ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενίσχυση με Τζούριτς στον Ολυμπιακό Βόλου

ενίσχυση-με-τζούριτς-στον-ολυμπιακό-β-700609

Επιστρέφουν στην κανονικότητα από σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που θα ξαναβρεθούν στο γήπεδο 106 μέρες μετά την τελευταία τους προπόνηση και μετά από μια προετοιμασία να είναι σε ετοιμότητα για σέντρα του πρωταθλήματος στο τέλος Μαρτίου…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ολοι οι παίκτες του Ολυμπιακού αφού υποβληθούν στα πρώτα μοριακά τεστ covid-19 και θα αρχίσουν προπονήσεις στον Άγιο Γεώργιο, θα υποβληθούν και σε εργομετρικές εξετάσεις, θα περιμένουν ίσως και φιλικά πριν το πρωτάθλημα, ενώ περιμένουν και τον Σέρβο φορ Στέφαν Τζούριτς που αποκτήθηκε χθες θα ενισχύσει την ομάδα να ενταχθεί κι αυτός στο πρόγραμμα.

Όλες οι της FootballLeague πήραν την έγκριση να αρχίσουν προπονήσεις από χθες , όμως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος του Ολυμπιακού καθώς το προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών ήταν χιονισμένο, με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να ξεκινά από σήμερα και πάλι …για νέα ετοιμότητα. Όλοι οι ερυθρόλευκοι είναι ήδη στο Βόλο και αναμένονταν και ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ που είναι κολλήσει λόγω της κακοκαιρίας στην Κρήτη.

Ενίσχυση με Στέφαν Τζούριτς

Στην απόκτηση του Σέρβου επιθετικού Στέφαν Τζούριτς προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου που θέλει να μεγαλώσει το ρόστερ του αλλά και να καλύψει και τις απώλειες με τους δανεισμούς σε μεγαλύτερη κατηγορία δυο άλλων ξένων που ήρθαν φέτος στην ομάδα και δεν πρόλαβαν να παίξουν

Η διοίκηση της Βολιώτικης ΠΑΕ με συντονισμένες κινήσεις συμφώνησε με υψηλόσωμο Σέρβο φορ (ύψος 1.93), ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια είχε «γεμάτες» χρονιές στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Ο Τζούριτς, γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1995 και η τελευταία του ομάδα ήταν η Σίλεκς. Έχει αγωνιστεί επίσης, στις Σπάρτακ Τρνάβα, Σλόμποντα Γιούζιτσε, Τζεντρίνσκο Γιούζιτσε, Ζλάτιμπορ, Γιαγκόντινα Ταμπάνε και Σίλεκτς, ενώ είχε και ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Στέφαν Τζούριτς: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού Στέφαν Τζούριτς. Ο 26χρονος φορ συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στον Βόλο – οπότε και θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ – ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός (1.93 ύψος) ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπάρτακ Τρνάβα ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Σλόμποντα Γιούζιτσε, Τζεντρίνσκο Γιούζιτσε, Ζλάτιμπορ, Γιαγκόντινα Ταμπάνε και Σίλεκς.

Επίσης έχει αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ το 2020-21 κόντρα στη Ντρίβα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου του εύχεται υγεία και πολλά γκολ με την ομάδα μας».

Κι άλλη ενίσχυση

Οι μεταγραφικές ενισχύσεις για τον Ολυμπιακό δεν σταματούν στον Σέρβο Τζούριτς, καθώς οι διοικούντες θα προχωρήσουν στην απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να διαθέτει ένα πλήρες και μεγάλο ρόστερ ενόψει των συνεχόμενων αγώνων του πρωταθλήματος.

Ήδη έχει αποφασιστεί παράταση της μεταγραφικής περιόδου μέχρι τις 31 Μαρτίου για τις ομάδες της FootballLeague. Στον Ολυμπιακό Βόλου είναι δεδομένο πως μετά την απόκτηση του Αργεντινού Χερμάν Ερέρα και του Σέρβου Στέφαν Τζούριτς θα αποκτηθούν κι άλλοι «ενεργοί» ποδοσφαιριστές και θα συνεχιστεί και η κουβέντα για «δανεισμούς» αφού στην αδράνεια το θέμα έχει κολλήσει καθώς κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μετακινηθεί τώρα σε ένα πρωτάθλημα …που δεν προπονείται!

Μάλιστα ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός Χερμάν Αντρές Ερέρα ήταν με την συγκυρία που επικρατούσε στην Ελλάδα, ο πιο «έτοιμος» παίκτης στον Ολυμπιακό Βόλου παρ ότι δεν έχει κάνει προπόνηση με τους ερυθρόλευκους. Κι αυτό γιατί ο Ερέρα που ήταν ποδοσφαιριστής της Μπόκα Ουνίδος δεν ήταν σε ομαδική προπονητική αδράνεια, όπως ήταν οι ερυθρόλευκοι από τις 3 του περασμένου Νοέμβρη!

Ενώ δόθηκαν δανεικοί ο Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο στον Απόλλωνα Λάρισας και ο Μπρούνο Μπαράνκο στη Δόξα μέχρι τον Ιούλιο (αφού ανανέωσαν τη συνεργασία τους για την επομένη χρονιά με την Βολιώτικη ΠΑΕ) όσον αφορά τους δανεικούς που θα έρθουν στο Βόλο από την ΑΕΛ ο ένας θα είναι ο Δημήτρης Λουφάκης που έχει αγωνιστεί πέρσι σε 3 ματς των playout στο πρωτάθλημα της Super League 1. Ο 19χρονος δεξιός εξτρέμ ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και αποκτήθηκε πριν από ένα χρόνο από την ΑΕΛ από τον Απόλλωνα Πόντου. Με την Καλαμαριά είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Ακόμη για δανεισμό έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Δάκτυλα, Χαλάτση και Κουτσιανούλη. Επίσης Πάνος Τσαγκαλίδης είναι ένα όνομα που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού Βόλου κι αυτός με τη μορφή δανεισμού, άλλα από τον Άρη.

Παρελθόν Ζιάκας, Γεωργακόπουλος

Από το νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού θα λείψουν πάντως και άλλοι δυο παίκτες χωρίς να φορέσουν επίσημα τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο ένας είναι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Ζιάκας που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Επίσης παρελθόν αποτελεί και ο 26χρονος επιθετικός Κώστας Γεωργακόπουλος που προέρχονταν από την ομάδα της Κέρκυρας και με τον Ολυμπιακό έπαιξε 3 φιλικά (36 λεπτά με τη Δήμητρα, 22’ στη Βέροια και 21’ στη Λάρισα με τον Απόλλωνα).

Ετσι σήμερα το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Γιώργος Λαδάς, Αχιλλέας Κωνσταντίνου

Αμυντικοί: Νίκος Μπουτζίκος, Θωμάς Γραικός, Μιχάλης Γιαννίτσης, Γιώργος Παπακώστας, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Δημήτρης Μπόλης, Κώστας Βλάχος, Πολ Μπάια

Μέσοι: Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Στάθης Ρόκας, Στάθης Βασιλούδης, Χρήστος Αγρόδημος, Φράνκο Κολέλα, Τίμος Πατρώνης, Στεφάν Ν΄Κόα, Ανέστης Μαστακούλης , Κώστας Κάβουρας

Επιθετικοί: Ιάσων Παπαδημητρίου, Στέφαν Τζούριτς, Νίκος Μπέικος, Γεράσιμος Βουκελάτος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου