Το πιο ηχηρό μήνυμα... ο κόσμος!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-18, 12:48:15
Το πιο ηχηρό μήνυμα... ο κόσμος!

Με μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία «φώναξε» πως περιμένει αποκατάσταση για την αδικία του Ολυμπιακού

Σε μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη συγκέντρωση, ο κόσμος του Βόλου και του Ολυμπιακού φώναξε παρών και έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα... πως περιμένει αποκατάσταση για την αδικία που υπέστη η ομάδα της πόλης και όλης της Μαγνησίας.

Οργανωμένοι, διοίκηση του Ερασιτέχνη, αθλητές όλων των τμημάτων, απλοί άνθρωποι, πολλές γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και όλων των Συνδέσμων Οργανωμένων Φιλάθλων της ομάδας, μετατρέποντας τη συγκέντρωση σε ένα δυναμικό παμβολιώτικο συλλαλητήριο. Στόχος της ερυθρόλευκης συγκέντρωσης και της δυναμικής πορείας που ακολούθησε ήταν να διαμαρτυρηθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου για μία ακόμη φορά με ήθος, πάθος και παλμό για την αδικία που υπέστη η ομάδα της πόλης και όλης της Μαγνησίας.

Εξέδρα, πανό, τεράστια ηχεία και οι χιλιάδες Βολιώτες ντυμένοι στα κόκκινα δημιούργησαν ένα εκπληκτικό σκηνικό έξω από τα γραφεία του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, στην οδό Δημητριάδος, ενώ ανάμεσα στα συνθήματα υπέρ της ομάδας δεν έλειψαν και οι φωνές στήριξης και συμπαράστασης απέναντι στον πρώην μεγαλομέτοχο Αχιλλέα Μπέο για την άδικη προφυλάκισή του τόσους μήνες στις φυλακές Ναυπλίου.

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με τους εκπροσώπους των Συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και του Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας που κάλεσαν σε συστράτευση τους πάντες για την αποκατάσταση της ομάδας, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 Γιώργος Μουλάς μεταξύ άλλων τόνισε στο πολυπληθές κοινό:

«Η σημερινή συγκέντρωση έπρεπε να γινόταν για τους θριάμβους της ομάδας μας. Σκοτεινοί κύκλοι της Αθήνας και η δωσίλογη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να μας διαλύσουν, να μας συντρίψουν, να μας σβήσουν από το χάρτη. Δεν τα κατάφεραν και δεν θα τα καταφέρουν ποτέ γιατί ο Βόλος ποτέ δεν πεθαίνει! Όλοι αυτοί που μας καταδίωξαν ας βρουν τώρα ελικόπτερα για να γλυτώσουν! Η οργή και η απόγνωση του ελληνικού λαού έχει ενωθεί με τη δική μας». Και συνέχισε: «Οι Γερουλάνος, Μπιτσαξής και Νικητιάδης αποτέλεσαν τους δήμιους του Βόλου. Ο εξοστρακισμός του Ολυμπιακού μας έπρεπε να περάσει στην κοινή γνώμη πρώτα σαν θεάρεστο μέτρο εξυγίανσης, όταν η Αθήνα φλεγόταν και όλες οι πόλεις είχαν ξεσηκωθεί από τα επαίσχυντα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου το καλοκαίρι του 2011.

Για αυτό και στήσανε αυτό το φθηνό θέατρο της ψευτοκάθαρσης του ποδοσφαίρου για να απαλλαγούν από εμάς και από τον λαοφιλή Αχιλλέα Μπέο.

Η ψευτοκάθαρση άρχισε και τελείωσε σε εμάς και στην Καβάλα. Η παρέμβαση του Γερουλάνου με το «εργαλείο» του, την Ε.Ε.Α. κατήργησε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και έδειξε τη φασίζουσα νοοτροπία της κυβέρνησης. Η ζημιά όμως για την ομάδα μας ήταν καταστροφική! Χάθηκαν πάνω από 100 θέσεις εργασίας και ένας τζίρος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από την πόλη. Και δυστυχώς, οι πολιτικοί παράγοντες του Βόλου, κυρίως της κυβερνητικής παράταξης ή δεν το αντελήφθησαν ή δεν θέλησαν να εναντιωθούν στην παράταξή τους.

Σήμερα το σκηνικό ανατρέπεται. ΟΙ κατηγορίες καταρρίπτονται και η τελική δικαίωση πλησιάζει. Η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ φωνάζουν αυτά που εμείς φωνάζουμε για περισσότερο από 7 μήνες! Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ δήλωσε χθες: Επειδή ακούγεται κατά καιρούς τι έκανε η ΕΠΟ το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, σας απαντώ πως τιμώρησε και τις δύο ομάδες. Από τη FIFA μας είπαν όμως ότι κανένα μη ποδοσφαιρικό όργανο δεν μπορεί να λέει ότι αυτή η ομάδα συμμετέχει και η άλλη όχι. Είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε την οδηγία».

Τώρα δεν είμαστε μόνοι μας! Όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μαζί μας! Αργά ή γρήγορα όσοι εκτέλεσαν την ομάδα μας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Ελπίζουμε σύντομα ο πρώην μεγαλομέτοχος και δημιουργός της ομάδας μας ο Αχιλλέας Μπέος να είναι ελεύθερος, αφού δεν τον βαρύνει πλέον καμία κατηγορία. Ο Βόλος και ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει το δίκιο του!».

Μετά τις ομιλίες οι Βολιώτες έκαναν ένα δυναμικό και ειρηνικό συλλαλητήριο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης Δημητριάδος και Ιάσονος και έκλεισαν ραντεβού για τον εορτασμό της επανόδου του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λιγκ, αποφασισμένοι να συνεχίσουν να διεκδικούν το δίκιο τους!

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=