ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσίασε παίκτες, ανακοίνωσε Κιτόκο και προανήγγειλε Νταόπουλο για μεγαλομέτοχο

παρουσίασε-παίκτες-ανακοίνωσε-κιτόκ-413011

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου «Ξενία», όπου παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, οι εμφανίσεις της νέας χρονιάς και τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι εμφανίσεις

Η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου ήταν κόκκινη με πορτοκαλί χρώμα στα μανίκια, η δεύτερη άσπρη με κόκκινο χρώμα στα μανίκια, η τρίτη μαύρη με χρυσό χρώμα στα μανίκια, ενώ οι τρεις εμφανίσεις των τερματοφυλάκων ήταν η πρώτη λαχανί, η δεύτερη γκρι και η τρίτη θαλασσί. Τις εμφανίσεις παρουσίασαν βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού Βόλου.

Μπουκώρος: «Δεν είναι τυχαίο

πού βρίσκεται τώρα η ομάδα»

Στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, ανέφερε: «Θα εκμεταλλευτώ το ειδυλλιακό περιβάλλον, για να πω ορισμένα πράγματα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο για το πού ήταν και πού είναι τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου. Είχαμε τον νόμο Βασιλειάδη που πραγματικά αδίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου και έχουμε τώρα την αναδιάρθρωση που ψήφισε η δική μας κυβέρνηση. Κάναμε συνεχόμενες τηλεδιασκέψεις, για να πείσουμε τον υπουργό, κ. Αυγενάκη, να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση κατηγοριών και στο πρώτο ουσιαστικό βήμα εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με την υπομονή μας αναλήφθηκε η νομοθετική πρωτοβουλία και ήρθε ο νόμος για την αναδιάρθρωση. Εξασφαλίσαμε και τη χρηματοδότηση και ήδη ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε χρήματα. Αυτά δεν τα δώσαμε, επειδή έρχονται εκλογές, αλλά τα θεσμοθετήσαμε και θα τα παίρνουν κάθε χρόνο οι ομάδες. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα, δεν έχουν ξαναγίνει. Δεν είχε βρεθεί κανείς να τα υλοποιήσει κι εμείς τα υλοποιήσαμε. Θεσμοθετημένη οικονομική ενίσχυση από την πολιτεία. Είμαστε μαζί σας και θέλουμε κι εμείς να είστε μαζί μας. Καλή πορεία στην ομάδα».

Ειδική αναφορά σε Μπουκώρο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον κ. Μπουκώρο. Δεν είναι μόνο ο αγώνας που έκανε, αλλά δηλώνει παρών σε κάθε κάλεσμά μας. Δεν μπορεί κανείς να μας καταλογίσει ότι αφήσαμε απροστάτευτη την ομάδα. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μία διοικητική λύση και μέσα από τις ενέργειες που κάναμε, βρήκαμε έναν άξιο άνθρωπο, τον κ. Νταόπουλο, και μόλις αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο, θα δώσει άλλη αίγλη στο σωματείο».

Μήνυμα Νταόπουλου

και … Κιτόκο μέσω βίντεο

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με μήνυμα του Γιάννη Νταόπουλου από τις ΗΠΑ: «Περίμενα τόσο πολύ αυτή τη στιγμή. Βρίσκομαι μακριά σας σε απόσταση, αλλά πολύ κοντά σας σε ό,τι επιθυμείτε για την αγαπημένη μας ομάδα. Σας διαβεβαιώ ότι όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, για να επανέλθουμε στη Σούπερ Λιγκ. Μείνετε κοντά, γιατί εσείς είστε το θεμέλιο».

Επίσης το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο έστειλε και ο Ρίτσι Κιτόκο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, που είπε ότι ένα πρόβλημα με την πτήση του δεν του επέτρεψε να δώσει χθες το παρών. Επίσης, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν οι Μπάτροβιτς και Φιλίποβιτς.

Να σημειωθεί επίσης ότι παραδόθηκε μία ξύλινη κεφαλή με το σήμα του Ολυμπιακού Βόλου, που θα κοσμεί τα νέα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου και το οποίο κατασκευάστηκε από τα παραδοσιακά έπιπλα Μόσχος.

Επίσης, έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση της ανάληψης της θέσης του team manager από τον Στάθη Ρόκα.

Οι βραβεύσεις

Ακόμη στη εκδήλωση υπήρξαν και βραβεύσεις στους:

-Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριο Νασίκα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο,

-Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη από τον

Αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο, για τη συμβολή και των δύο στην παραχώρηση και στην κατασκευή του αθλητικού κέντρου Αγίου Γεωργίου της ομάδας.

Στη συνέχεια παρέλαβαν τιμητικές τους διακρίσεις οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 από τη ματαιωθείσα εκδήλωση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Αυτοί ήταν οι:

Φίλιππος Σκοπελίτης: Καλύτερος ποδοσφαιριστής 2018-19 (βραβεύτηκε από τον βουλευτή Μαγνησίας, Χρήστο Μπουκώρο)

Πετρίνα Κανελλοπούλου: Καλύτερη μπασκετμπολίστρια 2018-19 (βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας, κ. Γεώργιο Κίτσιο)

Ελευθερία Στάμου: Για τις επιτυχίες της στην κολύμβηση (βραβεύτηκε από τον βουλευτή Μαγνησίας, Αθανάσιο Λιούπη και την πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας της)

Σοφία Τρύπα: Για τις επιτυχίες της στην κολύμβηση (βραβεύτηκε από τον βουλευτή Μαγνησίας, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο)

Ο Ραφαήλ Στύλλας, που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος μπασκετμπολίστας 2018-19, απουσίαζε από την εκδήλωση.

Μέσα στο 2021 δύο παλιοί πρόεδροι του Ολυμπιακού Βόλου, οι Γιάννης Στάμος και Λεωνίδας Καράμπελας, έφυγαν από τη ζωή, και στους δύο σημαντικούς ανθρώπους έγινε ειδική μνεία. Επίσης, προβλήθηκε βίντεο με ιστορική αναδρομή από την ίδρυση του Ολυμπιακού Βόλου έως σήμερα, με αναφορά στις ιστορικές επιτυχίες και στις δύσκολες στιγμές της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Μπουκώρος, Λιούπης και Μεϊκόπουλος, αλλά και η πρώην υπουργός κ. Χρυσοβελώνη, ενώ η κ. Ζέτα Μακρή δεν μπόρεσε λόγω υποχρεώσεων να δώσει το παρών.

Τα διαρκείας

Χθες παρουσιάστηκαν και τα διαρκείας και δόθηκε το πρώτο ladies στην κ. Νεκταρία Ντίκα, το πρώτο fans στον κ. Παρίση Μέμο, τον πρώτο silver στον Γιώργο Βαγγίτση και το πρώτο Gold στον κ. Γιώργο Κλήμη.

Οι εμφανίσεις της νέας περιόδου

2: Οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι

Ο νέος μεγαλομέτοχος Γιάννης Νταόπουλος έστειλε μέσω βίντεο

Οι αθλητές που βραβεύθηκαν

Ο βουλευτής Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου