ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Κύριε Γερουλάνο, ψεύδεστε!»

κύριε-γερουλάνο-ψεύδεστε-305344

Αντίδραση της βολιώτικης ΠΑΕ σε δηλώσεις του Υπουργού Πολιτισμού που «έσβησε» τον Ολυμπιακό

Οι δηλώσεις του Υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου («Η ομάδα όμως επέμεινε στο φάκελο στον οποίο άνθρωποι του κ. Μπέου παρέμεναν μέτοχοι της ομάδας») προκάλεσαν την αντίδραση της βολιώτικης ομάδας που με ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Κύριε Γερουλάνο ψεύδεσθε!Χθες ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος δήλωσε στη διαδικτυακή συζήτηση στο in.gr, σχετικά με το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου:

«Κανένα μίσος. Όλες οι ομάδες που παίζουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο καταθέτουν φάκελο τον οποίο κρίνει η ΕΕΑ. Όπου οι φάκελοι ήταν ελλιπείς η ΕΕΑ έδωσε χρόνο να συμπληρωθούν. Το παράδειγμα της ΑΕΚ ήταν χαρακτηριστικό, όπου ζήτησε και πήρε χρόνο μέχρι να συμπληρώσει το φάκελό της. Όταν το έκανε, πήρε άδεια να παίξει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει η επιτροπή ότι ομάδες που ανήκαν σε μετόχους που είχαν τιμωρηθεί από την αθλητική δικαιοσύνη δεν θα έπαιρναν άδεια. Συγκεκριμένα ο κ. Μπέος είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό δια βίου από τα ελληνικά γήπεδα. Όχι από εμάς αλλά από την αθλητική δικαιοσύνη.

Η επιτροπή έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να καταθέσει καινούριο φάκελο. Η ομάδα όμως επέμεινε στο φάκελο στον οποίο άνθρωποι του κ. Μπέου παρέμεναν μέτοχοι της ομάδας. Αυτό οδήγησε στην απόφαση της επιτροπής να μη δώσει άδεια στον Ολυμπιακό Βόλου να παίξει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Θα ήθελα όμως να ξεκαθαρίσω το εξής: αν άλλαζε τότε η μετοχική σύνθεση της ομάδας ή διαπιστωθεί τώρα ότι έχει αλλάξει η ΕΕΑ θα δώσει άδεια στην ομάδα και θα είναι στο χέρι της ΕΠΟ να αποφασίσει σε ποια κατηγορία θα παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου».

Σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου απαντά: «Κύριε Γερουλάνο, ψεύδεστε!

Και επειδή το ψέμα έχει κοντά πόδια, κύριε Υπουργέ, αποκαλύπτουμε σήμερα, μία εκ των επιστολών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με ημερομηνία 19.8.2011, αρ. πρωτ. 0058 και πρωτόκολλο παραλαβής από την ΕΕΑ 1093/19.08.11, όπου διακρίνεται η αγωνία των ανθρώπων του συλλόγου σχετικά με τα δημοσιεύματα του συνόλου των Μ.Μ.Ε. περί μη χορήγησης πιστοποιητικού. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διαβεβαίωνε τηλεφωνικά και μόνο ότι ο φάκελος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ απέστειλε γραπτά κάτι τέτοιο.

Κύριε Γερουλάνο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ένα από τα βασικά «εργαλεία» σας, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να καταθέσει νέο φάκελο, πέρυσι τον Αύγουστο! Προχώρησε στο θεάρεστο έργο της, εκτελώντας την πολιτική σας βούληση και δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην πιο επιτυχημένη και νοικοκυρεμένη επαρχιακή ομάδα, στέλνοντας στην ανεργία 120 οικογένειες, στερώντας τη χαρά από χιλιάδες Βολιώτες και από την πόλη του Βόλου ένα σημαντικό εισόδημα.

Είστε ΨΕΥΤΗΣ, κύριε Γερουλάνο! Είστε ο πιο αποτυχημένος Υπουργός Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού που πέρασε από την ιστορία της Ελλάδας με μόνο στόχο να καταστρέψετε τα πάντα, στοχοποιώντας ομάδες και πρόσωπα και εκτελώντας τα με πολιτικές ραδιουργίες!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου