ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τη θεωρία… στην πράξη για τον Ολυμπιακό Βόλου

από-τη-θεωρία-στην-πράξη-για-τον-ολυμπ-903563

Με πλάνο και χρονοδιάγραμμα έχουν ξεκινήσει να κινούνται και να δέχονται προτάσεις στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, που μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική έχουν την ευθύνη για την εξεύρεση λύσεων για το ποδοσφαιρικό τμήμα και το νέο της ξεκίνημα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά το πρώτο διερευνητικό 20ήμερο, το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπει το «πέρασμα» από τη θεωρία στην πράξη, που επί της ουσίας σημαίνει πως μέχρι τέλους του μήνα θα έχουν επεξεργαστεί οι όποιες προτάσεις, ώστε οι τελικές αποφάσεις να παρθούν σε γενική συνέλευση του Ιουνίου.

Στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου πιστεύουν πως με συντονισμένες και όχι βιαστικές κινήσεις θα βρεθεί η πιο σωστή λύση για την ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ το ΔΣ έχει ως στόχο και την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από όλους τους φίλους του συλλόγου και για όλα του τα τμήματα.

Βέβαια η αγωνία του κόσμου είναι περισσότερο για την ποδοσφαιρική ομάδα που η ευθύνη λειτουργίας της έχει περάσει πλέον στον Ερασιτέχνη, το Δ.Σ του οποίου έχει συντάξει το οργανωτικό πλάνο με τις οικονομικές εκτιμήσεις για την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας και αυτό παρουσιάζει σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι άνθρωποι του ΑΣ Ολυμπιακός συνεχίζουν την προσπάθεια να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει, ενώ έχουν δηλώσει ό,τι οι ίδιοι δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να λειτουργήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και στην πρώτη ανακοίνωση είχε τονιστεί πως: «Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου βεβαιώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι όπως έχει διαχειριστεί με επιτυχία τα αγωνιστικά τμήματα του, με την ίδια ευθύνη και αξιοπιστία θα προχωρήσει σε ότι απαιτείται και για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα».

Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές με Βολιώτες επιχειρηματίες και υπήρξε και η σκέψη «ενόχλησης» και του Γιάννη Νταόπουλου που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις ΗΠΑ και ο οποίος έβαλε χρήματα τη χρονιά που πέρασε στον Ολυμπιακό με στόχο να είναι ο μεγαλομέτοχος κάτι που δεν προχώρησε, αφού πλέον με τον υποβιβασμό δεν υφίσταται η ΠΑΕ.

Πάντως, ο Ι. Νταόπουλος όταν είχε έρθει στον Βόλο τον περασμένο Φεβρουάριο και είχε παραβρεθεί και σε εκδήλωση της ομάδας, δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο υποβιβασμού της, καθώς στόχος του ήταν η ΠΑΕ, χωρίς να έχει κρύψει τη γενικότερη αγάπη του για τον σύλλογο.

Στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου θεωρούν πως κάποιες άλλες επαφές ίσως φέρουν τα θετικά αποτελέσματα, περιμένοντας κάτι πιο χειροπιαστό, όσον αφορά σε προτάσεις και υπάρχει η αισιοδοξία ότι τις επόμενες ήμερες κάποιο θεωρητικό ενδιαφέρον θα μπορεί να γίνει πιο επίσημο για το ποιος μπορεί να «τρέξει» την ομάδα στην επόμενη μέρα της…

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο μάλιστα ότι μετά από κάποιες συναντήσεις που θα γίνουν σήμερα και αύριο, από την ερχόμενη εβδομάδα κάποιες συζητήσεις θα πάρουν μια πιο επίσημη μορφή, αφού και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας ξεκαθαρίσει προς κάθε ενδιαφερόμενο και συνομιλητή πως θέλει μέχρι το τέλος του μήνα να έχει μια πιο ξεκάθαρη «εικόνα» για το ποιοι και πώς θέλουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό, την ώρα που το ΔΣ χειρίζεται το θέμα με μυστικότητα και σοβαρότητα, χωρίς να δίνει απαντήσεις στις όποιες φήμες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου