«Ζωντανός» με τον Ερασιτέχνη

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-04, 14:40:06
«Ζωντανός» με τον Ερασιτέχνη

Αύριο χορός, 10 Φεβρουαρίου συλλαλητήριο

«Ζωντανός» σε κάθε διεκδίκηση με τον κόσμο αλλά και με τον Ερασιτέχνη παραμένει ο Ολυμπιακός Βόλου. Αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός Βόλου θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας. Στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Πεδίο του Άρεως, στην Λεωφόρο Αθηνών 25, στις 11.00 το πρωί, όλα θα είναι κόκκινα! Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα γιορτάσει την είσοδο του 2012, ευχόμενη επιτυχίες και διακρίσεις στις αθλήτριες και τους αθλητές του. Η προσέλευση των φίλων του συλλόγου, απ’ όλη τη Μαγνησία, θα δώσει άλλη μια ηθική στήριξη και έμπρακτη ώθηση, σε όλους εμάς, που υπηρετούμε το σωματείο μας.

Το γεγονός, για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης μας, θα έχει χαρακτήρα πανηγυρικό και ελπιδοφόρο, αφού θα εμπλουτιστεί με παρουσίαση και επιδείξεις από τα τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και της αγωνιστικής ομάδας της άρσης βαρών. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δίνει τον αγώνα του προς πάσα κατεύθυνση, αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες ανάγκες που απορρέουν από την τρέχουσα επικαιρότητα και συμμεριζόμενος τις απαιτήσεις των φιλάθλων του.

Με την ευκαιρία, γνωστοποιούμε, ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που κρύβει πολλές εκπλήξεις, τα μέλη μας θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν την εγγραφή τους για το 2012, ενώ θα γίνονται δεκτές και εγγραφές νέων μελών. Ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι… όλοι εμείς! Η αγάπη στο όνομά του, στην ιστορία του και στα χρώματά του, βιώνεται καλύτερα, μέσα από τη συσπείρωση και τη συμμετοχή μας. Ισχυρός Ολυμπιακός, σημαίνει προσφορά στο Βόλο και τη Μαγνησία. «Αγαπώ το Βόλο, είμαι Ολυμπιακός Βόλου. Αγαπώ τον Ολυμπιακό Βόλου, είμαι μέλος του».

Σύσκεψη

Στα γραφεία του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, συναντήθηκαν την Πέμπτη μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου με εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού. Θέμα της διευρυμένης σύσκεψης, ήταν η από κοινού απόφαση, για τις περαιτέρω ενέργειες και δράσεις στήριξης, στον πολύμηνο αγώνα της Π.Α.Ε. για την δικαίωση και την αποκατάσταση της ομάδας ποδοσφαίρου. Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις πρόσφατες θετικές και ελπιδοφόρες εξελίξεις, διάχυτη ήταν η πεποίθηση όλων, ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για εφησυχασμούς και ολιγωρίες. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, θα είναι παντού παρών. Δεν θα πάψει να δίνει μηνύματα αποφασιστικότητας και αντίστασης κατά όλων αυτών που επιδιώκουν να τον αδικήσουν και να τον αφανίσουν. Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση, συμπίπτει με την εκδήλωση του Α.Σ. για την κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ενώ για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 18.00, οργανώνεται μεγάλο συλλαλητήριο, στην οδό Δημητριάδος, μπροστά από τα γραφεία του Α.Σ. και της Π.Α.Ε. Το συλλαλητήριο θα γίνει με την αιγίδα του Ερασιτέχνη και την υποστήριξη όλων των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού. Η συγκέντρωση αυτή θα έχει παμβολιώτικο χαρακτήρα. Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, αυτό που υφίσταται η ποδοσφαιρική μας ομάδα, πέρα από τις σοβαρές οικονομικές, επιχειρηματικές συνέπειες και τη στέρηση θέσεων εργασίας από την πόλη, είναι κι άλλη μια απόδειξη της γενικότερης προσπάθειας της κεντρικής πολιτικής εξουσίας για την υποβάθμιση, τον παραγκωνισμό και την απαξίωση του όμορφου και αγαπημένου μας τόπου.

Η μαζικότητα και τα αισθήματα ταύτισης σε ένα κοινό σκοπό, που καλλιεργεί ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, ως λαοφιλέστερο ομαδικό άθλημα, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Βολιώτες, σε όλους τους Μάγνητες, να βρεθούν κοντά στον κόσμο του θιγμένου, μα πάντα περήφανου Ολυμπιακού μας και να διατρανώσουν προς πάσα κατεύθυνση, πως ο Βόλος και η Μαγνησία, δεν κατοικούνται από αγόμενες και φερόμενες μονάδες αλλά από πολίτες και πατριώτες, που δεν ανέχονται τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που τους αξίζει και δικαιούνται. Δια μέσου του κινήματος των φίλων του Ολυμπιακού μας, απαντούμε με ένα μεγάλο «όχι» στην υποβάθμιση του Βόλου και της Μαγνησίας ολόκληρης. Ας μη λησμονούμε, πως η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, μας έδωσε την ευκαιρία το περασμένο καλοκαίρι να φωνάξουμε το όνομα της αγαπημένης μας ιδιαίτερης πατρίδας στο Βελιγράδι και στο Λουξεμβούργο, όπως θα το φωνάζαμε στο Παρίσι και ποιος ξέρει που αλλού, αν δεν μας διέκοπταν βίαια και κακόβουλα από τη συνέχιση των τιμίως κατακτηθέντων επιτευγμάτων μας. Είδαμε το όνομα της όμορφης πατρίδας μας να υψώνεται επάξια τρεις φορές στους πίνακες κληρώσεων της UEFA. Επιστρέψαμε νικητές στο λιμάνι μας, από όπου κι αν ταξιδέψαμε στο όνομα της Ελλάδας και του ποδοσφαίρου της. Με παραδειγματικό ήθος και υποδειγματική αξιοπρέπεια συνοδεύσαμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα στην καρδιά των Βαλκανίων και στην καρδιά της Ευρώπης. Το ίδιο ήθος και η ίδια αξιοπρέπεια, μας υποχρεώνουν να αφιερώσουμε κάθε κινητοποίηση του συλλόγου και των φιλάθλων μας και στον κ. Αχιλλέα Μπέο, που προϊόντος του χρόνου, αποδεικνύεται όλο και πιο ξεκάθαρα πόσο άδικα και καταχρηστικά κρατείται, με κατηγορίες αστήρικτες και χαλκευμένες, βασισμένες σε μαρτυρίες εικαζόντων και «καλοθελητών» επιρροής της κοινής γνώμης, υπηρετών της σκευωρίας, της μηχανορραφίας και του άνευ αιδούς στιγματισμού προσώπων, οικογενειών, ομάδων και πόλεων.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 18.00, δηλώνουμε με την παρουσία μας την αγάπη μας στον τόπο μας και τη στήριξή μας στο ποδοσφαιρικό του στολίδι, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Ολυμπιακό μας. Όλοι μαζί, όλοι εκεί, σε κάθε προσκλητήριο!!!

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=