ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

ανακοίνωση-σφοβ-397311

«Αγαπητοί φίλοι του Ο.Φ. Νίκης θα μιλήσουμε για την ταμπακιέρα αφού τόσο πολύ το θέλετε.

Ακόμα και κάποια χωριά όπως η Νάουσα, Έδεσσα, Καστοριά, Πύργος, Θρασύβουλοι, Κομοτηνές κ.λ.π. έχουν περάσει έστω και λίγο από το χώρο της Α Εθνικής.

Προσπαθούμε να σας φανταστούμε πώς ήσασταν τις Κυριακές που η ομάδα μας καταπόντιζε αγωνιστικά κάποιες ομαδάρες των Αθηνών, που η ομάδα μας πήγε στα πλέι οφ, που η ομάδα μας έφτασε μία ανάσα πριν από τον τελικό Κυπέλλου, που η ομάδα μας βγήκε πρώτη στα εισιτήρια, που η ομάδα μας ετοιμάζονταν να παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Εμείς φέτος δεν παίζουμε για πολιτικούς λόγους, για τους γνωστούς λόγους της ψευτοκάθαρσης και πολιτικού εντυπωσιασμού και πληρώσαμε εμείς το μάρμαρο.

Αποδέχεστε τις πολιτικές καταδίκες των ομάδων ή τις αγωνιστικές;

Για το ΑΦΜ του Ιωνικού τι έγινε και χάλασε αφού διακαώς το ήθελε το 80% ; Η αλλαγή του νόμου ; Τι άδικο και κρίμα. Αυτοί οι κ. νομοθέτες δεν περίμεναν λίγο;

Είμαστε περήφανοι και τυχεροί που είμαστε Ολυμπιακοί.

Είναι ή δεν είναι η μη πληρωμή των παικτών εξαθλίωση, καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων, εξευτελισμός, απάνθρωπη πράξη και αντισυνταγματική συμπεριφορά και μπράβο σας, είστε πρώτοι στις προσφυγές. Να και μια πρωτιά.

Για το Κοριόπολις αν υπάρχουν 100.000 δικηγόροι σ όλη την Ελλάδα, ουδείς που θα διαβάσει τη δικογραφία και το «κατηγορητήριο» θα βρει ενοχοποιητικά στοιχεία και αποδείξεις εις βάρος του μεγαλύτερου και καλύτερου παράγοντα στη χώρα μας, του Αχ. Μπέου.

Όλοι θα συμφωνήσουνε ότι το σκηνικό στήθηκε άδικα και προκλητικά.

Στο Κοριόπολις αποδεικνύεται με τις συνομιλίες των Πατέρα – Ψωμιάδη γιατί σφαγιάζονταν η ομάδα μας σχεδόν στα περισσότερα παιχνίδια.

Αφήστε τον Αχ. Μπέο ο οποίος σύντομα θα είναι κοντά μας και αναρωτηθείτε για το νέο σας αφεντικό (μετά το μεγαλομέτοχο Γιδόπουλο) γιατί τον εκδίωξαν και τον διέγραψαν από το χώρο της διαιτησίας και γιατί έβαζαν συνεχώς βόμβες και γκαζάκια.

Και για να μην παρεξηγηθούμε εμείς καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τις πράξεις βίας.

Απλά απορούμε, γιατί έγιναν όλα αυτά; Εσείς ξέρετε;Εσείς γίνατε δικαστές και έχετε καταδικάσει τον αθώο Αχ. Μπέο. Γνωστοί οι λόγοι, αφού εμάς μας πήγε στην Ευρώπη κι εσείς δεν είχατε ούτε κιάλια ούτε μαντίλια.

Όσον αφορά για το που θα παίξουμε του χρόνου το ξέρετε πολύ καλά που θα παίξουμε και γι αυτό δεν κοιμάστε και όλη την ημέρα στο μυαλό σας, στη ζωή σας έχετε τον Ολυμπιακό μπροστά σας, τη μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς.

Επίσης για να μαθαίνετε, η παρατεταμένη και συνεχής χρήση των ξενώνων από επαγγελματίες παίκτες είναι παράνομη και εντός της εβδομάδος θα ασκηθεί ποινική δίωξη και ασφαλιστικά μέτρα. Το ίδιο θα γίνει και με τη χρήση του Πανθεσσαλικού.

Κανείς δε θα πληρώνει με «φιλάκια» και όποιος θέλει το Πανθεσσαλικό θα πληρώνει. Το χορτάρι έγινε με δικά μας λεφτά. Τέλος για τον ΣΦΟΒ κλείνουμε φέτος τα 41 χρόνια. Ο πιο παλιός και μαζικός επαρχιακός Σύνδεσμος.Το βιβλίο μελών στη διάθεση σας όπου θα μετρήσετε 850 μέλη. Το Δ.Σ. είναι δεκαπενταμελές με στελέχη σοβαρά, αξιόπιστα, επιστήμονες, οικογενειάρχες και Ολυμπιακάρες και από τα οποία τα 13 είναι κάτοικοι της Ν. Ιωνίας.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω εξηγήσεις και απαντήσεις. Με καλό διάλογο και καλό κλίμα ίσως να κάνουμε πίσω για Ξενώνες και Πανθεσσαλικό διότι στις προκλήσεις και ύβρεις απαντούμε με την εφαρμογή των Νόμων και Διατάξεων και με αλήθειες της ιστορίας και της πραγματικότητας.

Υ.Γ. Η επιστολή μας αναφέρεται μόνο για τον Όμιλο Φίλων Νίκης και τα μέλη του και δεν αφορά τους υπόλοιπους φίλους της Νίκης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου