ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: «Δεν σταματήσαμε στιγμή, έτοιμοι να επιστρέψουμε»

ολυμπιακός-βόλου-δεν-σταματήσαμε-στ-789349

Με αγωνία περιμένει και ο Ολυμπιακός Βόλου την επιστροφή στις προπονήσεις και εν συνεχεία το πρώτο επίσημο σφύριγμα για την ποδοσφαιρική σεζόν του 2021… πλέον, αφού το 2020 δεν επέτρεψε αρχικά στους ερυθρόλευκους να ολοκληρώσουν την περσινή σεζόν, αλλά και να ξεκινήσουν τη νέα…

Οι ερυθρόλευκοι ένεκα και των ημερών έστειλαν το δικό τους ευχετήριο μήνυμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν έπαψαν στιγμή να εργάζονται όλο αυτό το χρονικό διάστημα των δύο μηνών, ενώ με την επιστροφή στην κανονικότητα και την αγωνιστική δράση ελπίζουν η φετινή χρονιά να είναι η απαρχή εκπλήρωσης των στόχων της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχονται χρόνια πολλά και η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Αφήνουμε πίσω μας μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά και ελπίδα όλων μας είναι να βγούμε γρήγορα από την πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας.

Βέβαια για εμάς, που το ποδόσφαιρο είναι όλη μας η ζωή, ευχή μας είναι να επιστρέψουμε επιτέλους στα γήπεδα για να μπορέσουμε εμείς και όλος ο κόσμος να απολαύσουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερα από όλα, το ποδόσφαιρο, ανεμπόδιστα!

Εμείς στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 δεν σταματήσαμε στιγμή να εργαζόμαστε όλο αυτό το χρονικό διάστημα για το καλό της ομάδας μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στα γήπεδα ανά πάσα στιγμή και να εκπληρώσουμε τα όνειρα, όχι μόνο τα δικά μας, αλλά και των χιλιάδων φιλάθλων μας που δεν είναι άλλα από το να επιστρέψει η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας εκεί που ανήκει!

Πιστοί στα ιδεώδη μας, στον κόσμο μας και κυρίως στα 83 χρόνια της ιστορίας μας ελπίζουμε το 2021 να μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση και να είναι η απαρχή της εκπλήρωσης των στόχων μας!

Χρόνια πολλά

Καλή χρονιά!».

Σέντρα… τον Φεβρουάριο

Από τον Φεβρουάριο «σχεδιάζεται» το πρωτάθλημα της Football League 2021 και στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν ως την ερχόμενη Παρασκευή να δοθεί το ο.κ. για το ξεκίνημα των προπονήσεων.

Για την επιστροφή στις προπονήσεις υπάρχει ήδη επίσημο αίτημα από τη Football League προς τους αρμόδιους φορείς, με λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών κάτι που ισχύει από τις 13/12 και για τη Super League 2.

Στη βολιώτικη ομάδα, που είναι 60 μέρες χωρίς ομαδικές προπονήσεις, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται ατομικά είτε στον Βόλο είτε εκτός Μαγνησίας με σκοπό στο νέο ομαδικό ξεκίνημα στο γήπεδο να είναι όλοι παρόντες.

Από την ώρα που οι 20 ΠΑΕ της Football League έχουν δεσμευτεί ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν κατά γράμμα στις οδηγίες της Πολιτείας και στο υγειονομικό πρωτόκολλο και η διοργανώτρια αρχή της FL απέστειλε το αίτημα για επιστροφή των ομάδων της στις ομαδικές προπονήσεις, περιμένοντας την θετική ανταπόκριση από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την επανεκκίνηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου