ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σημαντικός συμπαίκτης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

σημαντικός-συμπαίκτης-στην-παε-ολυμπ-525749

Ευχάριστα νέα άρχισαν να έρχονται στον Ολυμπιακό Βόλου λίγα 24ωρα μετά τη συνάντηση των ανθρώπων της βολιώτικης ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη και εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών, που φάνηκε η πρόθεση του μεγαλομετόχου Ευριπίδη Τσιμπανάκου να συνεχίσει διοικητικά και με νέους συμπαίκτες και χθες έγινε γνωστό πως ένας από αυτούς είναι ο Μαγνησιώτης επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ Γιάννης Νταόπουλος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η «προσθήκη» Νταόπουλου στα διοικητικά της ΠΑΕ θα δώσει μεγαλύτερη άνεση στα οικονομικά αφού η βοήθειά του θα είναι άμεση και στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και στην κατάθεση της εγγυητικής επιστολής που απαιτούνται για την συμμετοχή στην μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά και σε κάθε κίνηση του Ολυμπιακού για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Ι. Νταόπουλο αναφέροντας πάντως πως θα υπάρξει τις επόμενες μέρες ανακοίνωση και παρουσίαση χαρακτηρίζοντας τη συμμετοχή του στην ΠΑΕ και ως αλλαγή σελίδας…

Ο Ευρ. Τσιμπανάκος μιλώντας στον sporfm ανέφερε πως «η ΠΑΕ δεν μένει σε λόγια αλλά είναι έτοιμη να κάνει πράξη αυτό που προσπαθούσε τόσο καιρό και ειδικά όταν κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον για να τρέξει την ΠΑΕ και το ότι έχουμε πλέον μια καλή συνεργασία σημαίνει ότι ποτέ δεν σταματήσαμε να εργαζόμαστε για το καλύτερο αύριο της ομάδας».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετό καιρό είχε τις επαφές του με τον Γιάννη Νταόπουλο έχοντας πλέον φιλικές σχέσεις και τόνισε ότι «είναι ένας «συμπαίκτης» που η βοήθειά του θα είναι υπερπολύτιμη, ενώ συμφωνούμε ότι θα προχωράμε για βήμα βήμα και με χαμηλούς τόνους»…

Ο Γιάννης Νταόπουλος, Μαγνησιώτης επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ με έδρα το Ιλινόις, με εταιρεία στον τομέα των κατασκευών θα αναμιχθεί ενεργά με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Ι. Νταόπουλος με καταγωγή από τη Σούρπη κατείχε το 13/% μετοχών της ΠΑΕ Καλαμάτα και ύστερα από τις εξελίξεις αυτές το παραχώρησε, ενώ ο Γιώργος Πρασσάς, πρόεδρος της Καλαμάτας, ο οποίος διατηρεί φιλικές και οικογενειακές σχέσεις με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, έφερε τον Γιάννη Νταόπουλο σε επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις στο εξωτερικό.

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και από κοινού θα «τρέξουν» τον Ολυμπιακό Βόλου τη νέα χρονιά. Να διευκρινίσουμε, πως ο Γιάννης Νταόπουλος δεν πρόκειται να αναλάβει όλο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και θα αποτελέσει συμπαίκτη του Ευριπίδη Τσιμπανάκου και άλλων μετόχων.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Γιάννη Νταόπουλο και οι σχετικές ανακοινώσεις, θα γίνουν άμεσα αφού αναμένεται και στον Βόλο και μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο θα παραχωρήσουν σε συνέντευξη Τύπου.

Το όνομα Νταόπουλος δεν είναι άγνωστο στον Ολυμπιακό Βόλου αφού ο Κ. Νταόπουλος ήταν διοικητικό στέλεχος τη δεκαετία του ‘80 επί διοίκησης Κυριάκου, ενώ και ο Δήμος Νταόπουλος υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας, ενώ ο συνονόματος του είναι πρόεδρος στην ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Από τη στιγμή που ξεκαθαρίσει και τυπικά το τοπίο, στα διοικητικά της ΠΑΕ, οι ιθύνοντες της ομάδας θα πρέπει να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την συμπλήρωση του φακέλου, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, ενώ άμεσα θα προχωρήσει και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή με τον Βασίλη Βούζα που καθοδήγησε την ομάδα από το φινάλε του πρώτου γύρου μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος έχοντας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και 3 ήττες, πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν, ενώ ανάλογα με το αν η ΠΑΕ θα έχει αδειόδοτηση θα γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις.

Στις 14/7 η Γ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακού

Στις 14 Ιουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά, για την προκήρυξη εκλογών και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 που ελήφθη στην συνεδρίαση της 23ης Ιουνίου 2021 με αριθμό πρακτικού 59,καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 19.oo που θα πραγματοποιηθεί λόγω των ειδικών συνθηκών στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 20.00.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:

1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

2) Διοικητικός Απολογισμός- Απαλλαγή ΔΣ

3) Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2020-Απαλλαγή ΔΣ-Έγκριση προϋπολογισμού 2021

4) Eκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 2017-2021 -Απαλλαγή ΔΣ

5) Έγκριση εναρμόνισης Καταστατικού με τον Νόμο 4726/2020

6) Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής 2021-2024

7) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

8) Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2024.

Στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου που βρίσκονται στην Άλλη Μεριά, σε εμφανές σημείο την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 θα τοιχοκολληθεί κατάσταση με τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση με την προϋπόθεση ότι μέχρι και την ημέρα της Γ.Σ. θα είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι.

Όποιο μέλος δεν εντοπίζει το όνομα του στην κατάσταση έχει δικαίωμα υποβολής εντός δύο ημερών αιτήματος διόρθωσης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου