Η ώρα του κόσμου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-17, 13:16:29
Η  ώρα του κόσμου

Σήμερα στις 6 το απόγευμα το παμβολιώτικο συλλαλητήριο για τον Ολυμπιακό Β.

Μετά  τα  ευχάριστα μηνύματα που έρχονται  τις τελευταίες μέρες και που ανοίγουν  το  δρόμο  για  την  δικαίωση του Ολυμπιακού  και  την  επιστροφή  του  στην  μεγάλη κατηγορία, σήμερα στις 6 το  απόγευμα  είναι  και  η  ώρα  του  κόσμου  που  σε  ένα  συλλαλητήριο πολύ μεγαλύτερο  από  άλλα  που  προηγήθηκαν  θέλει να  στείλει  νέα  μηνύματα... 

Το σημερινό συλλαλητήριο που έχει οργανωθεί από τον «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» και από τους συνδέσμους φιλάθλων Σ.Φ.Ο.Β., Austrian boys, Vatos Locos, Red Eagles, Athens fans, Αργοναύτες, Ladys club, Οικονομικός Όμιλος, Red club Κασσαβέτη Θύρα 1 και Κόκκινη Νέα Ιωνία Θύρα 1, που μάλιστα με ανακοινώσεις καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών το απόγευμα στην οδό Δημητριάδος μπροστά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Η ώρα που ο Βόλος και η Μαγνησία σύσσωμη θα εκφράσουν την απαίτησή τους, για άμεση αποκατάσταση και πλήρη επαναφορά της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, εκεί που δικαιωματικά ανήκει, έφθασε αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ερασιτέχνη... “Η αδικία, η κατάχρηση εξουσίας και οι εγκληματικές παρεμβάσεις του πολιτικού κατεστημένου, δεν έκαμψαν επί 8μηνο το φρόνημά μας. Πρέπει όλοι, να λάβουν το μήνυμα, πως ο Βόλος όχι μόνο δεν ξεχνά, αλλά παραμένει στα χαρακώματα και αγωνίζεται. Ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι ένα από τα σύμβολα της πόλης, ένα όνομα αναγνωρίσιμο πανελλαδικά, που πολλά πρόσφερε και ακόμη περισσότερα μπορεί να προσφέρει στην προβολή και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Είναι η υγιέστερη διέξοδος και η αμεσότερη παρηγοριά των Βολιωτών, στα αυξανόμενα και βεβαρημένα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτό που προσχεδιασμένα κατασκεύασαν και μας προκάλεσαν, κατά παράβαση αρχών, νόμων και θεσμών, δεν είναι μόνο μια απώλεια ψυχαγωγίας, ένα έλλειμμα στη διασκέδασή μας και μια οικονομική ζημιά στον τόπο μας. Είναι μια δυσβάσταχτη προσβολή, στις προσωπικότητες του καθενός μας και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας μας. Δεν μας αντιμετώπισαν ούτε ως πολίτες δευτέρας κατηγορίας, αλλά ως ανύπαρκτους. Επανέφεραν στη μνήμη μας, πλήθος δυσάρεστων αποφάσεων, που οδηγούν σταθερά και με μαθηματική ακρίβεια το Βόλο και τη Μαγνησία, στον παραγκωνισμό και την παρακμή.

Η σκανδαλώδης στάση, οι αντιδεοντολογικές προφάσεις και οι αστήρικτες αποφάσεις σε βάρος του Ολυμπιακού μας και του πρώην μεγαλομετόχου της κ. Αχιλλέα Μπέου, από την Επιτροπή επιλεκτικού Αθλητικού Αφανισμού, μας πείσμωσαν, μας κράτησαν όρθιους και κυρίως μεγάλωσαν και πλάτειασαν το κίνημα στήριξης στον Ολυμπιακό μας.

Ξεκινήσαμε τον ειρηνικό και ωραίο αγώνα μας, ολομόναχοι. Σήμερα πλέον έχουμε στο πλευρό μας τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια όργανα του ποδοσφαίρου, που ευτυχώς αντιλήφθηκαν τι απεργάζεται η υπό το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού. Η γνωστή αυτή παρέα, δρα με γνώμονα μικροπολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, περιορίζοντας την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, με πρώτο και μεγαλύτερο εξιλαστήριο θύμα την κορυφαία ομάδα του τόπου μας.

Σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, όποιος Μάγνητας αγαπά τον τόπο του, θα είναι παρών στο παμβολιώτικο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, στην οδό Δημητριάδος, μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου (γωνία με Εργατικού Κέντρου).

Λέμε, «Όχι» στο συνεχιζόμενο διωγμό και τον αφανισμό του Ολυμπιακού μας, που αποτέλεσε το καμάρι του περιφερειακού ποδοσφαίρου κι έναν άξιο εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. «Όχι» στην παράταση της καταχρηστικής και σκανδαλώδους πολύμηνης κράτησης του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Αχιλλέα Μπέου.

Σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, η καρδιά του Βόλου, χτυπά στο ρυθμό των τυμπάνων των φιλάθλων του, την ίδια ώρα το πανελλήνιο και οι αποτυχημένοι συντελεστές του οικονομικού και κοινωνικού δράματος της χώρας, θα υποχρεωθούν να μας ακούσουν και να αισθανθούν τη δύναμή μας!

Αγαπώ το Βόλο, θα είμαι παρών στο συλλαλητήριο. Θα είμαι κι εγώ εκεί, σ’ αυτή την ιστορική στιγμή για την πόλη μου” καταλήγει ο ΑΣ Ολυμπιακός...

                                                                         ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=