ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τα αυτονόητα… στον σχεδιασμό

από-τα-αυτονόητα-στον-σχεδιασμό-517709

Συνεχίσθηκαν και ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της νέας δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας και πλέον το ενδιαφέρον τώρα είναι στον αγωνιστικό σχεδιασμό…

Χθες ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ πως πληρώθηκε και το παράβολο συμμετοχής, ενώ είχε προηγηθεί και το πιο σημαντικό, η κατάθεση της εγγυητικής επιστολής… Η ανακοίνωση της Βολιώτικης ΠΑΕ : «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει πως πληρώθηκε το σχετικό παράβολο των 7.500 ευρώ, όπως ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος για την συμμετοχή στην φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Υπενθυμίζεται επίσης πως ήδη από την Τρίτη 13 Ιουλίου κατατέθηκε και η εγγυητική ύψους 150.000 ευρώ».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήταν «μπροστά» από τις ημερομηνίες που είχαν τεθεί ως καταληκτικές, αν και χθες δόθηκε παράταση στην κατάθεση του φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την προϋπόθεση το Μ.Κ. να είναι τουλάχιστον 350.000 ευρώ.

Πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου στρέφουν μετά τα αυτονόητα και στον αγωνιστικό σχεδιασμό και ένα θέμα που εκκρεμεί είναι η αδειοδότηση από την ΕΠΟ, για να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς.

Προτεραιότητα πάντως αποτελούν οι ποδοσφαιριστές που θα μείνουν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ και στη συνέχεια οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα προβούν στις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, ανάλογα και με το τι θα ισχύσει. Αν, δηλαδή, θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ, για να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς ή θα αναγκαστεί να αποκτήσει παίκτες κάτω των 25 ετών (ξένους κάτω των 23) και μόλις τρεις ποδοσφαιριστές πάνω των 25 ετών.

Μάλιστα στο πλαίσιο μεταγραφών παικτών κάτω των 25 από την Καλαμάτα διέρρευσε βολιώτικο ενδιαφέρον για τον μέσο Βασίλη Τριανταφυλλάκη, που είναι 23 ετών και πέρσι είχε 9 συμμετοχές με την ομάδα της Μεσσηνίας.

Ηδη πάντως η ΠΑΕ έχει κλείσει συμφωνίες που θα παρουσιαστούν πριν τις 21/7, όταν και θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή Γιώργου Βαζάκα και θα ανακοινωθεί και η ημέρα για το επίσημο αγωνιστικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς και της προετοιμασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου