ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Να ολοκληρωθεί η τρίτη προσπάθεια

ολυμπιακός-βόλου-να-ολοκληρωθεί-η-τρί-681155

Την τρίτη του προσπάθεια για να ετοιμαστεί για το πρωτάθλημα της Football League κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας μπει στην τρίτη εβδομάδα προπονήσεων μετά από «διακοπές» αλλά και αλλαγές. Ο Ολυμπιακός θέλει να σταματήσει να ταλαιπωρείται όπως και η κατηγορία που είναι μόνιμα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και αυτό ελπίζει να το πετύχει με την άνοδο το καλοκαίρι στη νέα ενοποιημένη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία παίζοντας 18 αγώνες ώστε να μην περιμένει και πάλι μια αναδιάρθρωση.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός έχει αναγκαστεί μέσα σε ένα χρόνο να αλλάξει αρκετές φορές τον σχεδιασμό του, ακόμη και το ρόστερ του …περιμένοντας, ενώ δεν έχει αλλάξει τον βασικό στόχο που είναι η άνοδος σε μια όχι απλά ανώτερη αλλά καλύτερη και ανταγωνιστική επαγγελματική κατηγορία…

Θυμίζουμε ότι από πέρσι μετά την «χαμένη» και «μισή» χρονιά ακολούθησε περίοδος αγωνιστικής απραξίας όπου το μόνο που ακούγονταν ήταν αναδιάρθρωση των κατηγοριών, με μια αρχική απόφαση της ΕΠΟ να τοποθετεί στη Σούπερ Λιγκ 2, τις οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης της Football League (μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός) και με εναλλακτική πρόταση 2 ομίλους … και τίποτε δεν έγινε με δικαστικές παρεμβάσεις οπότε για το 2020-2021 ειχαμε την δημιουργία δύο ομίλων των 10 ομάδων στη Football League με τον Ολυμπιακό στο Βόρειο… αλλά ή σέντραρα αγνοείται εδώ και μήνες.

Μάλιστα για την περίοδο 2020-21 ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού Βόλου έγινε αρχικά με την ελπίδα για ΣΛ 2, τον Θωμά Μακρή στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ και προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη με τον οποίο πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» στο Καρπενήσι.

Όταν φάνηκε να «χάνεται» η παραπάνω κατηγορία υπήρξε αποχώρηση Αμανατίδη και στη συνέχεια κάποιων παικτών όπως οι Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης που ήρθαν καλοκαίρι και οι περσινοί Κέρη Λόρι και Κουτσιανικούλης.

Από τον Σεπτέμβριο, η ομάδα έχει προπονητή τον Βολιώτη Στέφανο Ξηροφώτο κάλυψε τα κενά των παικτών και προετοιμάστηκε για να κάνει μετά από πολλές αναβολές ξεκίνημα πρωταθλήματος τον Νοέμβριο κάτι όμως που δεν έγινε …ακόμη και τώρα που είμαστε στο Μάρτιο και στις 8/3 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τελευταίο επίσημο ματς . Μάλιστα ως τη διακοπή των προπονήσεων τον Νοέμβρη ο Ολυμπιακός έδειχνε σε καλή κατάσταση κάτι που είχε φανεί στα συνολικά 9 φιλικά τεστ ξεκινώντας τον Αύγουστο με το Διαγόρας- Ολυμπιακός 3-4, το «δυνατό» Αστέρας Τρίπολης -Ολυμπιακός 4-0 και άλλα 7 με αλλαγές στο ρόστερ και με προπονητή τον Στέφανο Ξηροφώτο όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν τα αποτελέσματα: Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 1-0, Ολυμπιακός-Πιερικός 1-0, Δήμητρα Ευξεινούπολης-Ολυμπιακός 1-3, Βέροια-Ολυμπιακός 2-2, Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός 2-1, Αιγάλεω-Ολυμπιακός 2-2 και στο τέλος Οκτώβρη Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 1-0.

Τώρα με την επανεκκίνηση ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ξαναγίνει ομάδα και να βρει την ετοιμότητά , ενώ και πάλι έχει αλλάξει και έχουν γίνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ σε σχέση με τον περασμένο Οκτώβρη… Συγκεκριμένα δόθηκαν δανεικοί αφού ανανέωσαν τη συνεργασία τους για την επομένη χρονιά με την Βολιώτικη ΠΑΕ ο Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο και ο Μπρούνο Μπαράνκο, έφυγαν οι Δημήτρης Ζιάκας και Κώστας Γεωργακόπουλος ενώ νέα πρόσωπα είναι ο Αργεντινός Ερμάν Ερέρα, ο Σέρβος Στέφαν Τζούριτς, και οι νεαροί Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, Χρήστος Κατσούκης.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου οι προπονήσεις γίνονται στο αθλητικό του κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών τηρώντας τα μέτρα και το πρωτόκολλο και αυτό που περιμένει είναι έτοιμη η σέντρα.

Ως γνωστόν η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Football League για παράταση του πρωταθλήματος έως τις 27 Ιουνίου 2021 και αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρχουν τελικά πλέι οφ και πλέι άουτ και ο Ολυμπιακός Βόλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League θα δώσει 18 αγώνες αρχίζοντας στο Βόλο με την Τρίγλια και θα τους ολοκληρώσει πάλι στο Βόλο με τον Πιερικό.

Αναλυτικά η σειρά των 18 αγώνων που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο Βόρειο όμιλο της Football League :Ολυμπιακός-Τρίγλια, 2η ΑΕΠ Κοζάνης-Ολυμπιακός, 3η Ολυμπιακός-Βέροια, Ολυμπιακός-Καλαμαριά, Αλμωπός –Ολυμπιακός, 6η Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός, Θεσπρωτός-Ολυμπιακός,Ολυμπιακός-Καβάλα,Πιερικός-Ολυμπιακός, 10η Τρίγλια-Ολυμπιακός, 11η Ολυμπιακός-ΑΕΠ Κοζάνης, 12η Βέροια-Ολυμπιακός, 13η Καλαμαριά-Ολυμπιακός, 14η Ολυμπιακός-Αλμωπός, 15η Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός, 16η Ολυμπιακός-Θεσπρωτός, 17η Καβάλα-Ολυμπιακός και 18η αγωνιστική Ολυμπιακός-Πιερικός.

Στον Ολυμπιακό θέλουν και βέβαια περιμένουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να κερδίσει στο γήπεδο την άνοδο και να μην είναι πάλι στην αναμονή για να ξεκαθαρίσει τι θα ισχύσει με το σχέδιο νόμου που προβλέπει αναδιάρθρωση.

Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 έκανε γνωστό για τα μέλη του συλλόγου για την εξυπηρέτησή τους, το ωράριο λειτουργίας των γραφείων που βρίσκονται στην οδό Λαχανά 38 (A’ όροφος-στον κυκλικό κόμβο ΚΤΕΛ).

Η λειτουργία των γραφείων θα γίνεται τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα απόγευμα 18:00-19:30

Τετάρτη απόγευμα 18:00-19:30

Πέμπτη απόγευμα 18:00-19.30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους είναι τα εξής: 6979002709 και 6944753405.

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι πρέπει μέχρι 15 Απριλίου 2021 να έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (συνδρομές) προς τον Σύλλογο, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

Σε περίπτωση που λόγω των περιοριστικών μέτρων χρειαστεί να αλλάξουν οι ώρες λειτουργίας του γραφείου θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση με τις αλλαγές του ωραρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου