ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Ανοίγει ένας νέος κύκλος

ολυμπιακός-βόλου-ανοίγει-ένας-νέος-κύ-524473

Ενας νέος κύκλος ανοίγει για τον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει της νέας περιόδου στη νέα μεγαλύτερη κατηγορία και μετά την αρχική ικανοποίηση που φαίνεται να υπάρχει με τη διοικητική λύση που προκύπτει με την «προσθήκη» και του Ι. Νταόπουλου στην ΠΑΕ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η συμφωνία του Ευριπίδη Τσιμπανάκου με τον Μαγνησιώτη επιχειρηματία Γιάννη Νταόπουλο που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ θεωρείται δεδομένη, αν και απομένει η επίσημη ανακοίνωση. Η παρουσία του θα δώσει μεγαλύτερη άνεση στα οικονομικά – διοικητικά της ΠΑΕ, αφού η βοήθειά του θα είναι άμεση και στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και στην κατάθεση της εγγυητικής επιστολής που απαιτούνται για την συμμετοχή στη μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά και σε κάθε κίνηση του Ολυμπιακού για ένα καλύτερο αύριο.

«Είχα δηλώσει πως ήθελα να αποχωρήσω από τα διοικητικά της ΠΑΕ, από τη στιγμή, όμως, που δεν βρέθηκε κανείς να αναλάβει την ομάδα, υπήρξε αυτή η συμφωνία με τον Γιάννη Νταόπουλο και προχωράμε. Θα δοθεί συνέντευξη Τύπου και θα τον παρουσιάσουμε. Βρέθηκε ένας σοβαρός επιχειρηματίας, με προσωπικότητα και οικονομική επιφάνεια, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Καλώ και πάλι τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι κοντά στο νέο αυτό εγχείρημα, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία ομάδα, η οποία θα σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα» ανέφερε ο Ευρ. Τσιμπανάκος που για μια ακόμη φορά έδειξε πως δεν σταματά να ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Ηδη λοιπόν ο νέος κύκλος έχει ανοίξει, αφού σε πέντε μέρες και έως τις 15 Ιουλίου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός οφείλει να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Βέβαια, το να δηλώσει κάποια ομάδα συμμετοχή δεν απαιτεί κάτι το δύσκολο, αρκεί να καταθέσει το ποσό των 7.500 ευρώ, που είναι το παράβολο. Το δύσκολο για πολλές ομάδες είναι να καταθέσουν στις 15/7 την εγγυητική των 150.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος, ενώ υπάρχει ελπίδα για παράταση της προθεσμίας κατάθεσης της εγγυητικής και του φακέλου με τα δικαιολογητικά στην ΕΕΑ (είναι για τις 23 Ιουλίου), προκειμένου να προλάβουν οι ΠΑΕ να τακτοποιήσουν όλες τις υποχρεώσεις τους.

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν και την αδειοδότηση από την ΕΠΟ ενώ με την ισχύουσα ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος (12/9) θα πρέπει να αρχίσει τέλος Ιουλίου-αρχές Αύγουστου και η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Αρα τώρα πρώτο θέμα άμεσης προτεραιότητας είναι του προπονητή, ενώ πρέπει να ξεκαθαρίσει και ποιοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της χρονιάς που έφυγε θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό. Ο Βασίλης Βούζας θα αποτελέσει παρελθόν και όπως κάθε φορά πρώτος υποψήφιος εμφανίζεται ο Γ. Βαζάκας, ενώ ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις με παίκτες, για να παραμείνουν αλλά και με άλλους για να έρθουν στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου