ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε αναμονή δύο ξένων ο Ολυμπιακός Βόλου

σε-αναμονή-δύο-ξένων-ο-ολυμπιακός-βόλο-848721

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Αργεντινό Μπαράνκο και έναν Σέρβο αμυντικό χαφ

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εχοντας μπροστά του ένα φιλικό με τον Πιερικό ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του αλλά και την ενίσχυσή του περιμένοντας δυο ακόμη ξένους κοιτώντας και την ελληνική αγορά, ενώ το βολιώτικο στοιχείο στην ομάδα μεγάλωσε με την επίσημη απόκτηση των Μπέικου και Αγιώτη.

Στην ομάδα πέραν των δύο τελευταίων αποκτημάτων υπάρχουν και οι Κωνσταντίνου Παπακώστας, Κόλα, Σκοπελίτης. Παπαδημητρίου, Μαστακούλης, ενώ συνεχίζουν να προπονούνται και άλλοι δύο νεαροί Βολιώτες παίκτες, ο Κωνσταντίνος Κόφφας που ήταν πέρσι στην ομάδα Νέων της Πάφου και ο Δημήτρης Μπόλης, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ και έπαιζε στην ομάδα Κ17 του ΝΠΣ Βόλος.

Οσον αφορά στο φιλικό ματς με τον Πιερικό (27/9) αν δεν αλλάξει κάτι γιατί έχει ζητηθεί και το ΕΑΚ οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την ομάδα του Πιερικού την Κυριακή και ώρα 17.00 στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Πάντως χθες οι ερυθρόλευκοι λόγω της βροχής δεν θέλησαν να επιβαρύνουν τον καινούργιο αγωνιστικό χώρο του αθλητικού κέντρου και προπονήθηκαν στο γήπεδο Σαρακηνού, ενώ για ένα ακόμη φιλικό αναζητείται ημερομηνία για να παίξουν και με την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη.

Στο μεταγραφικό τομέα στον Ολυμπιακό περιμένουν την άφιξη του Μπρούνο Μπαράνκο, ο οποίος αναμένεται από την Αργεντινή, τις αμέσως επόμενες μέρες προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Ο 23χρονος επιθετικός έρχεται στον Ολυμπιακό από την Φέρο Καρίλ, έχει υπογράψει προσύμφωνα συνεργασίας και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές.

Οσον αφορά στον Σέρβο αμυντικό χαφ για τον οποίο κινείται ο Ολυμπιακός είναι μια δύσκολη περίπτωση αφού ο παίκτης έχει θητεία τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Σερβίας με τους ερυθρόλευκους να ελπίζουν αλλά να έχουν και εναλλακτικές λύσεις.

Περιμένει και την κατηγορία

Ο Ολυμπιακός περιμένει και την οριστικοποίηση της νέας δομής της κατηγορίας καθώς μετά και την απόφαση του Πανιωνίου να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, άδειασε μία ακόμη θέση στη Φούτμπολ Λιγκ και «κερδισμένη» την Ιεράπετρα και τις ομάδες να είναι πλέον 19 . Η νέα Football League αφού δεν δήλωσαν συμμετοχή Πλανανιάς και Κέρκυρα που μένουν εκτός πρωταθλήματος, αποτελούν ώς σήμερα (!) Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Βέροια, Καβάλα, Τρίγλια, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Πιερικός, ΑΕΠ Κοζάνης Απόλλων Πόντου, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Ιάλυσος, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη, Θεσπρωτός και Επισκοπή.

Κλήρωση SL2

Σήμερα Πέμπτη (12:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας 2 για τη νέα αγωνιστική περίοδο… ενώ δεν υπάρχει κάτι για ΦΛ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς κοινό και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον covid-19.

Στην κληρωτίδα θα μπουν, μετά τις αποχωρήσεις του Πανιωνίου και του Πλατανιά, οι εξής 12 ομάδες: Ξάνθη, Παναχαϊκή, Χανιά, Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Δόξα Δράμας, Ιωνικός, Τρίκαλα, Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 χωρίς παρουσία κοινού, λόγω των νέων έκτακτων μέτρων που θεσπίστηκαν κατά της διασποράς του covid -19 και υπαγορεύουν, μεταξύ άλλων, ανώτατο όριο 9 ατόμων για τις συναθροίσεις σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Ως εκ τούτου, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας και των social media της διοργανώτριας».

Μέτοχοι …οι κάτοχοι διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως δώρο και μετοχές. Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, δίνει μαζί με τα διαρκείας και μετοχές της ομάδας, μιας και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ), Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές), Fans: (50 ευρώ μία μετοχή), Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει η χρήση του γηπέδου της Νεάπολης και τη νέα χρονιά, μετά από τις σχετικές επαφές που υπήρξαν με τη δημοτική Αρχή Βόλου.

Εγγραφές στην ακαδημία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, κάνει γνωστό πως συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, που βρίσκονται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στην Άλλη Μεριά, οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των τμημάτων υποδομών διδάσκουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές 5-15 ετών που έχουν την ευκαιρία να ενσωματωθούν στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της πόλης μας τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι μέσω της ακαδημίας ποδοσφαίρου η εκπαίδευση των μικρών αθλητών όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά η σωστή κοινωνικοποίηση τους και η ανάπτυξη της προσωπικότητας τους. Παράλληλος στόχος είναι η ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν με αθλητές της περιοχής μας μελλοντικά τις αγωνιστικές ομάδες του συλλόγου.

Το σύνθημα της ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι: Έλα και εσύ για να γνωρίσεις νέους φίλους και να νιώσεις τη χαρά του αθλήματος.

Πληροφορίες για εγγραφές Ζάχος Γιώργος 6974443541, Σταμπουλής Σταύρος 6983500671, Τσεκούρας Νίκος 6979002709».

Τουρνουά μπάσκετ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου διοργανώνει τουρνουά προετοιμασίας στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 η Νίκη Βόλου θ’ αντιμετωπίσει τους Τιτάνες Παλαμά, ενώ στις 18:00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας. Την επομένη, οι ηττημένοι και οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θ’ αναμετρηθούν μεταξύ τους τις ίδιες ώρες (16:00 και 18:00).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου