ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντίδραση μέσω ανακοίνωσης κι από τους παίκτες του Ολυμπιακού Bόλου

αντίδραση-μέσω-ανακοίνωσης-κι-από-του-727701

Σε αναμμένα κάρβουνα παραμένουν οι παίκτες των ομάδων της Football League κι ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται φυσικά και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης τους, ζητούν άμεσα την αναδιάρθρωση.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εχοντας φθάσει πλέον τις 14 Σεπτέμβρη οι ομάδες της Football League παραμένουν στον αέρα, όπως φυσικά και οι ποδοσφαιριστές τους, με εκείνους του Ολυμπιακού Βόλου να προχωρούν σε οργισμένη ανακοίνωση την οποία δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας από την πολιτεία και τους φορείς του ποδοσφαίρου, αναδιάρθρωση εδώ και τώρα, καθώς όπως τονίζουν η κατάσταση που ζουν είναι πρωτόγνωρη.

Αναλυτικά: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Βρισκόμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου και κανείς δεν νοιάζεται πως θα πορευτούν πάνω από 1500 ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, μαζί με τις οικογένειές τους, οι οποίοι είναι δέσμιοι μιας πρωτόγνωρης κατάστασης, που όμοια δεν συναντάς σε καμία χώρα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Ως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου τονίζουμε πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ζητούμε εδώ και τώρα αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Γιατί η ομάδα μας είναι μία από αυτές που αδικήθηκαν κατάφωρα πέρυσι. Κέρδισε την άνοδο στη Β’ Εθνική μετά από μεγάλη προσπάθεια και αγώνα μέσα στο γήπεδο και στην ουσία δεν ανέβηκε ποτέ, παίζοντας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, μετά την αναδιάρθρωση Βασιλειάδη.

Αυτή τη στιγμή είμαστε άνεργοι, δεν έχουμε ασφάλεια, όλα είναι στον αέρα και επιθυμούμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με καμία από τις ομάδες. Είμαστε αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο για 90 λεπτά. Αντίθετα, έχουμε πολλά κοινά συμφέροντα, για τα οποία όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουμε.

Η πολιτεία και οι φορείς του ποδοσφαίρου οφείλουν να πράξουν το σωστό, το δίκαιο και το ηθικό. Να προχωρήσει η αναδιάρθρωση και να επιστρέψει η ζωή των ποδοσφαιριστών στους κανονικούς της ρυθμούς, σε μια περίοδο όπου ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε ολόκληρη την κοινωνία.

Γι’ αυτό λοιπόν, ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ τώρα».

Τέλος και ο Λόρι Κέρη

Με το χάος στις επαγγελματικές κατηγορίες, πέραν της Super League 1, να κυριαρχεί, o Ολυμπιακός Βόλου αποχαιρέτησε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας τον Νίκο Γιαννιτσάνη, ενώ χθες ήταν η σειρά του Κέρι Λόρι να πει το αντίο στους ερυθρόλευκους, παρά το γεγονός πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε ανανεώσει πρόσφατα τη συνεργασία του. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Καλαμάτας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ευχαριστεί τον Κέρη για τα όσα προσέφερε στην ομάδα, ενώ ο ίδιος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού τονίζει πως φεύγει ως φίλος και εύχεται ό,τι καλύτερο στην ομάδα. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Λόρι Κέρη.

Σε δηλώσεις του στο site της ομάδας μας www.olympiakosvolou.com ο ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου που ως αποτέλεσμα έχουν να μην γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα, και μετά από συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Μακρή και τους διοικούντες την ΠΑΕ, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας. Φεύγω από την ομάδα ακριβώς όπως ήρθα, ως φίλος, και φυσικά ευχαριστώ όλους από την ομάδα αλλά και τον κόσμο που με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου τα καλύτερα. Ευχαριστώ από καρδιάς. Εις το επανιδείν».

Από την πλευρά του ο κ. Μακρής δήλωσε: «Ευχόμαστε στον Λόρη Κέρη ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας. Ενδεχομένως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εύχεται στον Λόρι Κέρη καλή συνέχεια». Την πόρτα της εξόδου δεν αποκλείεται να… περάσει και ο Παντελής Ριζογιάννης, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, μέσω επίσημης ανακοίνωσης για την ώρα.

Στον Βόλο ο Μπαράνκο

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες και επίσημα ο Αργεντινός επιθετικός Μπρούνο Μπαράνκο. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 13/3/1997 έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους και μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να βρίσκεται στον Βόλο. Ο Μπαράνκο έρχεται στον Βόλο για να καλύψει το κενό στην επίθεση, αφού μετά τον Νίκο Γιαννιτσάνη, αποχώρησε και ο Κέρη Λόρι.

Προηγούμενος σταθμός του φέρελπι επιθετικού από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής ήταν η Φέρο Καρίλ, ομάδα της Β’ Κατηγορίας της Αργεντινής, στην οποία βρίσκεται από το 2016/17, έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές και 5 τέρματα. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε επτά αγώνες, έχοντας τελευταία παρουσία στις 9/11/2019, παίζοντας για 77 λεπτά στην ήττα με 0-1 της ομάδας του από την Αγκροπεκουάριο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να χορέψουν «τάνγκο», εντάσσοντας στο ρόστερ τους ακόμη δύο ποδοσφαιριστές – συμπατριώτες του Μπαράνκο.

Εγγραφές στην ακαδημία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με την οποία κάνει γνωστό πως άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, που βρίσκονται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στην Αλλη Μεριά, οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των τμημάτων υποδομών διδάσκουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές 5-15 ετών που έχουν την ευκαιρία να ενσωματωθούν στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της πόλης μας τον Ολυμπιακό Βόλου. Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι μέσω της Ακαδημίας ποδοσφαίρου η εκπαίδευση των μικρών αθλητών όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά η σωστή κοινωνικοποίηση τους και η ανάπτυξη της προσωπικότητας τους. Παράλληλος στόχος είναι η ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν με αθλητές της περιοχής μας μελλοντικά τις αγωνιστικές ομάδες του συλλόγου. Το σύνθημα της ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι: Έλα και εσύ για να γνωρίσεις νέους φίλους και να νιώσεις τη χαρά του αθλήματος. Πληροφορίες για εγγραφές Ζάχος Γιώργος (6974443541), Σταμπουλής Σταύρος (6983500671), Τσεκούρας Νίκος (6979002709)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου