ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λύση συνεργασίας με Γιαννιτσάνη για τον Ολυμπιακό Βόλου

λύση-συνεργασίας-με-γιαννιτσάνη-για-τ-730245

Παρελθόν από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, σχεδόν μετά από ένα μήνα από την ανακοίνωσή του από τους ερυθρόλευκους, αποτελεί ο Νίκος Γιαννιτσάνης, αφού όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αιτία είναι οι εξελίξεις περί αναδιάρθρωσης: Συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γιαννιτσάνη. Ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά στην αναδιάρθρωση.

Οπως δήλωσε ο Νίκος Γιαννιτσάνης στο site του Ολυμπιακού Βόλου: «Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου αφήνουν το περιθώριο να παραμείνω στον Ολυμπιακό Βόλου αυτή τη στιγμή καθώς για μένα αποτελεί μονόδρομο να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη διοίκηση που επέδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και γι’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που αποτέλεσα μέλος της ομάδας. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει τους στόχους του και να έχει μια επιτυχημένη πορεία. Εις το επανιδείν».

Φιλικά

Φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη έκλεισε το προσεχές Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι, με ομάδα της Σούπερ Λιγκ, μετρώντας τις δυνάμεις τους.

Θυμίζουμε, πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα αγωνιστεί τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα, τη στιγμή που πριν από λίγες μέρες έδωσε τα μπαράζ με την Ξάνθη, ανεβαίνοντας στη μεγάλη κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου