ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με σοβαρότητα αύριο στην Ηγουμενίτσα

με-σοβαρότητα-αύριο-στην-ηγουμενίτσα-224032

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας νίκη κόντρα στον Θεσπρωτό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από αύριο στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό γίνεται το νέο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό Βόλου με νέο προπονητή τον Λεωνίδα Βόκολο με την 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League να κρίνεται καθοριστική για τη συνέχεια και τους ερυθρόλευκους.

Στο αυριανό ματς ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει το τρίτο φετινό διπλό καθώς γίνεται μια νέα αρχή στην τελική ευθεία των 10 αγώνων που απομένουν ώς τη λήξη του πρωταθλήματος της Football League.

Στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε ο προπονητής των ερυθρολεύκων Λεωνίδας Βόκολος για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό (Κυριακή 26/1, 15:00, Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας) στον οποίο και θα κάνει το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο και στάθηκε στο γεγονός ότι ο ολυμπιακός βλέπει το ματς με σοβαρότητα: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα είμαι στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και αυτό που έχω πει στα παιδιά και το πιστεύω φυσικά και ο ίδιος είναι ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει.

Από την στιγμή που ήρθα, αυτό που είπα στα παιδιά πολλές φορές, είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζουμε για τίποτα άλλο παρά μόνο για τη νίκη. Δεν θέλω να κάνω μεγάλα και μακροπρόθεσμα σχέδια. Θέλω να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Τον Θεσπρωτό δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Πρέπει να παίξουμε με απόλυτη σοβαρότητα. Είναι έτσι το πρωτάθλημα που η βαθμολογική ψαλίδα μεταξύ των ομάδων είναι μικρή. Αυτό που θέλω λοιπόν είναι οι παίκτες μου να μπούνε στο γήπεδο και να παίξουν με σοβαρότητα, πάθος και ψυχή για τη νίκη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Πλέον όλοι έχουν το μυαλό τους στο ματς με τον Θεσπρωτό καθώς ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη αύριο και μετά να δει ξεχωριστά τα υπόλοιπα ματς που απομένουν…

Τα ματς που έχει ώς το τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είναι 5 στον Βόλο και 5 εκτός. Ολα τα παιχνίδια του είναι: 26/1: Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας – Ολυμπιακός , 2/2: Ιεράπετρα – Ολυμπιακός, 9/2: Ολυμπιακός – Καλαμάτα, 16/2: Ιάλυσος Ρόδου – Ολυμπιακός, 23/2: Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου, 1/3: Ιωνικός – Ολυμπιακός, 8/3: Ολυμπιακός – Διαγόρας Ρόδου, 15/3: Ολυμπιακός – Αιγάλεω, 23/3: Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου και 29/3: Ολυμπιακός – Καβάλα.

Ο Ολυμπιακός αύριο στην Ηγουμενίτσα θα έχει δυο απουσίες. Από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό θα απουσιάσουν οι Αντώνης Τσιάρας και Δημήτρης Βοσνακίδης. Ο πρώτος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της προσεχούς Κυριακής και με τον Ιάλυσο εκτός έδρας. Ο Βοσνακίδης είχε δηλωθεί να μην αγωνιστεί κόντρα στον Θεσπρωτό. Επίσης, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος θα απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Παραμένει ερωτηματικό, αν ο Ολυμπιακός Βόλου θα κάνει άλλη μεταγραφή ώς το τέλος του μήνα, ενώ εξακολουθεί να προπονείται ένας Βραζιλιάνος επιθετικός που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας.

Ως γνωστόν παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελούν μετά τους Πριόνα, Μπαρούτα, Τζέφερσον και χωρίς επίσημη ανακοίνωση και οι Δεινόπαππας, Στεφάνοβιτς, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα φύγει ο Ντούνης.

Κόσμος και στην Ηγουμενίτσα

«Τίποτε δεν έχει χαθεί», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, που διοργανώνουν εκδρομή στην Ηγουμενίτσα, για το παιχνίδι με Θεσπρωτό. Αναλυτικά: «Μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα διαιτησίας εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι Austrian Boys, δηλώνουμε ξεκάθαρα σε όλους ότι για εμάς τίποτα δεν χάθηκε και συνεχίζουμε για να φτάσει η ομάδα μας εκεί που πρέπει να είναι!

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και στους παίκτες μας! Οι Austrian Boys για ακόμα έναν αγώνα θα είναι δίπλα σας και θα κοκκινίσουν ακόμα ένα πέταλο και αυτό που περιμένουμε από εσάς είναι να μας αφιερώσετε επιτέλους το πρώτο διπλό! Την Κυριακή όλοι στην Ηγουμενίτσα!

Κόστος συμμετοχής 14 ευρώ και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6981177126 και στη σελίδα του συνδέσμου στο facebook. Αναχώρηση 9.30 π.μ. την Κυριακή 26 Ιανουαρίου από το πάρκο Ορμινίου στη Νέα Δημητριάδα». Ιδιο σημείο αναχώρησης είναι και για την εκδρομή και των «Μalavetas»

Σήμερα Βέροια-Καβάλα

Με το ματς Βέροια – Καβάλα που διαιτητής είναι ο Παναγιώτης Κουκουλάς του Συνδέσου Λέσβου, ξεκινά από σήμερα η 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League.

Τόσο η Βέροια όσο και η Καβάλα είναι πιο πάνω στην βαθμολογία από τον Ολυμπιακό που έκτος από τις δικές του νίκες ευελπιστεί και σε απώλειες άλλων ομάδων για να βρεθεί πιο ψηλά.

Ενώ τα Τρίκαλα είναι στους 32 βαθμούς στην κορυφή η Βέροια (29 β.) σήμερα θα υποδεχθεί την Καβάλα, ενώ τον Φεβρουάριο έχει 3 ματς εκτός έδρας, Ασπρόπυργο, Αιγάλεω, Θεσπρωτό και θα υποδεχτεί τα Τρίκαλα, ο Ιωνικός είναι στους 27 και η Καβάλα είναι στους 25β. και έχει να χάσει από τέλος Νοεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League .

Σήμερα, Σάββατο

15:00 Βέροια – Καβάλα

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Αύριο, Κυριακή (26/1)

13:30 Νίκη Βόλου – Ιάλυσος

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

4ος: Κατεριάδης (Πέλλας)

14:00 Διαγόρας – Ο.Φ. Ιεράπετρας

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

4ος: Κακουλίδης (Θράκης)

15:00 Αιγάλεω – Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Πετρίδης (Χίου)

4ος: Φωστέρης (Ανατολικής Αττικής)

15:00 Ιωνικός – Καλαμάτα

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Πόγκας (Ευβοίας)

15:00 Τρίκαλα – Τρίγλια

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής), Παγουράς (Βοιωτίας)

4ος: Σουλίδης (Κοζάνης)

15:00 Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Καραλής (Ηλείας)

4ος: Γιούργας (Κέρκυρας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου