ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η γιορτή του Ολυμπιακού Βόλου

η-γιορτή-του-ολυμπιακού-βόλου-412836

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η γιορτή του Ολυμπιακού Βόλου στο κέντρο Σουίπας Παλάς στις Αλυκές και η οποία θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, η οικογένεια του Ολυμπιακού, αποχαιρετά μια χρονιά γεμάτη ευχάριστα, δυσάρεστα και… πρωτοφανή γεγονότα. Στο Σουίπας Παλλάς, στις Αλυκές στις 20.30 θα συναντηθούμε για να διασκεδάσουμε. Θα θυμηθούμε τις μεγάλες, τις κορυφαίες στιγμές που δίκαια και άξια μας πρόσφερε η ομάδα μας, ο σύλλογός μας, και θα αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες αναμνήσεις που άδικα και ανάξια μας άφησαν ανάλγητοι παρεμβαίνοντες.

Η βραδιά του Ολυμπιακού Βόλου διοργανώνεται από τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, για όλους τους φιλάθλους που μοιράζονται μαζί του χαρές, λύπες κι αγωνίες. Παρά το δυσάρεστο κλίμα, που έχει επηρεάσει αρνητικά όλους τους Έλληνες, εμείς γνωρίζουμε καλά, πως η επαφή μας με τον σημαντικότερο αθλητικό εκπρόσωπο της πόλης μας, μας δίνει χαρά και αποτελεί διέξοδο στα άγχη της καθημερινότητας.

Λίγες ώρες πριν την Άγια Νύχτα, οι αθλητές μας και οι οικογένειές τους, οι προπονητές μας, τα μέλη, οι διοικούντες και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού καλούν κάθε Βολιώτη και Βολιώτισσα, κάθε φίλαθλο, να ανταμώσουν, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μεγάλη μας αγάπη. Τα έσοδα του χορού θα ενισχύσουν οικονομικά τα λειτουργούντα τμήματα του συλλόγου.

Σημεία διάθεσης προσκλήσεων Sugar café (Αργοναυτών & Ιωλκού), Τσεκούρας Νίκος (Νέγρη 31 Νεάπολη), Τσακιρίδης Απόστολος ( ΚΑΒΑ Ο ΞΑΦΗΣ, Γαλλίας 152)».

Εκδηλώσεις των Austrian Boys

Το κοινωνικό τους πρόσωπο θέλουν να δείξουν για μια ακόμη φορά οι Austrian Boys που προχωρούν στην συλλογή δώρων, ρούχων και τις παραμονές των εορτών θα δοθούν στις φτωχές οικογένειες της πόλης μας. Επίσης μετά από κάλεσμα των μελών των Austrian Boys και όχι μόνο θα μαζευτούνε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις άπορες οικογένειες της πόλης μας σε συνεργασία με την ενορία του Αγίου Δημητρίου. Επίσης σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος της εκδήλωσης των Austrian Boys (χορός) για την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου, ενώ υπάρχει και η έκδοση του συλλεκτικού ημερολογίου του συνδέσμου το οποίο είναι διαθέσιμο στα γραφεία στην οδό Αγίου Δημητρίου όπου καθημερινά λειτουργεί το νέο bar – μπουτίκ του Club.

Τέλος για τις 28 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται φιλικό με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ, που σε συνεργασία με τους οργανωμένους του Ηρακλή θα συντονιστεί μια διαμαρτυρία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου