ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Περιμένει Κολέλα… και αποφάσεις

ολυμπιακός-βόλου-περιμένει-κολέλα-κ-834917

Ερχεται ο Αργεντινός μέσος, ενώ ακυρώθηκε το φιλικό με την Τρίγλια

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με το φιλικό που ήταν να γίνει με την Τρίγλια να ακυρώνεται, ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα στον Βόλο τον Αργεντινό μέσο Φράνκο Κολέλα ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», ενώ περιμένει και τις εξελίξεις με τη νέα Football League που υπάρχουν δυο σενάρια το ένα σε δυο ομίλους όπως έχει προαποφασιστεί χωρίς να αποκλείεται κι ένα άλλο σε έναν όμιλο με λιγότερες ομάδες!

Το ενδιαφέρον αρχικά σήμερα στρέφεται στην άφιξη στον Βόλο του Αργεντινού Φράνκο Κολέλα που είναι 24 ετών, αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο ως ανασταλτικός μέσος, όσο και ως κεντρικός χαφ και έχει αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής με την Μπάνφιλντ, αλλά και στη Β’ κατηγορία με την Αγκροπεκουάριο, που ήταν η δεύτερη και τελευταία ομάδα, στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Θετικό είναι ότι ο Κολέλα που αναμενόταν χθες στην Ελλάδα με ιταλικό διαβατήριο θα αγωνίζεται ως κοινοτικός, αν και θα είναι ο τρίτος Αργεντινός της ομάδας, μετά τους Νίκολας Ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο που θα αγωνίζονται ως ξένοι.

Πάντως επειδή η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνεται αύριο, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να προχωρήσει και σε άλλη προσθήκη, αν και μέχρι τώρα κάποιοι ελεύθεροι που προτάθηκαν, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και δεν υπήρξε συνέχεια.

Στο μεταξύ, ενώ, το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Τρίγλια για την Κυριακή ματαιώθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα της Χαλκιδικής, στον Ολυμπιακό «προσέχοντας» δεν κινήθηκαν να κλείσουν άλλο αντίπαλο για «τεστ» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.

Έτσι η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», συνεχίζεται με προπονήσεις και με απόντα τον Κώστα Γεωργακόπουλο που είναι εκτός από την περασμένη εβδομάδα και θα λείψει για 15 περίπου μέρες καθώς υπέστη θλάση. Αντίθετα ο Στάθης Ρόκας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και οι Γιαννίτσης, Αγρόδημος που είχαν απουσιάσει από το τελευταίο φιλικό, ενώ στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου είναι πλέον και ο Δημήτρης Ζιάκας ως ένα επιπλέον «όπλο» στα χέρια του αφού ο νεαρός μέσος είχε ξεκινήσει προετοιμασία και τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό πριν αναλάβει την ομάδα ο Βολιώτης τεχνικός.

ΔΣ για Football League

Η Football League θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης SL2-FL στο όποιο ο Ολυμπιακός συμμετέχει διά του προέδρου του Σωτήρη Μαυρονάσιου.

Το Δ.Σ., όπως ανακοινώθηκε θα ξεκινήσει στις 13.00 και παρ ότι εκκρεμεί η προσφυγή της Νίκης στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ίσως μια συμβιβαστική εξωδικαστική λύση, θα γίνει κουβέντα για την έγκριση της προκήρυξης, θα καθοριστούν δηλαδή οι δύο όμιλοι, όπως και για το πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της τρίτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Παράλληλα, θα υπάρξει ενημέρωση και για το μείζον θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League.

Η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:

Ενημέρωση για τα Τηλεοπτικά Δικαιώματα

Έγκριση προκήρυξης Football League

Κλήρωση αγώνων πρωταθλήματος Football League

Διάφορα θέματα».

Περιμένει «κίνηση» και στα διαρκείας

Ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει και οικονομικές ανάσες από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, σε μια μακρά περίοδο όπου δεν υπάρχουν από πουθενά έσοδα και τα έξοδα «τρέχουν»…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το νέο πρωτάθλημα της Football League που θα ξεκινήσει Νοέμβρη θα κάνει χρήση του γηπέδου της Νεάπολης και ήδη εδώ και καιρό για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 είναι στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως «δώρο» και μετοχές. Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, δίνει μαζί με τα διαρκείας και μετοχές της ομάδας, μιας και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ), Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές), Fans: (50 ευρώ μία μετοχή), Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου