Πετυχημένη εκδήλωση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-07, 14:44:41
Πετυχημένη εκδήλωση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου. Η παρουσία του κόσμου, αθλητών και γονέων, το υψηλό φρόνημα των φιλάθλων, που αριθμητικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποτέλεσαν τις ιδανικότερες συνθήκες για την έναρξη της εκδήλωσης. Εκατοντάδες Βολιώτες πλημμύρισαν το Εκθεσιακό, δημιουργώντας μία εορταστική ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας το σύνολο των εκδηλώσεων που προετοίμασε η διοίκηση του συλλόγου. Το κλίμα αισιοδοξίας για τη δικαίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας και η πεποίθηση για τη αποκατάστασή της, σε συνδυασμό με την τεράστια προσπάθεια που συντελείται για να δοθεί νέα πνοή στα ερασιτεχνικά τμήματα, είχαν ευμενές αντίκτυπο στην συνείδηση της ερυθρόλευκης οικογένειας. 

Όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να χαρούν τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης σε δεκάλεπτα επίδειξης και να φωτογραφηθούν με τη μασκότ της ποδοσφαιρικής ομάδας, τον «Βολάρα το Τσακάλι». Στους σύντομους χαιρετισμούς τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος, ο πρόεδρος του Α.Σ. κ. Μουλάς, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. κ. Μποτσιβάλης και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. κύριος Μπατζιάκας, ευχήθηκαν σε όλους υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες για το 2012. Οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, τόνισαν προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, πως γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να τερματιστεί η αδικία σε βάρος της Π.Α.Ε. και να μην υπάρχει ανησυχία, αφού ουδείς καταθέτει τα όπλα.

Με ικανοποίηση και χαρά, έγινε δεκτή στη εκδήλωση και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΒΟΛΟΣ 2004, που επί πολλά έτη πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική. Η παρουσία της ομάδας, ήταν κάτι παραπάνω από φιλική, αφού στη βασιλόπιτα του Ολυμπιακού Βόλου, υπήρχαν και τα κομμάτια των κοριτσιών, που τιμούν με το παραπάνω το όνομα της πόλης του Βόλου. Στο κάλεσμα της διοίκησης, για να ανανεωθεί η επαφή του κόσμου με το σύλλογο, την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στο μεγάλο παμβολιώτικο συλλαλητήριο, οι παρευρισκόμενοι απάντησαν με συνθήματα και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Προς το τέλος της εκδήλωσης, υπήρξαν και οι συνήθεις πλέον εκδηλώσεις από πλευράς κόσμου, που γίνονται κατά πολιτικών προσώπων το τελευταίο καιρό, δίχως αυτό να εμποδίσει την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσοι βρέθηκαν κοντά του, τιμώντας τον Ολυμπιακό, στο ετήσιο αυτό θεσμικό γεγονός. Ο Ολυμπιακός Βόλου μετρά τους φίλους του και αυτούς που αγαπούν το Βόλο την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο μεγάλο συλλαλητήριο. Μετρά επίσης και τα μέλη του.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=