ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκος Τσεκούρας: Βάσεις για άνοδο από Ολυμπιακό

νίκος-τσεκούρας-βάσεις-για-άνοδο-από-ο-782682

Με την ευχή πλέον για άμεση επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και για τις ομάδες της Football League, ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, ευχήθηκε τη φετινή χρονιά οι ερυθρόλευκοι να ξαναζήσουν στιγμές χαράς και ανόδου στη Super League 2.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, για να έρθει η άνοδος και φέτος προκειμένου η ομάδα να ζήσει και πάλι χαρές, θα πρέπει να υπάρχει, οργάνωση, ομοψυχία, μεθοδική δουλειά, αλλά και αγάπη για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όπως ανήρτησε χθες στην προσωπική του σελίδα σε μέσοι κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Τσεκούρας: «Η οργάνωση, η ομοψυχία, η μεθοδική δουλειά και η αγάπη για τον Ολυμπιακό Βόλου έφεραν την άνοδο στην Football League. Πιστεύω και φέτος με το καλό, όλοι μαζί να ξαναζήσουμε ανάλογες χαρές και άνοδο στην Super league2».

Εν αναμονή Ερέρα και όχι μόνο

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου δεν περιμένουν με σταυρωμένα χέρια και θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά με τον Ιανουάριο να τρέχει οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός μεταγραφικής δραστηριότητας.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχει κλείσει και προβάρει τα ερυθρόλευκα είναι και ο Χερμάν Αντρές Ερέρα, ο οποίος αναμένονταν αρχικά σήμερα στον Βόλο, αλλά η άφιξη του θα καθυστερήσει για λίγες μέρες ακόμη, με την προσγείωση του στην Ελλάδα, να αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας και πιθανότατα την Παρασκευή.

Εξάλλου τα μέτρα κατά του κορονοϊού είναι πολύ αυστηρά, και οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν από το να κάνουν λίγο παραπάνω υπομονή, προκειμένου να περιμένουν τον αργεντινό.

Με την… υπογραφή του Ερέρα, η αργεντίνικη παροικία θα μεγαλώσει με τον ίδιο να προστίθεται στην παρέα των Νίκο ντα Κάμπο, Μπρούνο Μπαράνκο και Φράνκο Κολέλα.

Προηγούμενος σταθμός του Ερέρα, ήταν η Μπόκα Ουνίδος και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, παίζει και στις δύο πλευρές της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον φορ. Με την Μπόκα Ουνίδος μετρά 38 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Αλμάγκρο και της Μπράουν ντε Αντρόγκε.

Οσον αφορά στους δανεικούς από την ΑΕΛ ο ένας θα είναι ο Δημήτρης Λουφάκης, που έχει αγωνιστεί πέρσι σε 3 ματς των playout στο πρωτάθλημα της Super League. Ο 19χρονος δεξιός εξτρέμ ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και αποκτήθηκε πριν από ένα χρόνο από την ΑΕΛ από τον Απόλλωνα Πόντου. Με την Καλαμαριά είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Ακόμη για δανεισμό έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Δάκτυλα και Κουτσιανούλη. Επίσης ο 19χρονος αριστερός μπακ Πάνος Τσαγκαλίδης είναι ένα όνομα που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού Βόλου κι αυτός με τη μορφή δανεισμού όμως από την ομάδα του Άρη, στην οποία έγινε επαγγελματίας πέρυσι στα playoffs, κάνοντας ντεμπούτο στην Τούμπα.

Από… βδομάδα προπονήσεις

Την επόμενη εβδομάδα περιμένουν επιστροφή στις προπονήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου και για τον Φεβρουάριο «σχεδιάζουν» σέντρα και για το πρωτάθλημα της Football League. Στον Ολυμπιακό Βόλου είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα, έχοντας δηλώσει από καιρό «πανέτοιμοι» και ικανοί να ανταπεξέλθουν πλήρως στο υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου