ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Η μόνη σκέψη σταθερά στην αλλαγή κατηγορίας

ολυμπιακός-βόλου-η-μόνη-σκέψη-σταθερά-672344

Με τη μόνη σκέψη να παραμένει η αλλαγή κατηγορίας το ερχόμενο καλοκαίρι και με την ελπίδα να υπάρξει στο τέλος του μήνα σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου γίνεται κάθε μέρα και πιο έτοιμος ως προς την αγωνιστική ετοιμότητα για να πετύχει την άνοδο στη νέα ενοποιημένη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία παίζοντας 18 αγώνες, ώστε να μην περιμένει και πάλι μια αναδιάρθρωση.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου οι προπονήσεις συνεχίζονται στο αθλητικό του κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών τηρώντας τα μέτρα και το πρωτόκολλο και αυτό που περιμένει είναι η σέντρα όπου θα δώσει τους 18 αγώνες αρχίζοντας στον Βόλο με την Τρίγλια και θα τους ολοκληρώσει πάλι στο Βόλο με τον Πιερικό (αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρχουν τελικά πλέι οφ και πλέι άουτ).

Ενώ τώρα η κατάσταση δεν επιτρέπει φιλικά και το μοντάρισμα γίνεται μέσα από τις προπονήσεις και τα «διπλά» οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει συνολικά 9 φιλικά τεστ προετοιμασίας από τον Αύγουστο ώς το τέλος Οκτώβρη.

Τον Νοέμβριο στο χρονικό σημείο που ο Ολυμπιακός έδειχνε αγωνιστικά έτοιμος «επεβλήθη» η αναγκαστική διακοπή ακόμη και των προπονήσεων και τώρα θέλει να ξαναγίνει ομάδα και να βρει και με τις αλλαγές, την ετοιμότητά του στις 20 μέρες που ακολουθούν (έχει ειπωθεί πως η σέντρα θα γίνει 27 και 28/3).

Οι έξι μεταγραφικές προσθήκες που δυναμώνουν την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, σε μια μακράς διαρκείας μεταγραφική περίοδο, η οποία ολοκληρώνεται για τις ομάδες της Football League στις 31 Μαρτίου δείχνουν ξεκάθαρα πλέον τον στόχο της βολιώτικης ΠΑΕ που θέλει να παίξει και είναι στην «δυάδα» που δίνει άνοδο το καλοκαίρι αφού το «πιστεύω» των ερυθρόλευκων είναι να βρεθεί στην νέα 2η επαγγελματική κατηγορία από τα αποτελέσματά του και την ανωτερότητά του στο γήπεδο και να μην περιμένει την ανακοίνωση της αναδιάρθρωσης… αν και είναι υπέρ.

Οι Γιώργος Νικλητσιώτης, Χρήστος Χολέβας, Χρήστος Κατσούκης, Πάνος Τσαγκαλίδης, ο Αργεντινός Ερμάν Ερέρα, ο Σέρβος Στέφαν Τζούριτς είναι οι 6 προσθήκες, ενώ και ο Φράνκο Κολέλα που στον Βόλο ήρθε το τελευταίο 10ήμερο του Οκτώβρη και πρόλαβε να παίξει μόλις στο τελευταίο φιλικό στην Πάτρα… είναι νέο πρόσωπο, έχοντας μάλιστα ξεπεράσει και τον τραυματισμό του.

Ενώ εκκρεμεί μια ακόμη προσθήκη και έχει ζητηθεί κι ένας ξένος από ΠΑΕ της ΣΛ1, αναμένεται να δοθεί κι άλλο βάθος στο ρόστερ με την προαγωγή από την ομάδα νέων του Δ. Καλτσουνά και ενός ακόμη νεαρού από τη Φθιώτιδα.

Στις προσθαφαιρέσεις της ομάδας σε σχέση με τον περασμένο Οκτώβρη… δόθηκαν δανεικοί ο Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο στον Απόλλωνα Λάρισας και ο Μπρούνο Μπαράνκο στη Δόξα μέχρι τον Ιούλιο (αφού ανανέωσαν τη συνεργασία τους για την επομένη χρονιά με την Βολιώτικη ΠΑΕ) και παρελθόν πριν παίξουν σε επίσημο ματς είναι ο Δημήτρης Ζιάκας και ο Κώστας Γεωργακόπουλος,

Στο μυαλό όλων πάντως είναι η έναρξη του ίσως τελευταίου πρωταθλήματος, με το τεχνικό επιτελείο να μειώνει σταδιακά τις συνέπειες της μεγάλης αδράνειας από την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 έκανε γνωστό για τα μέλη του συλλόγου για την εξυπηρέτηση τους, το ωράριο λειτουργίας των γραφείων που βρίσκονται στην οδό Λαχανά 38 (A’ όροφος-στον κυκλικό κόμβο ΚΤΕΛ).

Η λειτουργία των γραφείων θα γίνεται τις παρακάτω ημέρες και ώρες

Δευτέρα απόγευμα 18:00-19:30

Τετάρτη απόγευμα 18:00-19:30

Πέμπτη απόγευμα 18:00-19.30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους είναι τα εξής: 6979002709 και 6944753405.

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι πρέπει μέχρι 15 Απριλίου 2021 να έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (συνδρομές) προς τον Σύλλογο, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

Σε περίπτωση που λόγω των περιοριστικών μέτρων χρειαστεί να αλλάξουν οι ώρες λειτουργίας του γραφείου θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση με τις αλλαγές του ωραρίου.

Στηρίζει Ζαγοράκη ο Λεουτσάκος

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη, για τις επικείμενες εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, εκδήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου των Super League 2 & Football League:

«Η είδηση της υποψηφιότητας για την προεδρία της ΕΠΟ του αρχηγού της εθνικής ποδοσφαίρου που υπέγραψε το 2004 τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, είναι κάτι περισσότερο από συμβολική για όσους αγωνιζόμαστε καθημερινά για την πρόοδο του αθλήματος.

Αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να αναδείξουμε όσα μας ενώνουν. Και πάνω από όλα να αγωνιστούμε ενωμένοι για να κερδίζει ο Έλληνας φίλαθλος το ποδόσφαιρο και το σεβασμό που δικαιούται.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας προόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι’ αυτό χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ ως ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για το χώρο μας».

Το «ευχαριστώ» της Football League

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, για την επαναφορά των προπονήσεων στην Football League.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της διοργανώτριας αρχής:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τα άμεσα αντανακλαστικά και τις κινήσεις σας που οδήγησαν στην επαναφορά των προπονήσεων στις επτά ομάδες της Football League που προπονούνται στις βαθυκόκκινες περιοχές.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο εβδομαδιαίως και κατά γράμμα, όπως πράττουμε έως σήμερα και έχει οδηγήσει στη διενέργεια 6482 τεστ στις κατηγορίες μας με μόλις πέντε κρούσματα χωρίς την παραμικρή διασπορά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου