ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση «Α. Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937»

ανακοίνωση-α-σ-ολυμπιακός-βόλου-1937-396194

Από τον «Α. Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση. Αναλυτικά αναφέρει:

«Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο (Λεωφόρος Αθηνών) στις 11.00 το πρωί, ο Α. Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, θα κόψει τη βασιλόπιτά του. Καλούνται οι φίλοι, τα μέλη, οι προπονητές ,οι αθλητές και οι οικογένειές τους, να γιορτάσουν με τον Ολυμπιακό μας και να αλληλοευχηθούμε για το 2012. Ήδη διανύουμε μια χρονιά, που κουβαλά πολλές από τις δυσάρεστες εκκρεμότητες του 2011. Το νέο έτος, πρέπει να μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους, για να πετύχουμε και να νικήσουμε σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές προκλήσεις. Όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να είναι καλύτερο αυτό το έτος από το προηγούμενο για το σύλλογό μας. Για το πρόγραμμα και τα διαδικαστικά της τελετής του ετήσιου εθίμου, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, ενώ οι αθλητές και οι ακαδημίες θα ενημερώνονται και από τους εφόρους των τμημάτων.

Έχοντας νωπές τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα, από τη συγκέντρωση και την παράδοση ειδών βασικών αναγκών στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου, για τους εκεί απόρους κρατουμένους, ο Α. Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, κάνει άμεσα πράξη τη δέσμευσή του για παρόμοιες ενέργειες, απευθυνόμενος στα τοπικά σωφρονιστικά καταστήματα. Για την ανακούφιση των απόρων εγκλείστων των Φυλακών Βόλου, αρχίζει λοιπόν άμεσα η συγκέντρωση κλινοσκεπασμάτων και ειδών υγιεινής και καθαριότητας.

Σημεία παράδοσης των αντικειμένων είναι, τα γραφεία του συλλόγου (Εργατικού Κέντρου 11 με Δημητριάδος, 12.00-14.00, 20.00-21.00, καθημερινές) και Κατάστημα οίνων και ποτών «Ο ΞΑΦΗΣ» (Γαλλίας 152, 09.00-14.00 καθημερινά, 18.00-21.00 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή). Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν και άλλα σημεία, για την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να συνδράμουν στην πράξη αυτή. Επίσης ο Α. Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κύριο Γιώργο Βλιώρα. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του. Νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης είναι ο κύριος Φώνης Μαυρομιχάλης. Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι υψηλότεροι. Ευελπιστούμε στο τέλος του πρωταθλήματος, η προαγωγή της ομάδας στην Α1 να συνοδεύεται με την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Διευκρινίζεται ότι ο κ. Σαχίνης παραμένει Γενικός Έφορος και Γενικός Αρχηγός της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης και θα συνοδεύσει κανονικά την αποστολή της ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στην Κοζάνη. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να γνωρίζουν ότι μόνη έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για το σύλλογο, προέρχεται από τις επίσημες ανακοινώσεις του, που κοινοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Μ.Μ.Ε. προς το παρόν και σύντομα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Α.Σ. Για γεγονότα που προκύπτουν μέσα στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου και αφορούν σε πρόσωπα, πρώτα αποφασίζουν οι διοικούντες, κατόπιν ενημερώνονται τα αρμόδια όργανα και τα σχετιζόμενα πρόσωπα του συλλόγου και τέλος πληροφορούνται επισήμως οι φίλαθλοι δια του Τύπου. Κάθε άλλη διαδικασία και πρακτική είναι αντιδεοντολογική και καταχρηστική, αδικεί τα πρόσωπα, που ως προπέτες περιάγουν ειδήσεις και βλάπτει τους καλούς σκοπούς και τους απαιτητικούς στόχους ενός συνόλου, που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου