ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δανείστηκε»… και ο Μπαράνκο

δανείστηκε-και-ο-μπαράνκο-709222

Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου θα αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία πριν από την ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα…

Μετά τον Νικολας Ντα Κάμπο που πριν λίγες μέρες δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας και ο 23χρονος επιθετικός Μπρούνο Μπαράνκο δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό Βόλου αυτή τη φορά στη Δόξα Δράμας για τους επόμενους πέντε μήνες.

Πριν καν φορέσει σε επίσημο ματς τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου ο Αργεντινός Μπρούνο Μπαράνκο που ήρθε τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα θα συνεχίσει στην Super League 2, και θα επιστρέψει πιο έτοιμος στο Βόλο πιθανόν στην ίδια κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε στον «δανεισμό» του Μπρούνο Μπαράνκο μη θέλοντας να σταθεί εμπόδιο στην ετοιμότητα, στην θέλησή του να αγωνιστεί και στην εξέλιξη του ποδοσφαιριστή ενώ σε περίπτωση που υπάρξει πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα αντικαταστήσει τον 23χρονο σέντερ φορ που έφερε από τη Φέρο Καρίλ (ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής) με εξίσου καλό επιθετικό από την ελληνική αγορά…

Ο Μπαράνκο στον Ολυμπιακό Βόλου έπαιξε μόνο σε φιλικά παιχνίδια. Στο πρώτο φιλικό που έπαιξε ο Μπαράνκο ήταν στο Ολυμπιακός-Πιερικός 1-0 (αντικατέστησε στο 58’ τον σκόρερ Παπαδημητρίου), ενώ στο δεύτερο στην Ευξεινούπολη (Δήμητρα-Ολυμπιακός 1-3) έπαιξε από την αρχή σκόραρε στο 44’ και αντικαταστάθηκε στο 66’ από τον Βουκελάτο.

Στο ματς στη Βέροια (2-2) ο Μπαράνκο ξεκίνησε στην 11άδα και αντικαταστάθηκε στο 68’ από τον Γεωργακόπουλο, στη Λάρισα με τον Απόλλωνα (2-1) σκόραρε στο 39’ και στο 69’ πήρε τη θέση του ο Γεωργακόπουλος, έπαιξε σε ολόκληρο το ματς κόντρα στο Αιγάλεω και 56 λεπτά στο τελευταίο φιλικό (31/10 Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 1-0).

Στον Ολυμπιακό Βόλου θεωρούν πως ο Μπρούνο Μπαράνκο, όπως και ο Νικολάς Ντα Κάμπο, αποτελούν κεφάλαιο για την ομάδα και φρόντισαν να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους, χωρίς καν οι δυο Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε κάποιο επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι δύο Αργεντινοί υπέγραψαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την ΠΑΕ Ολυμπιακός μέχρι το 2022.

Θυμίζουμε πως στις 4/2/2021 είχε ανακοινωθεί η ανανέωση Μπαράνκο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ως εξής: «Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και συγκεκριμένα ο Μπρούνο Μπαράνκο ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα μας και για την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα έως και τις 30/6/2022.

Ο 23χρονος σέντερ φορ που έχει αγωνιστεί με τη Φέρο Καρίλ, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων όταν θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση».

Ο Αργεντινός φορ θα ενισχύσει τώρα σημαντικά την επιθετική γραμμή της Δόξας που μόλις προχθές έκανε πρώτη νίκη στη Super League 2, ενώ στη Δράμα θα βρει και τους Κουτσιανικούλη, Αγιώτη που επίσης έκαναν προετοιμασία φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα τεθεί στη διάθεση του Θανάση Κολιτσιδάκη, με τη σχετική επίσημη ανακοίνωση να έρχεται χθες Δευτέρα από τη δραμινή ΠΑΕ: Αναλυτικά: «Ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι από σήμερα και για τους επόμενους 5 μήνες ο Αργεντίνος Μπρούνο Μπαράνκο.

Ο 23χρονος επιθετικός ανήκει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και αποτέλεσε βασικό στόχο της ΠΑΕ Λάρισας πριν από περίπου έναν μήνα. Ο ποδοσφαιριστής πριν από λίγο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ και τίθεται άμεσα στην διάθεση του Θανάση Κολιτσιδάκη.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την συνεργασία και τον δανεισμό του Μπρούνο Μπαράνκο».

Από Παρασκευή σε Παρασκευή

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση που έχει να κάνει το πρωτάθλημα της Football League με τις εξελίξεις ώς τώρα από Παρασκευή σε Παρασκευή να μην είναι θετικές, όσο η πανδημία του κορονοϊού είναι σε έξαρση στην Ελλάδα.

Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός Βόλου και όλες οι ομάδες της Football League μπήκαν από χθες στον 12ο μήνα της αγωνιστικής αδράνειας, 345 μέρες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι (8/3) της περσινής περιόδου που δεν ολοκληρώθηκε, ενώ οι ποδοσφαιριστές συμπληρώνουν αύριο 100 μέρες (+ της 72 του πρώτου κύματος και των πρώτων μέτρων πέρσι) μακριά από τον φυσικό τους χώρο, το γήπεδο και τις προπονήσεις.

Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για το δικαίωμα ψήφου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναφορικά με τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκηση στον Ερασιτέχνη. Η θητεία της παρούσας διοίκησης, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, παρατάθηκε μέχρι τέλος Απριλίου. Όσον αφορά τα νεοεγγραφέντα μέλη και την άσκηση του δικαιώματος του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι», θα το έχουν μετά παρόδου ενός έτους από την εγγραφή τους στο βιβλίο μητρώου του σωματείου όπως προβλέπεται από το καταστατικό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με αφορμή το εκδηλούμενο -άλλοτε εμπράκτως και άλλοτε με την μορφή προθέσεων και δημοσίων δηλώσεων – ανακοινώσεων, όψιμο ενδιαφέρον φυσικών προσώπων, εν όψει των επικείμενων αρχαιρεσιών, να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των οργάνων του συλλόγου και να εκλεγούν στη νέα Διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, με αίσθημα ευθύνης ιδιαιτέρως έναντι των μελών και των πολυπληθών οπαδών του ιστορικού μας συλλόγου και προς αποφυγή παρερμηνειών και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, από όπου και εάν προέρχονται, προβαίνει στην ακόλουθη Δήλωση: Πρωταρχική βούληση του υφισταμένου Δ.Σ του συλλόγου, που άλλωστε αποτελούσε και κυρίαρχη προεκλογική του δέσμευση, ήταν και εξακολουθεί να είναι το άνοιγμα του συλλόγου στην κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας και την συνακόλουθη ενδυνάμωσή του. Βασική εκδήλωση αυτού του ανοίγματος είναι η προσέλκυση και εγγραφή στο βιβλίο μητρώου του Ολυμπιακού, όλο και περισσοτέρων μελών, ενώ περίτρανη απόδειξη αποτελεί η ύπαρξη περισσοτέρων των 450 τακτοποιημένων μελών στο Μητρώο.

Ως εκ τούτου, χαιρετίζουμε την άλλοτε εκδηλωθείσα εμπράκτως και άλλοτε δηλωθείσα προφορικώς, ακόμη και δημοσίως, πρόθεση εγγραφής νέων μελών στον ιστορικό μας σύλλογο, ανεξαρτήτως βεβαίως της σκοπιμότητάς της, καθώς το συμφέρον του Ολυμπιακού προέχει των ατομικών βλέψεων, συμφερόντων και επιδιώξεων.

Ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου μας ότι με την με αριθμό 731732/22038/12328/3019/24.12.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 5770/29.12.2020), η θητεία της Διοίκησης όλων των ερασιτεχνικών σωματείων, συμπεριλαμβανομένου και της παρούσας διοίκησης του συλλόγου μας, παρατάθηκε έως την 30.4.2021.

Εντέλει, δεσμευόμαστε ως οφείλουμε άλλωστε, ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα διενεργηθούν ενόψει και της υφιστάμενης κατάστασης της πανδημίας, όταν το επιτρέψουν οι αρμόδιες αρχές και ως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και ιδιαίτερα του ισχύοντος αθλητικού νόμου (ν.2725/1999) και του ισχύοντος καταστατικού, οι οποίες προς αποτροπή αλλοίωσης της βούλησης των μελών του συλλόγου, επιτρέπουν στα νεοεγγραφέντα μέλη την άσκηση του δικαιώματος του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» μετά παρόδου ενός έτους από την εγγραφή τους στο βιβλίο μητρώου του σωματείου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου