ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενίσχυση Ολυμπιακού …με μέλλον

ενίσχυση-ολυμπιακού-με-μέλλον-759808

Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον επιθετικό Ιάσονα Παπαδημητρίου, τον τερματοφύλακα Λαδά και τον αμυντικό Παπακώστα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε ενίσχυση που έχει και βολιώτικο χρώμα, αλλά και μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου αποκτώντας τον επιθετικό Ιάσονα Παπαδημητρίου από την Τρίγλια, τον τερματοφύλακα Γιώργο Λαδά από τον ΠΑΟ Βάρδας και τον αμυντικό Γιώργο Παπακώστα από τον ΓΣΑ.

Ο Βολιώτης επιθετικός Ιάσονας Παπαδημητρίου (γεν. 20/3/1994) που επιστρέφει στον Βόλο, έχει αναδεχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κ-20 της Σούπερ Λιγκ, πρόπερσι ήταν πρώτος σκόρερ στον όμιλο που αγωνιζόταν η ομάδα του και 2ος στη Γ΄ Εθνική (πίσω από τον Λόρι Κέρη), ενώ πέρσι αγωνιζόταν στη Φούτμπολ Λιγκ που είχε παίξει και παλαιοτέρα με Ζάκυνθο και Αγροτικό Αστέρα.

Ο Ιάσων Παπαδημητρίου ξεκίνησε από τον Μαγνησιακό όπου έδειξε την ευχέρεια του στο σκοράρισμα (την περίοδο 2010-11 πέτυχε 21 γκολ) και έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις και με τις μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας για να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό το 2011 όταν η ομάδα διαλύθηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Ξάνθη όπου κατάφερε το ρεκόρ των 33 γκολ σε μια σεζόν με την ομάδα της Κ-20 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Super League. Από την ομάδα Νέων της Ξάνθης το 2013 γίνεται επαγγελματίας, αλλά δεν παίρνει ευκαιρίες και το 2014 πηγαίνει «δανεικός» στη Ζάκυνθο, παίζει στη Football League (14 συμμετοχές) και στο δεύτερο παιχνίδι του βασικός σκοράρει (στο 5-1 επί της Αναγέννησης Κ.).

Το καλοκαίρι του 2015 μένει ελεύθερος και πλέον κάνει τις επιλογές του. Πρώτη ο Απόλλωνας Καλαμαριάς (Γ΄), που κάνει καλό εξάμηνο (15 συμ.-3 γκολ), αλλά η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα και στο β΄ εξάμηνο ο Παναγιώτης Διλμπέρης τον παίρνει στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου Κιλκίς (Γ΄) που σε 11 ματς πετυχαίνει 3 γκολ ενώ η περίοδος 16-17 «μοιράστηκε» σε Αγροτικό Αστέρα (Β’) και Πύδνα Κίτρους (Γ’) όπως και η επόμενη για λίγο στον Αρη Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής και τον Κιλκισιακό (Γ΄) όπου σε 24 ματς -όλα βασικός- πέτυχε 13 γκολ!

Ο Ιάσων Παπαδημητρίου την περίοδο 2018-2019 ως παίκτης του Εδεσσαϊκού (Γ’) πλέον έκανε το πρώτο καρέ της σεζόν στην Γ’ Εθνική και συνολικά πέτυχε 19 γκολ (16 με σουτ, 1 με κεφαλιά και 2 με πέναλτι) και πανηγύρισε και κύπελλο Πέλλας, ενώ τη χρονιά που πέρασε έπαιξε18 ματς στη Football League με τη φανέλα του ΠΟ Τρίγλιας πετυχαίνοντας 4 γκολ (τα τρία καθοριστικά στο 1-0 επί του Ιωνικού, στο 1-2 στη Ρόδο με Ιάλυσο και στο1-0 επι της Καλαμάτας και ένα στην ήττα (2-1) στη Βέροια).

Επιστρέφοντας στον Βόλο ..έρχεται έχοντας κάνει 85 παιχνίδια Γ΄Εθνικής, 34 Football League και έχοντας πετύχει συνολικά (μαζί με αυτά στην κ-20 της Super League) 77 γκολ! και στα 26 του έχει ακόμη αρκετά χρόνια καριέρας…

Ο Βολιώτης κεντρικός αμυντικός Γιώργος Παπακώστας (26/1/1999), αγωνίστηκε σε 60 ματς στη Γ΄ Εθνική αρχικά με τον Ρήγα και τα τελευταία δυο χρόνια στον Αλμυρό, ενώ προέρχεται από την Αγία Παρασκευή.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Λαδάς γεννήθηκε 1/5/1999 είναι από τον Πύργο και από το 2017 αγωνίζεται στον ΠΑΟ Βάρδας, προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και έχει αγωνιστεί στην Κέρκυρα, στον Αργοναύτη Κατάκολου και στον Πλατανιά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνοντας την απόκτηση των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών στάθηκε και στο ότι είχε ανακοινωθεί από την διοίκηση πως από φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε νέα παιδιά και ειδικά σε παιδιά που είναι από την πόλη μας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ανδρώθηκα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσω να συμβάλλω ώστε αυτή η μεγάλη ομάδα που είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να έχει την πορεία και την θέση που του αξίζει», δήλωσε ο Ι. Παπαδημητρίου.

Από την πλευρά του ο Γ. Παπακώστας ευχαρίστησε τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. «Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου στο πρόσωπο μου», τόνισε στο site του Ολυμπιακού Βόλου ο 21χρονος αμυντικός ενώ για μια ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία στην καριέρα του μίλησε και ο νεαρός τερματοφύλακας Γ. Λαδάς. «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ φέτος στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ», δήλωσε ο 21χρονος πορτιέρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου