ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε ο Χάσεκ

υπέγραψε-ο-χάσεκ-501859

Στην πρώτη και σημαντική μεταγραφή ξένου παίκτη προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου που έφερε στην Ελλάδα τον Φέλιπ Χάσεκ, για τον οποίον όλα τα στοιχεία αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό επιθετικό μέσο, που αγωνίζεται και ως “δεκάρι” και ως δεύτερος σέντερ φορ, ενώ έχει περάσει απ όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της χώρας του.

Ο Χάσεκ βρέθηκε χθες στο Βόλο και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Φελίπ Χάσεκ, για τον οποίο ο Ολυμπιακός συνέλεγε από καιρό πληροφορίες, γεννήθηκε στις 20/3/1997 και τελευταία του ομάδα ήταν η Μποέμιανς Πράγας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Σλόβαν Λίμπερετς και Σπάρτα Πράγας, ενώ είχε δοθεί και δανεικός στη Βλασίμ. Στη συνέχεια αφού επέστρεψε στη Σπάρτα Πράγας και δόθηκε πάλι δανεικός στην Μπουντεγιόβιτζε και στη συνέχεια στην Μποέμιανς.

Το 2018-19 στην Μποέμιανς Πράγας έπαιξε σε 24 ματς της Α’ κατηγορίας, σκοράροντας μία φορά. Ακολούθησε (2019-20) νέος δανεισμός του σε Ρουζόμπεροκ (τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και Ντούγκλα Πράγας (14 συμμετοχές και τρία γκολ), για να επιστρέψει πέρυσι στην Μποέμιανς Πράγας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε τρία ακόμη παιχνίδια.

Ο Φίλιπ Χάσεκ έχει και δύο Ευρωπαϊκές συμμετοχές παίζοντας για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ως παίκτης της Ρουζόμπεροκ.

Ο Χάσεκ ανανέωσε το ραντεβού του με τον Ολυμπιακό για την ερχόμενη Δευτέρα, όταν θα γίνει και το ξεκίνημα της προετοιμασίας και ως τότε οι υπεύθυνοι της Βολιώτικης ΠΑΕ κινούνται να “γεμίσουν” το ρόστερ…

Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Αύγουστου στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα περίοδο αναμένονται κι αλλά νέα πρόσωπα και η ομάδα θα είναι πιο πλήρης, όταν πάει στις 22 Αυγούστου στο Αθλητικό κέντρο στο Καρπενήσι στον ίδιο χώρο με πέρσι, ενώ κατά την παραμονή της εκεί θα παίξει φιλικό με το Αιγάλεω.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα γίνουν πάντως 8-10 φιλικά τεστ (ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος έχει οριστεί η 26η Σεπτεμβρίου) και ήδη έχει κλειστεί κι ένα ματς με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για την Τετάρτη 25 Αυγούστου.

Επίσης μετά τις τέσσερις πρώτες ανανεώσεις των Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Γιώργου Παπακώστα και Χρήστου Κατσούκη, τα αποτέλεσμα συζητήσεων είναι πως θα συνεχίσουν και οι Νίκος Μπουτζίκος, Κλεβί Κόλα, Ιάσονας Παπαδημητρίου, Φίλιππος Σκοπελίτης, ενώ από τους πιο νεαρούς και ο Πέτρος Πέλκας.

Επίσης τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του νεαρού Καμερουνέζου Να ’Α (Joseph Antoine Na’a) που πέρσι έπαιξε στα 17 από τα 18 ματς στην Football League με τον Ασπρόπυργο, ενώ η Βολιώτικη ΠΑΕ έχει «κλείσει» για τη νέα χρόνια Πορτογάλο αμυντικό χαφ.

Αύριο εκλογές

Αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, από τις 17.00 έως τις 20.30, στα γραφεία του συλλόγου, Λαχανά 38 στα Παλαιά Βόλου. Για τη θέση του προέδρου μοναδικός υποψήφιος είναι ο νυν πρόεδρος, Νίκος Τσεκούρας, ενώ για το ΔΣ είναι 13 υποψήφιοι, 3 γυναίκες (Αινατζή Δροσούλα, Ξάφη Σταυρούλα, Παπαθανασίου Μάχη) και οι: Κάβουρας Νικόλαος, Κυριακόπουλος Κυριάκος, Μεταφτσής Αλέξανδρος, Μουρτζίνος Δημήτριος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Πάππος Ιωάννης, Πέγιος Δημήτριος, Πλαγεράς Απόστολος, Σακελλαρίου Βασίλειος και Στάμος Αναστάσιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου