ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει συνέχεια νικών και στην Αριδαία

θέλει-συνέχεια-νικών-και-στην-αριδαία-634717

Η συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι το ζητούμενο στον Ολυμπιακό Βόλου, που αφού επέστρεψε σε αυτά κερδίζοντας το περασμένο Σάββατο την Καλαμαριά, αύριο για την 5η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Football League έχει ένα ακόμη παιχνίδι παίζοντας στην Πέλλα με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ζητούμενο ακόμη για τον Ολυμπιακό είναι και το ότι την ανωτερότητα που δείχνει στο γήπεδο να τη συνδυάζει με σοβαρότητα ώς το τελικό σφύριγμα, ειδικά όταν υπάρχει ένα ρευστό σκορ αφού μια στιγμιαία αδράνεια μπορεί να στοιχήσει, κάτι που ευτυχώς αποφεύχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που πάντως παρέμεινε χωρίς νίκη και η μόνη στο Βόρειο Όμιλο χωρίς να πετύχει γκολ!

Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως πέτυχε την τρίτη νίκη του που ήταν η πρώτη φέτος στη Νεάπολη με τον Ιάσωνα Παπαδημητρίου να πετυχαίνει ένα ακόμη χρυσό γκολ και τώρα η ομάδα αύριο θα επιδιώξει και την δεύτερη εκτός έδρας νίκη.

Ο Ολυμπιακός στα δυο πρώτα του παιχνίδια στο «ιδιαίτερο» φετινό πρωτάθλημα κέρδισε ως γηπεδούχος στην Φιλιππούπολη Λάρισας (1-0 την Τρίγλια) και πήρε το πρώτο «διπλό» στην Κοζάνη (1-3 την ΑΕ Ποντίων) κι ενώ είχε την πρώτη απώλεια όταν έχασε (0-1)από την Βέροια στη Νεάπολη και επιστρέφοντας στις επιτυχίες (με το 1-0 επί της Καλαμαριάς) δεν θέλει να μείνει εκεί, αφού ξεκάθαρα ο στόχος είναι να είναι στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας όπου τώρα είναι Βέροια και Καβάλα…

Βέροια και Καβάλα έχοντας το 4 στα 4, παίζουν κι αυτές αύριο εκτός έδρας και αν και μπορούν να διευρύνουν το απόλυτο αυτό δεν θα είναι για πολύ και για τις δυο αφού στις 25 Απριλίου για την 7η αγωνιστική έχουν να παίξουν μεταξύ τους.

Η Βέροια πάντως για ένα ακόμη ματς δεν δέχτηκε και γκολ κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της τα τελευταία 52 χρόνια ενώ και η Καβάλα μετά την περίοδο 2007-08, κερδίζει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στην αυριανή αγωνιστική αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» θα είναι ο Αλμωπός Αριδαίας που δεν έχει ακόμη νίκη (0-2-2) αφού νικήθηκε από τη Βέροια και έχει και ήττα 2-0 στην Κατερίνη από τον Πιερικό και δυο ισοπαλίες (1-1) στην Τρίγλια και με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Ποντάρει στο «βάθος»

Θετικό για τον Ολυμπιακό το ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι έχει περισσότερες λύσεις και το περασμένο Σάββατο έγινε και το ντεμπούτο του Χερμάν Ερέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Αργεντινό μέσο να παίρνει τη θέση (στο 73’) του Βουκελάτου που κι αυτός πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός.

Επίσης κανονικά αγωνίστηκαν οι Φιλίποβιτς και Αγρόδημος, οι οποίοι ξεπέρασαν άμεσα τους τραυματισμούς τους, ενώ για αύριο πιθανόν θα υπάρξει μια επιπλέον λύση μεσοαμυντικά με την εμπειρία του Καμερουνέζου Ζερόμ Γκιοατά και μεσοεπιθετικά αναμένεται και αυτή του Γιώργου Νικλητσιώτη.

Μάλιστα στο ότι η ομάδα έχει το «βάθος» στο ρόστερ προκειμένου να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Καλαμαριά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Φίλιππος Σκοπελίτης: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια δημιουργούν κούραση και τραυματισμούς, ωστόσο πιστεύω ότι έχουμε βάθος στην ομάδα και θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια».

Αλλωστε μετά την Αριδαία ακολουθούν τα νέα πολύ σημαντικά τρία ματς του Απριλίου στην 6η αγωνιστική (Κυριακή 18/4): Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός, στην 7η (Κυριακή 25/4) που ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Ηγουμενίτσα που πέρσι είχε βαριά ήττα από τον Θεσπρωτό, ενώ στην 8η αγωνιστική (Τετάρτη 28/4) θα υποδεχθεί την Καβάλα που ως σήμερα έχει μόνο νίκες.

Πρωτιά Παπαδημητρίου

Με 4 γκολ σε 4 παιχνίδια ο Βολιώτης επιθετικός Ιάσων Παπαδημητρίου εκτός του ότι έχει έχει βάλει τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας του (δεν σκόραρε μόνο στην ήττα από τη Βέροια) είναι και ο πρώτος σκόρερ όλης της Football League.

Στην 4η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League σημειώθηκαν 8 γκολ και στο Νότο μόλις 2 και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ βρίσκεται μόνος πρώτος ο Παπαδημητρίου με 4 γκολ, ενώ 3 γκολ έχουν οι Πασάς, Πόζογλου (Βέροια) και Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός) που σκόραραν σε 2 αγώνες.

Στην Αριδαία

24 χρόνια έχει να παίξει ο Ολυμπιακός με τον Αλμωπό (16/3 του 1997 το τελευταίο ματς με «διπλό» στην Αριδαία), αλλά οι δυο ομάδες εκτός των αγώνων στη Γ’ Εθνική, τη δεκαετία του 70 και αρχές του 80 είχαν για 7 περιόδους και αγώνες στη Β’ Εθνική.

Το 1997 στη Γ΄ ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 0-3 στην Αριδαία, όπου μια χρονιά πριν είχε χάσει με το βαρύ 5-1, ενώ στη Β΄ Εθνική αν και είχε 5 ήττες, την τελευταία φορά το 1982 είχε φύγει νικητής με 0-1 από την Μακεδονική πόλη.

Σιντόρης διαιτητής

Ο Μάριος Σιντόρης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Football League, Αλμωπός -Ολυμπιακός Βόλου, στο δημοτικό στάδιο Αριδαίας.

Ολα τα αυριανά (14/4) ματς στο Βόρειο όμιλο είναι στις 15:00 και στο παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ του Πανσερραϊκού και της Βέροιας ορίστηκε να διευθύνει ο Ντάουλας της Δυτικής Αττικής.

Ολοι οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής και οι διαιτησίες αύριο Τετάρτη στον βόρειο όμιλο Football League:

15.00 Απόλλων Πόντου-Πιερικός

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Σάββας, Αναστασιάδης (Σερρών)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

15.00 Θεσπρωτός-ΑΕΠ Κοζάνης

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

4ος: Ανδριανός (Αχαΐας)

15.00 Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Θανασιάς (Ηπείρου)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

15.00 Τρίγλια-Καβάλα

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Τυριακίδης (Μακεδονίας), Κορώνας (Πειραιά)

4ος: Μέγας (Πιερίας)

15.00 Πανσερραϊκός-Βέροια

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Καλλής (Ανατ. Αττικής)

4ος: Τακίδης (Κιλκίς)

Εως τις 26/4 η τακτοποίηση συνδρομών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου τονίζοντας πως τα μέλη του συλλόγου θα πρέπει μέχρι τη Μ. Δευτέρα 26/4 να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, για να έχουν δικαίωμα στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στα μέλη του συλλόγου ότι μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (συνδρομές) προς τον σύλλογο, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία.

Για την εξυπηρέτηση των μελών λειτουργούν τα γραφεία του συλλόγου, που είναι στην οδό Λαχανά 38, A’ όροφος (στον κυκλικό κόμβο ΚΤΕΛ) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 18.00-20.00

Τετάρτη 18.00-20.00

Πέμπτη 18.00-20.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες 6979002709 και 6944753405.

Σε περίπτωση, που λόγω των περιοριστικών μέτρων χρειαστεί να αλλάξουν οι ώρες λειτουργίας του γραφείου, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση με τις αλλαγές του ωραρίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου