ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει πιο δυνατός ο Ολυμπιακός Βόλου

συνεχίζει-πιο-δυνατός-ο-ολυμπιακός-βό-849825

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν διαλύεται όπως κάποιοι για τους δικούς τους λόγους «διέδιδαν» αλλά αντίθετα ενισχύεται γίνεται πιο δυνατός με αποκλειστικό στόχο να πετύχει την άνοδο ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μαυρονάσιος ενώ και ο νέος προπονητής ο Βολιώτης Στέφανος Ξηροφώτος που παρουσιάστηκε επίσημα τόνισε πως οι στόχοι είναι κοινοί και πως αυτό που θέλει και θα επιδιώξει είναι η άνοδος της ομάδας…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφού έκανε μια αναλυτική αναφορά για το τι έγινε στο θέμα της αναδιάρθρωσης -που δεν έγινε- και στις όλες κινήσεις της βολιώτικης ομάδας ανέφερε πως η νέα Football League θα είναι σε δύο ομίλους και θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες κάτι που ήταν δική του πρόταση και πέρασε στην Ένωση ΣΛ2-ΦΛ.

«Τώρα μόνος στόχος είναι η άνοδος και ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι μια από τις 4 ομάδες που θα το πετύχει» τόνισε ο Σ. Μαυρονάσιος υπογραμμίζοντας με έμφαση πως αν δεν γίνει αυτό «τότε να πέσουμε σε κανένα ποτάμι να πνιγούμε»!!

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου «έβγαλε» και πικρίες εκφράζοντας και το προσωπικό του παράπονο για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και προπονητή αλλά και ενοχλήθηκε από την αντιμετώπιση κάποιων μέσων που θέλησαν να «συνδυάσουν» τις αποχωρήσεις με προβλήματα και διάλυση!!! … «Η ομάδα δεν διαλύεται, αλλά ενισχύεται! Όσο υπάρχει αυτό το ΔΣ , αυτή η οικογένεια , αυτός ο κόσμος και αυτή η ιστορία τίποτα δεν διαλύεται …αντίθετα ενισχύεται για να πετύχει ότι στόχους θέτει» ανέφερε και για το θέμα κατέληξε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου «πουλάει» πανελλαδικά και όσοι επέλεξαν να προβάλουν για τους δικούς τους λόγους αρνητικές ειδήσεις θα διαψευστούν».

Αναφέρθηκε πάντως στις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και του Περικλή Αμανατίδη, λέγοντας: «Οι παίκτες που έφυγαν και ο προπονητής είχαμε κάνει συμφωνία. Θα πάρουμε παίκτες που θα θέλουν να έρθουν στην ομάδα. Αυτοί οι παίκτες ήρθαν στην ομάδα αλλά εξεδήλωσαν την επιθυμία να φύγουν μόλις άλλαξε η κατηγορία. Όμως προσωπικά εμένα σαν πρόεδρο με πείραξε λόγω αρχών. Και χρήματα διαθέσαμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Μας κακοφάνηκε που φύγανε. Ποια η διαφορά των ομάδων Super League 2-Football League; Είναι υποτιμητικό για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στη Football League με τον Ολυμπιακό Βόλου; Να μην με παρεξηγήσει ο κ. Αμανατίδης, αλλά δεν ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου στην Γ εθνική κατηγορία; Επικαλέστηκε ότι έχει προσωπικό και οικογενειακό πρόβλημα. Αν είναι αυτός ο λόγος καλά έκανε και έφυγε. Αν είναι όμως ο λόγος της κατηγορίας. Ο καπετάνιος δεν πηδάει από το καράβι και ήθελα να καθίσει στο καράβι γιατί τον τίμησε μία ολόκληρη πόλη».

Σχετικά με την «Ολυμπιακή Συμμαχία» ο Σωτ. Μαυρονάσιος επεσήμανε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη δραστηριότητα από τον κόσμο κι ένα εισιτήριο διαρκείας που γίνεται μία μετοχή είναι κίνητρο και είναι κι αυτό μέρος της Ολυμπιακής Συμμαχίας: «Η επόμενη μέρα θα μας βρει στην FL, και όλοι μαζί μια μπουνιά θα αγωνιστούμε με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού Βόλου» ανέφερε καταλήγοντας πως το αθλητικό κέντρο είναι επένδυση και πως όλα τα προβλήματα λύνονται και θα υπάρξει η χρήση του γηπέδου της Νεάπολης και τη νέα χρονιά, μετά από τις σχετικές επαφές που υπήρξαν με τη δημοτική Αρχή Βόλου».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και επισήμως ο νέος προπονητής της ομάδας, Στέφανος Ξηροφώτος που κι αυτός τόνισε ότι στόχος είναι η άνοδος και αναμένεται μεταγραφική ενίσχυση: «Ως προπονητικό επιτελείο ευχαριστούμε πάρα πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό για εμάς και τιμή που θα είμαστε στο τιμόνι της. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βαριά φανέλα και είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και είναι αναγκασμένος σε οποιαδήποτε κατηγορία να πρωταγωνιστεί. Στόχος είναι να διεκδικήσει την άνοδο και ταυτόχρονα και σε βάθος χρόνου να βάλουμε και κάποια πιο νέα, ταλαντούχα παιδιά. Θα χρειαστεί δουλειά, υπομονή και κάποιο χρόνο ώστε να βρει η ομάδα της συνοχή της καθώς θα ενισχυθεί κι άλλο, για να είναι ο Ολυμπιακός Βόλου αυτός που πρέπει. Από εκεί και πέρα βλέπω ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση. Οργανώνει ένα προπονητικό κέντρο για την ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα δουλειάς και θα τα δούμε στο γήπεδο» ανέφερε ο Στέφανος Ξηροφώτος που υπογράμμισε «απ’ όλες τις ομάδες που πέρασα θέλησα να δώσω το 100%. Κρινόμαστε από αυτό που κάνουμε ως προπονητές. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα αλλά το μήνυμα αυτό πρέπει να δοθεί μέσα από το γήπεδο για να ζεστάνουμε τον κόσμο».

Οσον αφορά στην ενίσχυση ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε την απόκτηση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού Ιγκόρ Φιλίποβιτς και του Αργεντινού Μπρούνο Μπαράνκο και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθείκαι ο Γιώργος Αγιώτης, που μετέχει στις προπονήσεις και πέρσι ήταν στην Κέρκυρα και στον Διαγόρα Ρόδου. Στις προπονήσεις δοκιμαστικά μετέχει και ένας Νιγηριανός ονόματι Ενκόα και οι νεαροί Κώστας Κόφφας, Δημήτρης Μπόλης. Ο Στέφανος Ξηροφώτος, σήμερα (17.45) θα παρακολουθήσει και σε αγωνιστική δράση τους παίκτες του στο φιλικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο τη Ριζούπολης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ανακοίνωσε Φιλίπποβιτς

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι με κάθε επισημότητα από χθες ο Σέρβος στόπερ Ιγκόρ Φιλίππoβιτς. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τη έναρξη της συνεργασίας της με τον κεντρικό αμυντικό Ιγκόρ Φιλίππoβιτς.

Ο 28χρονος Σέρβος στόπερ, που πέρυσι αποτέλεσε παίκτη του Ασπρόπυργου την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (7 συμμετοχές μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού), έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Σερβίας, Ukaricki, Mladost, Sloga Požega, Sileks, Metalac ενώ έχει αγωνιστεί και με την Al-Shabab, ομάδα του Κουβέιτ, με την οποία έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στα γήπεδα».

Μέτοχοι …οι κάτοχοι διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως δώρο και μετοχές. Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ), Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές), Fans: (50 ευρώ μία μετοχή), Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου