ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανατροπή με Σιαφά, τον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου

ανατροπή-με-σιαφά-τον-ανακοίνωσε-ο-ολυ-416758
Παρά την αρχική δήλωση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να αποκτήσει τον Σιαφά, επειδή είναι διεθνής μεταγραφή, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχός της βρήκαν τον τρόπο να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας και να κάνουν δικό τους έναν παίκτη, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην προετοιμασία και άπαντες πιστεύουν πλέον ότι με το εκτόπισμά του, τα σωματικά του προσόντα, την τεχνική του, αλλά και την εκτελεστική του ικανότητα θα μπορέσει να προσφέρει πολλά από τη θέση του σέντερ φορ. Την πιθανή ανατροπή στη υπόθεση Σιαφά είχε προαναγγείλει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στο φύλλο της Παρασκευής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση, στην οποία η απόκτηση του υψηλόσωμου επιθετικού χαρακτηρίζεται ως κόλπο γκρόσσο (σ.σ. δυνατό χτύπημα):
“Το κόλπο γκρόσο έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αξιολογήθηκε από την τεχνική ηγεσία, μέσα από τις προπονήσεις στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και κρίθηκε πως είναι άξιος και ικανός να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο λόγος για τον διεθνή σέντερ φορ με την Ισημερινή Γουϊνέα Όσκαρ Σιαφά. Ο ύψους 1.91 σέντερ φορ γεννήθηκε στη Μαδρίτη στις 12/9/1997. Όλα τα χρόνια παίζει ποδόσφαιρο στην Ισπανία, ξεκινώντας από την Φουανλαμπράντα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Mostoles, Elche Ilicitano, Eldense, Cartagena B, Alzira και Laredo.
Είναι δυνατός φορ, ο οποίος διαθέτει ταχύτητα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, ενώ πρόσφατα είχε κληθεί στην εθνική της χώρας του και αγωνίστηκε για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.
Ο Σιαφά θα βρίσκεται άμεσα στον Βόλο, για να επανέλθει στις προπονήσεις της ομάδας.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Όσκαρ Σιαφά στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου