ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου καταγγέλλει παράνομη χρήση των εγκαταστάσεων στην Άλλη Μεριά

ο-ολυμπιακός-βόλου-καταγγέλλει-παράν-135736

Την παράνομη χρήση των εγκαταστάσεων της Αλλης Μεριάς, όπου λειτουργούσαν μέχρι πρότινος και προ κορονοϊού οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, καταγγέλλουν οι ερυθρόλευκοι.

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κάνει λόγο για παράνομη είσοδο ατόμων στις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις που υπάρχουν από την Πολιτεία με στόχο την υγεία των πολιτών. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σεβόμενη τις αποφάσεις των αρμοδίων αρχών για αναστολή της δραστηριότητας των αθλητικών συλλόγων όπως και της Δημοτικής Αρχής για το κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων προέβη στην διακοπή των προπονήσεων όλων των τμημάτων του Συλλόγου και στο κλείσιμο όλων των εγκαταστάσεων άθλησης που χρησιμοποιεί.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι άτομα που δεν έχουν σχέση με τον Σύλλογό μας παραβιάζουν την εντολή απαγόρευσης της χρήσης των εγκαταστάσεων και παράνομα εισέρχονται, όχι φυσικά από την κύρια είσοδο, στο γήπεδο ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αλλη Μεριά.

Καλούμε όσους παρανομούν και παραβιάζουν τις αποφάσεις της Πολιτείας, να τις σεβαστούν, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να προβούμε σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν όπως ορίζει ο νόμος».

Γραικός: «Αξιοπρεπέστατη πορεία, στα ντέρμπι κρίθηκε η άνοδος»

Ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου Θωμάς Γραικός αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά της ομάδας, τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης, ενώ σχολίασε και το πρωτάθλημα της Football League, το οποίο φυσικά έχει ανασταλεί λόγω του κορονοϊού. Μιλώντας στην αθλητική ιστοσελίδα liganews.gr επισήμανε:

Για τη φετινή πορεία με τον Ολυμπιακό Βόλου σημείωσε: «Κάναμε με αξιοπρεπέστατη πορεία. Ημασταν κοντά στον στόχο της ανόδου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ομως του χρόνου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το τι δεν πήγε καλά στη χρονιά: «Δεν μας βγήκαμε κάποια παιχνίδια. Κυρίως στα ντέρμπι, εκεί πιστεύω κρίθηκε η άνοδος».

Για τα περί αναδιάρθρωσης: «Αρχικά, προέχει η υγεία, σε όλο τον κόσμο και να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό που ζούμε με τον κορονοϊό. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται ο αθλητισμός. Τρέχον είναι να ξεπεράσουμε τον κορονοϊό. Οσον αφορά στα σενάρια με την αναδιάρθρωση, να γίνει μια Β’ Εθνική με δύο ομίλους. Είδαμε φέτος στο πρωτάθλημα της Football League ανταγωνιστικές ομάδες, ήταν ένα καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Το ίδιο θα είναι εξίσου και με δύο ομίλους».

Οσον αφορά στην προσωπική του πορεία, καθώς είναι στους πρώτους παίκτες με λεπτά συμμετοχής στη φετινή Football League: «Πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Από την πλευρά μου κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Εχω μια γεμάτη χρονιά με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαι ενθουσιασμένος από την ομάδα και τον κόσμο της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου