ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαυρονάσιος: «Παραχωρείται η ΠΑΕ»

μαυρονάσιος-παραχωρείται-η-παε-204641

Μήνυμα του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκου, μετέφερε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο νέος πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, τονίζοντας πως υπάρχει πρόθεση πώλησης των μετοχών.

Συγκεκριμένα: «Θέλω να σας εκφράσω κάποιες προσωπικές απόψεις του κ. Τσιμπανάκου, που ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί εδώ, αλλά λόγω μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης λόγω της εξέλιξης αλλά και λόγω όσων ακούστηκαν όλη την εβδομάδα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Αισθάνεται πάρα πολύ στενοχωρημένος και προβληματισμένος γιατί ειδικά τον τελευταίο καιρό εισπράττει κακοπροαίρετη κριτική. Από όλους, από τα ΜΜΕ, από τους φιλάθλους, τον περισσότερο κόσμο και το θεωρεί ότι είναι αχαριστία. Κακόβουλη. Δηλώνει όμως κατηγορηματικά ότι παρά τα όσα ακούγονται, όπως έχει πράξει μέχρι τώρα, έτσι και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι ένας πιστός στρατιώτης όπως έχει αποδείξει μέχρι τώρα, που θα υπηρετήσει με όλες του τις δυνάμεις τον Ολυμπιακό Βόλου και εάν βρεθεί μετά το τέλος της περιόδου κάποιος που θα έχει τις προϋποθέσεις να του παραχωρήσει την ομάδα, πολύ ευχαρίστως θα το κάνει.

Κάνει μία ιδιαίτερη μνεία ότι θα ήταν και καλύτερο αυτός που θα ενδιαφερθεί για την ομάδα και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, αν είναι δυνατόν να είναι και Βολιώτης. Θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον απλό φίλαθλο κόσμο που έχει αποδείξει πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια ότι αγαπάει την ομάδα, και θα της συμπαραστέκεται μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Τέλος, ο κ. Μαυρονάσιος σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να υπηρετώ από τη θέση του προέδρου το ιστορικό σωματείο του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει μεγάλη ιστορία, διαδρομή και φανέλα, και που τον έχουν υπηρετήσει μεγάλοι παίκτες και μεγάλοι παράγοντες. Διαβεβαιώνω ότι και εγώ και ο μεγαλομέτοχος και η υπόλοιπη διοίκηση θα κάνουμε ό,τι καλύτερο στο τέλος της χρονιάς η ομάδα να τερματίσει πιο ψηλά και να τερματίσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Αυτό το κομμάτι το αποδείξαμε σήμερα (σ.σ. χθες) γιατί όποιος είναι κοντά στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να καταλάβει τι τραβήξαμε όλη την εβδομάδα από τους «ειδικούς» του ποδοσφαίρου και απ’ όλη την Ελλάδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου