ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γυρίζει σελίδα και θέλει νίκη στο Αιγάλεω

γυρίζει-σελίδα-και-θέλει-νίκη-στο-αιγά-278709

Μεγάλο προβληματισμό έφερε η ήττα, η εμφάνιση και το σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου στο προχθεσινό ματς κυπέλλου που ο κόσμος είδε τους ερυθρόλευκους διασύρονται με 6-0 από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα λόγια του αμέσου συνεργάτη του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία, Σάββα Καριπίδη, πως δεν επιτρέπεται η ομάδα να παρουσιάζει κακή εικόνα και όλοι θα πρέπει να καταλάβουν πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα έδωσαν το πρώτο στίγμα απογοήτευσης μετά το ματς την Τετάρτη αν και για τον ίδιο όλα διορθώνονται. «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη, γιατί θα παίξουμε την Κυριακή τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας. Υπάρχουν ταξίδια, υπάρχει επιβάρυνση, αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό που είδαμε να διορθώσουμε πολλά κακώς κείμενα για το παιχνίδι πρωταθλήματος που έρχεται με το Αιγάλεω» ανέφερε ο Καρυπίδης.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν πράγματι τραγική, με την ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρολεύκων» να είναι κάκιστη και δεν αποτελεί δικαιολογία το γεγονός πως η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές αφού και ο Πανιώνιος είχε δέκα!

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος πάντως αφού παραδέχτηκε ότι ήταν μια ντροπιαστική ήττα μιλώντας στον 98,6 τόνισε ότι όλη η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά αφού έχει δείξει ότι έχει καλό πρόσωπο… Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Σίγουρα είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να τη διαχειριστούμε. Ήταν ντροπιαστική η ήττα. Την ευθύνη την παίρνει πρώτα η διοίκηση και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι την ομάδα. Από τη διοίκηση είναι δεδομένο ότι η ομάδα στηρίζεται 100% και υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες, στον προπονητή και σε όλους. Σίγουρα η ήττα αυτή δεν αρέσει σε κανέναν και πρώτον από όλους σ’ εμένα.

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάνε και οι μεταγραφές επίσημα και θα υπάρχουν ανακατατάξεις, γιατί κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πού βρίσκονται. Από κει και πέρα όμως εμείς δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια κι ούτε θα διαλυθούμε, όπως θέλουν κάποιοι. Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας. Ήταν μία υποχρέωση με τον Πανιώνιο και βγήκε καλώς ή κακώς. Τελείωσε και δεν γυρνάει πίσω. Από κει και πέρα κοιτάμε το παιχνίδι με το Αιγάλεω, που είναι πολύ σημαντικό και το πρωτάθλημα. Έχουμε πάρα πολλά πράγματα να κοιτάξουμε στο μέλλον. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και σε όχι καλή ψυχολογική κατάσταση. Η Καβάλα έχασε 4-0 από τον ΟΦΗ, αλλά δεν είναι κριτήριο για μένα αυτό, αν θα χάσεις 4-0 ή 6-0. Το θέμα είναι ότι η εμφάνιση που κάναμε δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που με ενόχλησε.

Να πάμε στο Αιγάλεω να διεκδικήσουμε τους τρεις πόντους ή στην τελική να μη χάσουμε. Δε γίνεται να είμαστε υπερομάδα με τον Ιωνικό, που έπρεπε να κερδίσουμε 3-0 και να μας στερεί το παιχνίδι ο διαιτητής. Δεν ξεχνούν από τη μία στιγμή στην άλλη οι παίκτες την μπάλα ούτε ο προπονητής την τακτική. Τελειώνει εδώ πέρα το ματς με τον Πανιώνιο, προχωράμε, κοιτάμε το Αιγάλεω και όλα θα αλλάξουν. Είπαμε ότι σε 20 μέρες αρχίζουν οι μεταγραφές και η ομάδα θα ενισχυθεί. Είναι δεδομένο. Γνωρίζουμε τι γίνεται. Ίσως κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να σηκώσουν το ειδικό βάρος της φανέλας.

Δεν μπορεί όμως και ο κόσμος αυτούς τους παίκτες να τους αποθεώνει από τη μία και από την άλλη να τους βρίζει. Αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Τώρα που μιλάμε θα μπορούσε να μην υπήρχε ομάδα. Το ξέρετε πολύ καλά. Εδώ υπάρχει ομάδα, υπάρχει υγεία, προχωράμε κανονικά σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα το προχθεσινό αποτέλεσμα ανήκει στα κακώς κείμενα και είναι κατακριτέο πρώτα από όλους από μένα κι όχι μόνο για το σκορ, αλλά και για την εμφάνιση. Δεν μπορούμε όμως να μένουμε σε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχει τελειώσει. Ήταν σίγουρα μία πολύ πικρή ήττα, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Τελειώνει η ζωή μετά από όλο αυτό; Μετά από μία τέτοια ήττα βγαίνουν και χρήσιμα συμπεράσματα.

Δε θέλω να μιλάμε για τους παίκτες. Οι παίκτες είναι όλοι παιδιά μας. Δεν μπορεί τους παίκτες να τους περιμένουμε στη γωνία με το πιστόλι, γιατί μετά γίνεται κακόβουλο σχόλιο.

Εγώ έτσι το εκλαμβάνω. Η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν ντροπή για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Προχωράμε. Όποιοι δεν είναι ενωμένοι δεν μπορούν να είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και το έχω αποδείξει πως όποιοι κάνουν κακό στον Ολυμπιακό, δε θα μπαίνουν και στο γήπεδο από δω και πέρα. Τελεία. Με μένα δε θα παίξει κανείς ούτε μ’ αυτούς που βάζουν τα λεφτά τους στον Ολυμπιακό Βόλου. Βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές και δεν έχει αναρωτηθεί κανένας πώς αυτή η ομάδα προχωρά, όταν τα έσοδα είναι μηδαμινά. Έχουμε βάλει ένα στόχο, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θα το κάνουμε μέχρι το τέλος. Μπορούμε; Καλώς. Δεν μπορούμε; Η ομάδα όμως θα έχει υγεία, αξιοπρέπεια και θα προχωρήσει. Να είστε σίγουροι ότι θα προχωρήσει.

Είναι μία δύσκολη μέρα για μας και θέλει διαχείριση. Όλοι ενωμένοι θα προχωρήσουμε και ο κόσμος να καταλάβει ότι τα παιδιά δεν είναι ρομπότ. Σίγουρα έγινε μία πολύ κακή εμφάνιση και εδώ είμαστε να τη διορθώσουμε. Η ομάδα θα ενισχυθεί και ο προπονητής μας είναι αυτός που θα μας δώσει κατευθύνσεις σε ποιες θέσεις θέλουμε ενίσχυση και θα υλοποιήσουμε αυτές τις μεταγραφές. Είμαστε σε καλό δρόμο, γιατί έχω ξαναπεί ότι όποιους θέλουμε θα τους πάρουμε ακόμη και από τη Superleague. Από κει και πέρα χαμηλά την μπάλα, ενωμένοι κι όχι πολλά λόγια» κατέληξε.

Austrian Boys: Κάποιοι δεν ξέρετε πού παίζετε…

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, ζητώντας από τους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν και να επιστρέψουν μόνο το «διπλό» στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, τονίζοντας πως ο σύνδεσμος θα δώσει το «παρών» και σ’ αυτό το παιχνίδι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λοιπόν κύριοι, κάποιοι δεν ξέρετε πού παίζετε. Η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είναι βαριά και ο κόσμος είναι πάντα δίπλα και στα όμορφα και στα άσχημα. Συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε; Γυρίστε με το «διπλό» από το Αιγάλεω και μόνο! Εμείς θα είμαστε εκεί…

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ…Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αιγάλεω ώστε να κοκκινίσουμε ακόμα ένα πέταλο και με τις φωνές μας και τα συνθήματά μας να βοηθήσουμε τους παίχτες μας να επιστρέψουν στα τρίποντα!

Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή με πούλμαν Παρασκευή 19:00-21:00 στον σύνδεσμο.

Τιμή εκδρομής 15€.

Ωρα αναχώρησης Κυριακή στις 09:30 μπροστά από τον σύνδεσμό μας.

Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ…

AUSTRIAN BOYS VOLOS CLUB».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου