ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός πήρε και τον νεαρό Δ. Ζιάκα

ο-ολυμπιακός-πήρε-και-τον-νεαρό-δ-ζιάκα-758560

Ενας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου που συνεχίζει την ενίσχυσή του με την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Ζιάκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Ζιάκα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την ακαδημία του Θόδωρου Βουτιρίτσα, μετά μεταπήδησε στην Κ 17 του Ολυμπιακού Πειραιώς που και αγωνίστηκε δύο χρόνια κατακτώντας και το πρωτάθλημα Ελλάδος ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Συνέχισε στην Κ 20 της ΑΕΛ και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου έχοντας μια γεμάτη χρονιά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φημίζεται για την έκρηξη του και τις γρήγορες αντιδράσεις του ενώ μεσοεπιθετικά αγωνίζεται εξίσου καλά και στις δύο πλευρές.

«Ανοίγεται μια πολύ μεγάλη πρόκληση μπροστά μου με την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου καθώς πλέον θα αγωνίζομαι σε μία από τις ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μπορέσω μέσα από τις επιδόσεις μου να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου οι ιθύνοντες στην ομάδα», δήλωσε στο site του Ολυμπιακού Βόλου ο Δημήτρης Ζιάκας, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα».

Εκδήλωση με εκπλήξεις

Τα εισιτήρια διαρκείας θα παρουσιάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείο Park. Όπως αναφέρει η ερυθρόλευκη ανακοίνωση, στην εκδήλωση αναμένονται μεταγραφικές εκπλήξεις. Η ανακοίνωση: «Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείο Park θα γίνει η παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Σε μια δύσκολη περίοδο, με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω των νέων δεδομένων και των περιορισμών που ισχύουν σε όλους τους τομείς της ζωής μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και με το μέλλον να είναι αβέβαιο αναφορικά με την ύπαρξη ή όχι φιλάθλων αλλά και τον αριθμό αυτών στο γήπεδο με την έναρξη των πρωταθλημάτων, οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 δεν επαναπαύονται και συνεχίζουν καθημερινά να επεξεργάζονται λύσεις και εναλλακτικές αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στην εκδήλωση πάντως για την παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας οι φίλαθλοι θα πρέπει να περιμένουν και άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις που αναμένεται να κάνουν αίσθηση…..Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακή Συμμαχία-Ενιαίος-Σύγχρονος- Μεγάλος!».

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη θα είναι σε θέση να ανακοινώσει κι άλλες μεταγραφές που έως τώρα είναι επτά. Ο Παντελής Ριζογιάννης και ο Μιχάλης Γιαννίτσης ακολούθησαν την ίδια διαδρομή (Τρίκαλα-Βόλος) με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη, ενώ ακολούθησε και η προσθήκη του 25χρονου αμυντικού μέσου Χρήστου Αγρόδημου ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα. Στην ενίσχυση που έχει και Βολιώτικο χρώμα αλλά και μέλλον αποκτήθηκαν ο Ιάσονας Παπαδημητρίου από την Τρίγλια, ο αμυντικός Γιώργος Παπακώστας από τον ΓΣΑ και ακόμη εκτός του Ζιάκα χθες ο Ολυμπιακός πήρε και τον τερματοφύλακα Γιώργο Λαδά από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου