ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Τακτοποιήθηκαν οι οφειλές σε Δ. Βοσνακίδη και Ιμπάν Ράντι»

παε-ολυμπιακός-βόλου-τακτοποιήθηκα-634685

Το Διαιτητικό Δικαστήριο «απειλεί» με αφαίρεση βαθμών τον Ολυμπιακό Βόλου, καλώντας τους ερυθρόλευκους να εξοφλήσουν τους Δημήτρη Βοσνακίδη και Ιμπαν Ράντι, αλλά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εμφανίζεται τονίσει σε ανακοίνωσή της ότι το θέμα έκλεισε! Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Αναφορικά με τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας περί αφαίρεσης βαθμών για χρέη σε πρώην ποδοσφαιριστές μας και εν προκειμένω στους Δημήτρη Βοσνακίδη και Ιμπάν Ράντι, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ήδη προχωρήσει στην πλήρη τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων της προς τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές».

Στην ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ σημειώνεται πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσεις του δύο περσινούς ποδοσφαιριστές εντός πέντε ημερών.

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις: «Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Βοσνακίδη, του ποσού των πέντε χιλιάδων εκατό είκοσι τριών ευρώ και εξήντα τεσσάρων λεπτών (5.123,64) ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 391/2020 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Iban Iyanga Τravieso, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 356/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α’ΕΕΟΔ/ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνιστεί κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Βοσνακίδης: «Εχω εξοφληθεί»

Ο έμπειρος κεντρικός του ΠΑΟ Ρουφ πλέον, Δημήτρης Βοσνακίδης, μίλησε στο liganews.gr και τόνισε ότι εξοφλήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ευχήθηκε στους ερυθρόλευκους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Football League: «Έχω εξοφληθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Football League. Εις το επανιδείν», είπε ο Δημήτρης Βοσνακίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου