ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

ανακοίνωση-σφοβ-396391

«Φίλοι του Βόλου,Μετά τις εμπρηστικές και απαράδεκτες δηλώσεις του Προέδρου της ΕΕΑ Αθ. Μπρίλη όπου αποδεικνύεται το μένος και ο στόχος της επιτροπής επαγγελματικού αφανισμού, τις εκ των υστέρων, δηλώσεις του Πιλάβιου για την προστασία του Αυτοδιοίκητου και τις συνεχείς απορρίψεις των αιτήσεων αποφυλάκισης του Αχ. Μπέου, φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και δυναμικά, με πορείες και συγκεντρώσεις και επαφές με τα πολιτικά πρόσωπα της πόλης μας.

Οι βουλευτές και οι πολιτικοί άρχοντες της πόλης να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να τοποθετηθούν πολιτικά για τις δηλώσεις των Πιλάβιου και Μπρίλη.Οι εκλογές έρχονται. Οι βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος του ΠΑΣΟΚ να πάρουνε πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της αδικίας και της δίωξης.Αυτό το εξάμηνο του 2012 θα είναι μήνες σύγκρουσης και πολέμου. Αυτοί που πολιτικά άνοιξαν και δημιούργησαν το θέμα της δίωξης του Ολυμπιακού, πολιτικά να το κλείσουνε.Δεν δεχόμαστε να γίνουμε εμείς τα θύματα για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ολυμπιακός μας να παίξει στη Super League, να μας επιστραφούν όλοι οι παίχτες, να μας αποζημιώσουνε για όλα τα διαφυγόντα κέρδη της φετινής χρονιάς και οι υβριστές και όλοι όσοι παρανόμησαν να διωχτούνε ποινικά και αστικά. Είμαστε απόλυτα κάθετοι.Οι υπεύθυνοι θα είναι άλλοι και όχι εμείς για τον αφανισμό της.Το βαρύ χαρτί αυτή τη στιγμή για μας είναι η FIFA και θα το τρέξουμε μέχρι τέλους.

Τέλος όλα τα μέλη μας και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού να ανταποκριθούνε στο κάλεσμα που θα γίνει για την μεγάλη συνέλευση οπαδών όπου θα παρθούνε αποφάσεις για την κλιμάκωση αγώνων και κινητοποιήσεων».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου