ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Kινούνται σε ρυθμούς πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό Βόλου

kινούνται-σε-ρυθμούς-πρωταθλήματος-στ-338841

Με τη σκέψη στην πρώτη επίσημη σέντρα της φετινής Super League 2, ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό Βόλου όλοι κινούνται, πλέον, σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με την βολιώτικη ομάδα να επιστρέφει για αγώνα δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας μετά από 70 μήνες (!), καθώς τον Ιανουάριο του 2016 ήταν το τελευταίο ματς, ενώ θα επιστρέψει στις Σέρρες μετά από 4 μήνες και μετά το πρώτο διπλό εκεί στις 6/6/21 για το περσινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με σκορ 0-1 (36’ Τσαγκαλίδης), τη στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια το μόνο που είχε καταφέρει στις Σέρρες ήταν 6 ισοπαλίες, 2 στην Α’ και 4 στη Β’ Εθνική.

Ο προπονητής Γ. Βαζάκας προετοιμάζει την ερυθρόλευκη ομάδα για ένα καλό ξεκίνημα και ψυχολογίας, αφού ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη, έχοντας χθες την δυνατότητα να δει τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο, κάτι που θα κάνει και σήμερα με Νίκη και Τρίκαλα!

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Θωμά Γραικού, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό, αλλά και του Ρίτσι Κιτόκο, που επίσης είχε τραυματισμό και είναι ανέτοιμος.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας και μετά τη θετική εξέλιξη που ήρθε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δεν υφίσταται πλέον καμία ανάκληση δελτίων. Ετσι, ο Γιώργος Βαζάκας, που για 4η φορά θα κάνει πρεμιέρα σε πρωτάθλημα Β’ Εθνικής στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, φτάνοντας την προσεχή Κυριακή τα 670 ματς ως τεχνικός στις εθνικές κατηγορίες, ποντάρει σε όλους τους παίκτες του μεγάλου ρόστερ…

Από τη μεριά τους οι ποδοσφαιριστές, απελευθερωμένοι πλέον από το άγχος συμμετοχής τους, θέλουν να παλέψουν για το καλύτερο, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου να έχει τονίσει εξάλλου ότι το σύνολο που διαθέτει μπορεί να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να διεκδικήσει μία ανάλογη θέση στη βαθμολογική κατάταξη.

Χθες έγινε επίσημα γνωστό και το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 και για τον Βορρά περιλαμβάνει τα ματς:

Σάββατο 30.10.21 (15:00)

Απόλλων Λάρισας-Βέροια (Φιλιππούπολης)

Πιερικός-Θεσπρωτός (Βέροιας)

Κυριακή 31.10.21 (15:00)

Ολυμπιακός Β’- Α.Ο. Τρίκαλα (Π.Κ. Ρέντη)

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ (Αλκαζάρ)

Απόλλων Πόντου-Αλμωπός Αριδαίας (Μακεδονικού)

Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας (Καυτανζόγλειο)

Νίκη Βόλου-Α.Ο. Ξάνθη (Πανθεσσαλικό)

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (Σερρών)

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου περιμένει φέτος τον κόσμο στο γήπεδο και συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Τέσσερις είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι και αφορούν στο σύνολο των παιχνιδιών έδρας για το πρωτάθλημα της Super League 2. Οι τιμές είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ. Αναλυτικά: FANS: 50 ευρώ, LADIES 50 ευρώ, SILVER 100 ευρώ, GOLD 250 ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), η διεύθυνση, ο αριθμός ταυτότητας, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και ο ΑΜΚΑ.

Αλλαξε έδρα το Πιερικός-Θεσπρωτός

Άλλαξε έδρα ο αγώνας του Πιερικού για την πρεμιέρα της Super League 2. Ετσι το ματς του Σαββάτου (30/10) στις 15:00 με τον Θεσπρωτό θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας αντί του ΔΑΚ Κατερίνης.

Κανονικά ο Διαγόρας

Ανατροπή στο θέμα του πιστοποιητικού συμμετοχής του Διαγόρα, ο οποίος θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πήρε πίσω την αρχική της απόφαση για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των «κυανέρυθρων», ζητώντας παράλληλα επιπλέον στοιχεία από τη Ροδίτικη ΠΑΕ.

Στο Διαιτητικό η Ζάκυνθος!

Το τελευταίο χαρτί της Ζακύνθου είναι αυτό… Οι νησιώτες έκαναν τελικά προσφυγή Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να ακυρωθεί η προκήρυξη και έτσι ουσιαστικά να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος σε πρώτη φάση, ώστε να έχουν ελπίδες να μπουν στην κατηγορία σε δεύτερη.

Η συζήτηση/εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε την Παρασκευή (29/10) στις 16.00 και η απόφαση θα βγει αυθημερόν, αφού το Σαββατοκύριακο ξεκινά η Σούπερ Λίγκα 2 και δεν θα μπορεί να υπάρχει εκκρεμοδικία.

Η Καλαμάτα ζήτησε αναβολή

Την αναβολή της αναμέτρησης με τα Χανιά για την πρεμιέρα της Super League 2 ζήτησε η Καλαμάτα λόγω κορονοϊού.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η «Μαύρη Θύελλα» γνωστοποίησε πως βρέθηκαν πέντε ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να αιτηθεί στη διοργανώτρια Αρχή την αναβολή του αγώνα με τους Κρητικούς, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (31/10) στα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κατά το δειγματολογικό έλεγχο τεστ Covid βρέθηκαν 5 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό. Κατόπιν αυτού, η ΠΑΕ απέστειλε αίτημα στη Superleague 2, με το οποίο ζητάει την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής στα Χανιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου