ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σολάκης: «Υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και χωρίς κόσμο»

σολάκης-υποχρεωμένοι-να-συνεχίσουμ-168426

Tη νίκη που θα του δώσει την ανάσα που επιζητεί και τη μαθηματική παραμονή στη Football League, ώστε να κλείσει η αγωνιστική σεζόν αναίμακτα, θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Βόλου στο ερχόμενο παιχνίδι του με το Αιγάλεω, την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου έφερε και πάλι προβληματισμό στις τάξεις των ερυθρόλευκων, που πέραν της κακής εμφάνισης συνοδεύτηκε και από τις δηλώσεις του προπονητή Ηλία Σολάκη, που έκανε λόγο για τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν και για εκείνους που ήταν πιο νωχελικοί, αν όχι αδιάφοροι, δίνοντας και προεκτάσεις τέτοιων συμπεριφορών σε προπονήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται στο παιχνίδι που έρχεται, αλλά και σε όσα απομένουν ώς τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου να αποδείξουν… τα αυτονόητα και να φανούν ανταγωνιστικοί, παλεύοντας για το θετικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω, που είναι και το προτελευταίο εντός έδρας, ο Ολυμπιακός θα ταξιδεύσει στην Τρίγλια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ κλείνει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα στη Νεάπολη με αντίπαλο την Καβάλα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία των Βολιωτών ενόψει της αναμέτρησης με το Αιγάλεω. Οι προπονήσεις έως το τέλος της εβδομάδας θα γίνουν στο γήπεδο του Σαρακηνού, με τον Ηλία Σολάκη να μην υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Νίκου Μπουτζίκου και Γεννάδιου Ξενοδόχοφ, για τον πρώτο εκ των οποίων να υπάρχει ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια που απομένουν. Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και η απουσία του Στάθη Ρόκα, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω καρτών στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση.

Νέο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης με το Αιγάλεω θα είναι η απουσία του κόσμου από το πλευρό της Βολιώτικης ομάδας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, σε όλη την Επικράτεια, κεκλεισμένων των θυρών, όπως αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση, ως μέτρο αναχαίτισης της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Το μέτρο αυτό, έρχεται μετά και τις αποδοκιμασίες των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου, στις τάξεις των οποίων επικράτησε προβληματισμός, βλέποντας τους Βολιώτες για ένα ακόμα παιχνίδι κακούς, άνευρους και ανήμπορους να βγάλουν αντίδραση, μετά και το παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπου η ομάδα είχε παρόμοια εμφάνιση.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Ηλίας Σολάκης, σχολίασε τη νέα συνθήκη που θα απαγορεύσει στον κόσμο να προσέλθει στο παιχνίδι με το Αιγάλεω τονίζοντας: «Σίγουρα, σε κανέναν δεν αρέσει να παίζει σε άδεια γήπεδα. Από τη στιγμή όμως που κρίνεται επιβεβλημένο λόγω της τρέχουσας κατάστασης, όλοι συμπαραστέκονται και όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να παρθούν αυτά τα μέτρα. Οσον αφορά σε εμάς, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε ως το τέλος, έχοντας ο καθένας μας, το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου