ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Συμφωνία με Τσαγκάλη

ολυμπιακός-βόλου-συμφωνία-με-τσαγκάλ-696899

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κοιτάζει τη θωράκιση της ομάδας και εξωαγωνιστικά, έτσι χθες έκανε γνωστή τη συνεργασία με τον γιατρό Αντώνιο Τσαγκάλη, ο οποίος έχει διατελέσει γιατρός της ΠΑΕ ΑΕΛ για 7 χρόνια, της ομάδας μπάσκετ και βόλεϊ της ΑΕΛ για περισσότερα από 10 χρόνια.

Με την ευχή να είναι… αχρείαστος η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καλωσορίζει τον καταξιωμένο γιατρό στους κόλπους της, ο οποίος εκτός από την ομάδα της ΑΕΛ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Νίκη Βόλου, αλλά και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Γ’ Ορθοπεδική Κλινική Ειδικών Επεμβάσεων του Ιασώ Θεσσαλίας και τον συντονιστή ιατρό αυτής κ. Τσαγκάλη Αντώνιο για την φετινή αγωνιστική περίοδο που είναι και ιδιαίτερα απαιτητική.

Ο κ. Τσαγκάλης έχει διατελέσει γιατρός της ΠΑΕ ΑΕΛ για 7 χρόνια, της ομάδας μπάσκετ και βόλεϊ της ΑΕΛ για περισσότερα από 10 χρόνια, καθώς επίσης και των ομάδων της Νίκης Βόλου και του Απόλλωνα Λάρισας.

Επίσης έχει εργαστεί για χρόνια ως Διευθυντής σε μεγάλες κλινικές της Λάρισας, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει ειδικευτεί στην Ορθοπεδική του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Η μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου τον καλωσορίζει στην ομάδα μας».

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας επιστρέψει στην κανονικότητα και τις προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη, συνεχίζουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, περνώντας και από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Η δουλειά συνεχίζεται στο προπονητικό κέντρο Αγίου Γεωργίου Φερών και σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σέρβος φορ Στέφαν Τζούριτς.

Ολες οι ομάδες της Football League πήραν την έγκριση να αρχίσουν προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα, όμως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος του Ολυμπιακού καθώς το προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών ήταν χιονισμένο, με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να συναντά ξανά τους παίκτες του την περασμένη Τρίτη, όπου μετά από τη σχετική ενημέρωση και τις συστάσεις με τους νέους ποδοσφαιριστές, ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης με τρέξιμο.

Μέρα με τη μέρα και όσο ο καιρός περνά οι ερυθρόλευκοι θα βάζουν στο πρόγραμμα τους και περισσότερα κομμάτια, με την αισιοδοξία να μην πήγαν χαμένες οι ατομικές προπονήσεις την περίοδο της καραντίνας και κάθε ποδοσφαιριστής να τήρησε κατά γράμμα το πρόγραμμα προπονήσεων από το σπίτι και εκτός αυτού.

Οι προσθαφαιρέσεις

Ο Στέφαν Τζούριτς δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη για τους ερυθρόλευκους, που έχουν το ελεύθερο μεταγραφών, μετά τη σχετική παράταση από την ΕΠΟ. Σύμφωνα με τα όσα προγραμματίζουν οι ερυθρόλευκοι στόχος είναι η απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών,

προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να διαθέτει ένα πλήρες και μεγάλο ρόστερ ενόψει των συνεχόμενων αγώνων του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως η παράταση της μεταγραφικής περιόδου ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου για τις ομάδες της Football League.

Στον Ολυμπιακό Βόλου είναι δεδομένο πως μετά την απόκτηση του Αργεντινού Χερμάν Ερέρα και του Σέρβου Στέφαν Τζούριτς θα αποκτηθούν κι άλλοι «ενεργοί» ποδοσφαιριστές και θα συνεχιστεί και η κουβέντα για «δανεισμούς».

Στον Ολυμπιακό εξάλλου και πριν δοθεί το πράσινο φως για επανεκκίνηση των προπονήσεων είχαν προχωρήσει στον δανεισμό αρχικά του Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο στον Απόλλωνα Λάρισας και του Μπρούνο Μπαράνκο στη Δόξα Δράμας μέχρι τον Ιούλιο, έχοντας ανανεώσει νωρίτερα τη συνεργασία τους για την επομένη χρονιά με τη βολιώτικη ΠΑΕ.

Στους παίκτες που ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους μέχρι στιγμής προκειμένου να αποκτηθούν ως δανεικοί είναι: ο 19χρονος δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Λουφάκης, που έχει αγωνιστεί πέρσι σε 3 ματς των playout στο πρωτάθλημα της Super League 1 με την ΑΕΛ,

όπως επίσης έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Δάκτυλα, Χαλάτση και Κουτσιανούλη. Επίσης ο Πάνος Τσαγκαλίδης είναι ένα όνομα που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού Βόλου κι αυτός με τη μορφή δανεισμού, άλλα από τον Άρη.

Την ίδια στιγμή αποδεσμεύθηκαν από τους ερυθρόλευκους ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Ζιάκας, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ επίσης παρελθόν αποτελεί και ο 26χρονος επιθετικός Κώστας Γεωργακόπουλος, που προέρχονταν από την ομάδα της Κέρκυρας και με τον Ολυμπιακό έπαιξε 3 φιλικά (36 λεπτά με τη Δήμητρα, 22’ στη Βέροια και 21’ στη Λάρισα με τον Απόλλωνα).

Ετσι σήμερα το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Γιώργος Λαδάς, Αχιλλέας Κωνσταντίνου

Αμυντικοί: Νίκος Μπουτζίκος, Θωμάς Γραικός, Μιχάλης Γιαννίτσης, Γιώργος Παπακώστας, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Δημήτρης Μπόλης, Κώστας Βλάχος, Πολ Μπάια

Μέσοι: Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Στάθης Ρόκας, Στάθης Βασιλούδης, Χρήστος Αγρόδημος, Φράνκο Κολέλα, Τίμος Πατρώνης, Στεφάν Ν΄Κόα, Ανέστης Μαστακούλης , Κώστας Κάβουρας

Επιθετικοί: Ιάσων Παπαδημητρίου, Στέφαν Τζούριτς, Νίκος Μπέικος, Γεράσιμος Βουκελάτος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου