ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ζαχαρογιάννη

τελευταίο-αντίο-στον-γιάννη-ζαχαρο-760756

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα από τον Αγιο Λάζαρο στο νέο Κοιμητήριο Βόλου ο Γιάννης Ζαχαρογιάννης, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός στον Βόλο από την εργασία του και συγκεκριμένα την πώληση λαχείων αλλά και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό Βόλου, γνωστός και ως «τυρόμυγας».

Η Αστυνομία δεν κατάφερε να βρει την οικογένειά του, όμως ο αδερφός του Νικόλαος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 9:30το πρωί στον «Κούκο».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο γνωστός λαχειοπώλης που γυρνούσε παντού στον Βόλο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα ανάλογα με τον που τον οδηγούσε η εργασία του άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν με καρδιολογικό πρόβλημα.

Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά στις 13 Ιουλίου γι’ αυτό σταμάτησαν και οι συμμετοχές του σε συζητήσεις στα ραδιόφωνα και οι παρουσίες τους στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Η σορός του βρισκόταν στο νεκροτομείο του Αχιλλοπούλειου, που διεξήγαγε μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας έρευνα για την οικογένειά του.

Ο άτυχος άνδρας παρακολουθούσε όλα τα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας, ενώ ήταν μία κλασική μορφή στις κερκίδες του Ολυμπιακού Βόλου.

Ταξίδευε παντού στην Ελλάδα όπου η εργασία του τον οδηγούσε, στην Κρήτη, τη Χαλκίδα, οπουδήποτε η θεά τύχη του εξασφάλιζε μεροκάματο. Δεν ξεχνούσε όμως ποτέ τον Βόλο που τόσο αγαπούσε. Τηλεφωνούσε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και έδινε πάντοτε σημεία για το που βρισκόταν και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις, εκθέτοντας παράλληλα και τις απόψεις του. Ο κόσμος ήταν πάντοτε δίπλα του και τον βοηθούσε.

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με καρδιολογικό πρόβλημα. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να αποκατασταθούν τα προβλήματα υγείας του όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Απεβίωσε τελικά από ανακοπή καρδιάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου