ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούζας: «Χρειάζονται ενίσχυση και άλλες κινήσεις»

βούζας-χρειάζονται-ενίσχυση-και-άλλ-532534

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο ιδιαίτερο πρωτάθλημα της Football League θέλησε να παρουσιάσει καλύτερο θέαμα, να κερδίσει όσο περισσότερες νίκες και να τερματίσει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στη βαθμολογία, όμως για τη μεγαλύτερη κατηγορία χρειάζονται κι άλλες κινήσεις, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη, ανταγωνιστική, να έχει στόχους και να τους διεκδικεί…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αυτά ανέφερε ο προπονητής Βασίλης Βούζας που ήρθε στον Βόλο λίγο πριν το τέλος του α’ γύρου και ξεκίνησε στον πάγκο των ερυθρόλευκων με ισοπαλία στην Κατερίνη, τελειώνοντας το πρωτάθλημα πάλι με ισοπαλία πάλι με τον Πιερικό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Βασίλης Βούζας σε συνέντευξη του στο Yellow Radio, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και αναφερόμενος στην σεζόν που ολοκληρώθηκε τόνισε: «Ηταν ιδιάζουσα περίπτωση το πρωτάθλημα λόγω COVID, ολοκληρώθηκε και ελπίζω να μη συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, με τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές σεζόν ομαλές, καλύτερες και χωρίς προβλήματα».

Ο Βούζας που ήρθε στον Βόλο τέλος Απριλίου και σε 10 ματς με Ολυμπιακό Βόλου είχε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες στη Football League δήλωσε για το διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα: «Στόχος της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβα, ήταν να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, να παρουσιάσει ένα καλύτερο θέαμα, να κερδίσει όσο περισσότερες νίκες και να τερματίσει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην βαθμολογία. Άσχετα από το όταν βγήκε η απόφαση της αναδιάρθρωσης που λίγο-πολύ ήταν γνωστό ότι αν συμβεί, θα κέρδιζαν τον προβιβασμό στην επόμενη κατηγορία 8 ομάδες. Στην ουσία είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Η πρώτη είναι το γκρουπ που θέλουν να τερματίσουν πρωταθλητές, είναι τρεις ομάδες που συναγωνίζονται για αυτό τον τίτλο και μιλάω για την Καβάλα, τον Πανσερραϊκό και την Βέροια. Ενώ οι ομάδες που θα έπαιζαν τα παιχνίδια για να παραμείνουν στην 8αδα και να μην μείνουν στις 2 τελευταίες θέσεις, που οδηγούσαν τις ομάδες στον υποβιβασμό. Έτσι κύλησε μέχρι και η τρίτη αγωνιστική, τελικά πρωταθλήτρια στέφθηκε η Βέροια και από ότι φαίνεται, οι ομάδες που θα πάνε στην χαμηλότερη κατηγορία, είναι η Κοζάνη και ο Απόλλων Πόντου» ενώ για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί σχετικά με την τεχνική ηγεσία και τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι μία ομάδα που έχει και ιστορία, και ειδικό βάρος και το όνομα. Η κατηγορία που θα έπρεπε να παίζει, είναι σίγουρα η Super League 2 και αν παίξει καλά, μπορεί να ανέβει κι άλλη κατηγορία Super League 1. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, υπάρχει ενδιαφέρον, όμως χρειάζονται κι άλλες κινήσεις, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη, ανταγωνιστική, να έχει στόχους και να τους διεκδικεί. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι, είμαστε σε συζητήσεις, να δούμε πως μπορεί να οργανωθεί η ομάδα, να διεκδικήσουμε τους περισσότερους στόχους που θα θέσουμε . Πάντως σαν Ολυμπιακός Βόλου, πρέπει να οργανωθούμε περισσότερο, πρέπει να υπάρχει ενίσχυση και να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική, σύμφωνα με το ειδικό βάρος που έχει στην κατηγορία» υπογράμμισε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός που χθες με κάποιους παίκτες της ομάδας ήταν στη φιέστα της πρωταθλήτριας Βέροιας, ενώ ρωτήθηκε και απάντησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσαγκαλίδη που επέστρεψε στον Άρη.

Από τις δηλώσεις Βούζα φαίνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για το αν θα είναι στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρόνια, για την οποία διοικητικά υπάρχει μια αβεβαιότητα που αναμένεται να αναλυθεί από την ΠΑΕ την ερχόμενη εβδομάδα.

Στις 14/7 η Γ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακού

Στις 14 Ιουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά, για την προκήρυξη εκλογών και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 που ελήφθη στην συνεδρίαση της 23ης Ιουνίου 2021 με αριθμό πρακτικού 59, καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 19.00 που θα πραγματοποιηθεί λόγω των ειδικών συνθηκών στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 20.00.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
  2. Διοικητικός Απολογισμός- Απαλλαγή ΔΣ

3. Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2020-Απαλλαγή ΔΣ-Έγκριση προϋπολογισμού 2021

  1. Eκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 2017-2021 -Απαλλαγή ΔΣ
  2. Έγκριση εναρμόνισης Καταστατικού με τον Νόμο 4726/2020
  3. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής 2021-2024
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  5. Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2024.

Στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου που βρίσκονται στην Άλλη Μεριά, σε εμφανές σημείο την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 θα τοιχοκολληθεί κατάσταση με τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση με την προϋπόθεση ότι μέχρι και την ημέρα της Γ.Σ. θα είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι.

Όποιο μέλος δεν εντοπίζει το όνομα του στην κατάσταση έχει δικαίωμα υποβολής εντός δύο ημερών αιτήματος διόρθωσης».

Ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Νίκος Τσεκούρας ανακοίνωσε ότι σύντομα ο Ερασιτέχνης θα έχει νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου, όπου θα είναι και όλο το αρχείο του Ολυμπιακού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου