθούν τα νέα πολύ σημαντικά τρία ματς του Απριλίου αρχικά στην 6η αγωνιστική την Κυριακή 18/4: Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός, στην 7η (Κυριακή 25/4) που ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Ηγουμενίτσα που πέρσι είχε βαριά ήττα από τον Θεσπρωτό, ενώ στην 8η αγωνιστική (Τετάρτη 28/4) θα υποδεχθεί την Καβάλα.

Πλέον δεν υπάρχει αήττητη ομάδα στο Βόρειο όμιλο αφού η Καβάλα έχασε προχθές στη Χαλκιδική από την Τρίγλια και μάλιστα δέχτηκε τρία γκολ ενώ και η Βέροια γνώρισε την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό που την Κυριακή θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στη Νεάπολη.

Ολυμπιακός και Πανσερραϊκός έχουν στο παρελθόν και για 50 χρόνια συναντήσεις σε όλες τις κατηγορίες (Α’, Β’, Γ’ Εθνική) και αυτό που «μετράει» στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι κυρίως η έδρα… αφού ο Πανσερραϊκός έχει κερδίσει μια φορά στο Βόλο (το 1970) ,τελευταία φορά πήρε βαθμό το 2007 και πιο πριν το 1980, ενώ πάντως την τελευταία φορά που ήταν να «φιλοξενηθεί» κέρδισε 0-3 α.α. αφού ο Ολυμπιακός είχε «εγκαταλείψει».

Ο Ολυμπιακός Βόλου που στην 5η αγωνιστική εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις πρώτες ήττες Βέροιας και Καβάλας (στην 7η αγωνιστική έχουν να παίξουν μεταξύ τους) και πάτησε κορυφή, θέλει πλέον να μείνει εκεί …αφού ξεκάθαρα ο στόχος είναι να είναι στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.

Θετικό για τον Ολυμπιακό το ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι έχει περισσότερες λύσεις περιμένοντας την ετοιμότητα του Χερμάν Ερέρα για καλύτερη δημιουργία, μια επιπλέον λύση μεσοαμυντικά με την εμπειρία του Καμερουνέζου Ζερόμ Γκιοατά και μεσοεπιθετικά αναμένεται και αυτή του Γιώργου Νικλητσιώτη.

Πρωτιά Παπαδημητρίου

Με 5 γκολ σε 5 παιχνίδια ο Βολιώτης επιθετικός Ιάσων Παπαδημητρίου εκτός του ότι έχει βάλει τα 5 από τα 6 γκολ της ομάδας του (δεν σκόραρε μόνο στην ήττα από τη Βέροια) είναι πρώτος στο Βορρά αλλά και ο πρώτος σκόρερ όλης της Football League.

Συγχαρητήρια στη διαιτησία

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον διαιτητή του αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, Μάριο Σιντόρη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει τον διαιτητή του αγώνα Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Βόλου κ. Σιντόρη Μάριο καθώς και τους βοηθούς του ίδιου αγώνα κ.κ. Φραγκούλη και Θανασιά και τον 4ο διαιτητή κ. Κατσικογιάννη για την άψογη διαιτησία τους. Τέτοιες παρουσίες βοηθούν το χώρο της διαιτησίας και προάγουν γενικότερα το ποδόσφαιρο».

Ο Τσαμούρης την Κυριακή

Τους διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Football League ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός, την Κυριακή 18/4 στις 15:00, θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την ΕΠΣ Πειραιά. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (Ευβοίας) και Κωνσταντίνος Βρούζος (Πιερίας) και τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μελέτης Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Ο Βολιώτης ρέφερι Δημήτρης Θεοχάρης ορίστηκε στην αναμέτρηση του Πιερικού κόντρα στην Τρίγλια στην Κατερίνη με 4ο τον Στεφ. Καλατζή επίσης της ΕΠΣΘ.

Οι διαιτητές των αγώνων στον Βόρειο όμιλο την Κυριακή (18/4)

15.00 Βέροια – Θεσπρωτός

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών), Κουφός (Μακεδονίας)

4ος: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

15.00 Καβάλα – Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Τοροσιάδης, Νταβέλας (Μακεδονίας)

4ος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

15:00 Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κωνστάντιος (Ευβοίας), Βρούζος (Πιερίας)

4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

15.00 Πιερικός – Τρίγλια

Διαιτητής: Δ.Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Μάνος (Λάρισας)

4ος: Σ. Καλατζής (Θεσσαλίας)

15.00 Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Πόντου

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Συλλυπητήρια

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου για την απώλεια του πατέρα του: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα για την απώλεια του πατέρα του Στέργιου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Εως στις 26/4 η τακτοποίηση συνδρομών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου τονίζοντας, πως τα μέλη του συλλόγου θα πρέπει μέχρι τη Μ. Δευτέρα 26/4 να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, για να έχουν δικαίωμα στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στα μέλη του συλλόγου ότι μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (συνδρομές) προς τον σύλλογο, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία.

Για την εξυπηρέτηση των μελών λειτουργούν τα γραφεία του συλλόγου, που είναι στην οδό Λαχανά 38, A’ όροφος (στον κυκλικό κόμβο ΚΤΕΛ) τις παρακάτω ημέρες και ώρες

Δευτέρα απόγευμα 18.00-20.00

Τετάρτη απόγευμα 18.00 -20.00

Πέμπτη απόγευμα 18.00-20.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες 6979002709 και 6944753405 .

Σε περίπτωση, που λόγω των περιοριστικών μέτρων χρειαστεί να αλλάξουν οι ώρες λειτουργίας του γραφείου, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση με τις αλλαγές του ωραρίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου