ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενθουσιασμός και αδημονία στον Ολυμπιακό Βόλου, ενόψει της παρουσίασης του Περικλή Αμανατίδη

ενθουσιασμός-και-αδημονία-στον-ολυμπ-774229

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Σε απτή εφαρμογή μπαίνει ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της νέας σεζόν, με τους ιθύνοντες να κινούνται σε ρυθμούς παρουσίασης του Περικλή Αμανατίδη, ως νέου προπονητή του συλλόγου, μεθαύριο Τετάρτη στις 8μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park.

Ο πρώην… που ανέβασε την ομάδα από τον Βόλο στη FootballLeague, τη σεζόν 2018 – 2019 ως πρωταθλήτρια ομάδα στον 3οΟμιλο της Γ’ Εθνικής, ξαναγίνεται νυν και φιλοδοξεί, σε νέες επιτυχίες -ανεξαρτήτως κατηγορίας – με τους ερυθρόλευκους. Εξάλλου, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και την περσινή χρονιά, κοουτσάροντας την ομάδα του ΑΟ Τρικάλων, την οποία και κατάφερε, αγωνιστικά, να «ανεβάσει» στη SuperLeague 2.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν εξελίξεις με τη διαφαινόμενη αναδιοργάνωση, η έλευση τουΠερικλή Αμανατίδη, ωστόσο, στον Βόλο θα δρομολογήσει μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Μεθαύριο Τετάρτηο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα παρουσιαστεί και επίσημα, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Park στις 8μ.μ. Παράλληλα, θα γίνει η παρουσίαση τόσο του προπονητή της ομάδας Κ17, όσο και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Θωμά Μακρή, που μετά την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους, έχει ήδη… πιάσει δουλειά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ερυθρόλευκοι ενόψει της μεθαυριανής εκδήλωσης αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 πιστή στις δεσμεύσεις της για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την οργάνωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σας καλεί στην παρουσίαση του προπονητή της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park.

Επίσης την ίδια ημέρα θα γίνει η παρουσίαση του προπονητή της ομάδας Κ17 και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ κ. Θωμά Μακρή.

Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακή Συμμαχία

Ενιαίος -Δυνατός -Μεγάλος!».

Στρέφεται στη στελέχωση του ρόστερ

Με την ολοκλήρωση των πρώτων παρουσιάσεων μεθαύριο και με μια σειρά από οργανωτικά θέματα να βρίσκονται ήδη εν εξελίξει – όπως η αναδιαμόρφωση και βελτίωση του προπονητικού κέντρου στον Αγ. Γεώργιο Φερών που θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν – το ενδιαφέρον των ανθρώπων των ερυθρόλευκων θα στραφεί σε ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία ενόψει της νέας χρόνιας, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Με τον Περικλή Αμανατίδη να βρίσκεται ήδη σε συνεχείς συζητήσεις τόσο με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή, όσο και με τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο, το ερχόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει ποιοι αρχικά από τους ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα. Κι ενώ οι Νίκος Μπουτζίκος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Αντώνης Τσιάρας, Θωμάς Τσίτας, Θωμάς Γραικός, Σεραφείμ Παπαϊωάννου οδεύουν σε συμφωνία για τη συνέχιση της συνεργασία τους με τους Βολιώτες και τη νέα σεζόν, γνωστό έχει γίνει ήδη ότι οι Μανώλης Φαζόςκαι Παύλος Μητρόπουλος αποτελούν ήδη παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Νίκος Γιδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Επιπλέον, φαίνεται πως δε θα συνεχίσουν στον Βόλο και οι ΑντερσόνιοΕνγκομπά, Αλέξανδρος Μπακουλάτι, ΧαβιέΚλεμέντε, ΧουλιάνΝαβαλόν.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συζητούν και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ώστε να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις και των δύο πλευρών, ενώ παρακολουθούνται και παίκτες που θα αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους των ερυθρόλευκων και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κρούσεις.

Συνεχίζονται οι δοκιμές για την ομάδα νέων

Στο πλαίσιο οργάνωσης της ομάδας νέων του Ολυμπιακού Βόλου η οποία και θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων τη νέα αγωνιστική σεζόν, ξεκίνησαν από την περασμένη Πέμπτη 9 Ιουλίου οι δοκιμές για όσους νέους ποδοσφαιριστές επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα νέων του Ολυμπιακού Βόλου και έχουν γεννηθεί τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005.

Οι προπονήσεις γίνονται υπό την επίβλεψη των προπονητών της ακαδημίας Σταύρου Σταμπουλή και Κωνσταντίνου Γάκια. Οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δοκιμές καλούνται να προσέλθουν αρχικά αύριο Τρίτη 14/7 και την Πέμπτη 16/7 και ώρα 18.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Αλλη Μεριά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6983500671 κ. Σταμπουλής και 6979002709 κ. Τσεκούρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου